Gönderen Konu: Mafia Oyunu Tam Çözüm  (Okunma sayısı 1105 defa)

Çevrimdışı trex

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 212
  • Puan 0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
    • kralfifa
    • E-Posta
Mafia Oyunu Tam Çözüm
« : 30 Haziran 2008, 20:55:18 »
1. Bölüm - An Offer You Can’t Refuse
Oyunun bu ilk bölümünde peşinizdeki rakip mafyadan kurtulmaya çalışacağız. Paulie ve Sam diğer mafyayla çatışırken kaçmak için arabanıza biniyorlar. Arabanız hız açısından çok düşük durumda. Bu yüzden kesinlikle düz giderek onları atlatabileceğinizi düşünmeyin. Onlardan kurtulduktan sonra haritada Salieri’nin barını göreceksiniz.

2. Bölüm - Running Man
Bu bölümde ard arda beş taksi görevi yapmamız gerekiyor. Harita yardımıyla bu kişileri istedikleri yerlere bırakın. İkinci ve beşinci müşterilerde sizden köprüyü kullanmanız istenecek. Tüm görevleri tamamladığınızda araya bir demo girecek ve iki kişi arabanızın yanına gelip sizi öldürmeye çalışacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken asla dümdüz koşmamanız. Sağ sol yaparak mermilerden çok az bir derecede etkilenmeniz mümkün. Ekrandaki ok yönlerini kullanarak Salieri’nin barına ulaşın ve bölümü bitirin.

3. Bölüm - Molotov Party
Önceki bölümde size saldıranlardan intikam alacağız. Gösterilen yere gitmeden önce Vincenzo’ya uğrayarak silah alın. Bundan sonra haritada gösterilen Morello’nun barına doğru gidin. Arabanızı çabuk kaçabileceğiniz bir yere park edin. Ön kapıda bekçi bulunduğundan arkadan dolaşın ve bekçinin kafasına beyzbol sopasını indirin. Şimdi arabaları zarar göstergeleri en sona gelinceye kadar sopayla haşat edin. Bunları yaptıktan sonra kaçarken hemen elinizdeki molotof kokteylleri arabalara sallayın ve arabanıza dönün. Salieri’nin barına dönüp bölümü bitirin.

4. Bölüm - Ordinary Routine
İlk olarak barın arka tarafındaki merdivenlerden Vincenzo’nun yanına uğrayıp silah alın. Ardından Ralph’le konuşun ve gösterdiği arabayı alın. Haritada gösterilen yerlere giderek haraçları toplayın. Son yer şehir dışında olduğundan haritada ilerlemediğinizi farkedeceksiniz. Dümdüz devam ettiğinizde son yere ulaşacaksınız. Binanın arka tarafına gidin ve kutulardan balkona tırmanın. İlk olarak içeri girdiğinizde sağ taraftaki tuvalete girerek oradaki adamı temizleyin. Ardından aşağıdan birkaç adam gelecek. Tüm adamları bir anda vurmak zor olacağından siper alarak teker teker hepsini öldürün. Aşağı indikten sonra barda üç kişi göreceksiniz. Bunlar Thompson tüfeğine sahip olduğundan dikkatli olun. Hepsini öldürdükten sonra çıkan atletli adamı da temizleyin. arka odada Sam’le konuştuktan sonra az önceki atletli adamın silahlandığını göreceksiniz. Onu öldürdükten sonra biri haracı çalmak isteyecek. Hemen arabaya atlayın ve durdurmaya çalışın. Ardından arabadan inip, adamı öldürün ve parayı alın.

5. Bölüm - Fairplay
İlk olarak haritada şehir dışında gösterilen yere zaman dolmadan ulaşmaya çalışın. Tünele geldiğinizde arabadan inip oradaki görevliyle konuşun. Görevli size kapıyı açtıktan sonra arabayı alıp yine zaman dolmadan Bertone’ye ***ürün. Süre çok kısa olduğundan bunu seri bir şekilde yapın. Bertone araca baktıktan sonra tekrar geldiğiniz yere geri dönün. Bunları yaparken arabaya hasar vermemeye dikkat edin.

Schubert Six Red aracı garajınıza eklenmiş olacak.

6. Bölüm - Fairplay
Şimdi ise ailenin şerefini kurtarmak için bir yarışa katılmamız gerekiyor. Arabanızla piste gidin. Bu arada siz de bir yarış arabasına bineceksiniz. Bundan sonra beş tur boyunca sizi zorlu bir maraton bekliyor. Yarış boyunca arabanızı yolda tutmak için pestilinizi çıkacak. Yarış başladığında kırmızı ve beyaz arabalar size çok ter döktürecek. Yarışa başlarken hemen soldan ön sıralara doğru tırmanmaya başlayın. Yarışın koptuğu yer ilk virajdır. Viraja girerken çok yavaşlayarak dönün. Diğer araçlar hızlı olduklarından dönerken savrulacaklar ve bu size liderliği getirecek. Eğer ilk virajda birinciliği kapamazsanız boşuna uğraşmadan yarışı baştan oynayın. Liderliği kaybettiğiniz her anda da gereksiz yere zorlamadan aynı şeyi yapın. Yarışı kazanıp Bertone’ye gidin. Size Lassiter marka arabanın nasıl çalınacağını anlatacak. Ardından haritada gösterilen yerdeki arabayı çalın ve Salieri’ye dönün.

7. Bölüm - Sarah
Bu bölümde Sarah’ı rahatsız eden serserilere ağızlarının paylarını vereceğiz. İlk başlarda Sarah’la beraber bir süre yürüyoruz. Sarah’la beraber yürürken karşınıza üç adam çıkacak. Bunları bir güzel dövün. Bunları yaparken elinizde beyzbol sopası olmazsa çok dayak yersiniz. Bu arada Sarah’ı gözden kaçırmamaya dikkat edin. Aynı yolu takip edip önünüze çıkan ilk aralıktan devam edin. Çıkan diğer gruba da bir güzel dersini verin.

7. Bölüm - Better Get Used To It
Şimdi oyunun bu diğer kısmında, bu sefer insanları rahatsız eden bir çeteyi halledeceğiz. Vincenzo’dan silahlarınızı alarak Pauline ile birlikte haritada gösterilen Biff’in yanına gidin. Biff’ten çetenin yerini öğrenip onların yanına gidin. Gösterilen yere geldiğinizde önünüze çıkan herifleri öldürün ve Sarah’ta olduğu gibi Pauline’i de yalnız bırakmamaya dikkat edin. İleride size silahla karşılık verecekler. Bunları da hakladıktan sonra çetenin son iki üyesi arabayla kaçacak. Onları gözden kaçırmadan takip edin. Bir süre sonra kaza yapacaklar ve bölümü bitireceksiniz.
8. Bölüm - The Whore
Haritada gösterilen Corleone Oteli’ne girin. Görevliyle konuşup müdürün sol taraftaki restoranda olduğunu öğrenin. Restorana girin ve beyaz giyinmiş müdürü bulun. Müdürün yanına gidin ama onun karşı tarafındaki koltuklarda oturan siyahlı adamı öldürün. Eğer müdüre ateş ederseniz bu adam hemen size saldıracak. Müdürü daha sonradan öldüreceğiz. Siyah giysili adamı öldürdükten sonra içeri gelen birkaç adamı da öldürün. Daha önce geldiğiniz odaya dönüp, denizci kıyafetli adamı gebertmelisiniz. Öldürmediğiniz takdirde, siz gittikten sonra arkanızdan size saldırıyor. Ardından resepsiyonun arkasına geçip anahtarı alın. Şimdi merdivenlerden çıkma zamanı geldi. Sizi öldürmeye çalışanların tümünü temizledikten sonra, en üst katın bir altındaki katta öldürmek için geldiğimiz kadını bulun. Doğru kapıyı bulup içeri atlayın. Kadınla konuştuktan sonra en üst katta, kapısında Director yazan odayı bulun. Korumayla birlikte müdürü vurduktan sonra masadaki belgeleri alıp bombayı yerleştirin ve dışarı çıkın.

Oda patladıktan sonra polislerle uğraşmamız gerekecek. Binanın yanındaki pervaza çıkıp aynı şekilde diğer binalarda da ilerleyin. Bir süre sonra çok sayıda polis yolunuzu kesecek. Bunları öldürdükten sonra tahtadan bir merdivene ulaşıp bu kısmı bitireceksiniz.

Diğer kısma bir kilisenin çatısında başlıyoruz. Alt kata indiğinizde kendinize önceki bölümlerde ölmesine sebep olduğunuz adamın cenazesinde bulacaksınız. Tekrar merdivenlere dönüp sizi takip edenleri, merdivenleri siper olarak kullanıp öldürün. Tekrar aşağı inip adamlara fazla gözükmemeye çalışarak öldürmeyi deneyin. Eğer sağlığınız kötüyse üst kattaki sağlık kutusunu kullanın. Herkesi öldürdükten sonra vurduklarınızın üstünü boşaltın. Kiliseden çıktığınızda Wanted seviyeniz en yüksek durumda olacak. Polisler peşinizi bırakmayacağından, onları ara sokaklara çekip öldürmeye çalışın. Polisleri öldürdükten sonra bir yere saklanıp Wanted seviyenizin düşmesini bekleyin. Wanted seviyesiniz kaybolduğunda Salieri’nin barına giderek bölümü bitirin.

Falconer Blue, Lassiter V16 Charon Black garajınıza eklenmiş olacak.

9. Bölüm - A Trip To The Country
Ralph ile konuştuktan sonra size yeni arabanın nasıl çalınacağını öğretecek. Eğer garajınızda fazla araba birikmeye başladıysa Ralph ile konuşup birkaç tanesini gönderebilirsiniz. Zor bölümlerden bir tanesi. Haritada belirtilen yere gelince ahırların arasından ilerlemeye başlayın. Yolun sonuna gelince demo sonrasında saldırıya uğrayacaksınız. Hemen soldaki kapıyı siper alarak gelen adamları temizleyin. Dışarıdakileri de zorlanmadan vuracağınızdan eminim. Şimdi yavaş yavaş geldiğimiz yere doğru döneceğiz. Hemen önünüzdeki kırmızı ahırda düşmanlar var. Bunları öldürüp ilk yardım kutusunu kullanın ve Paulie’nin yanına dönün. Onunla konuştuktan sonra az önce temizlik yaptığınız ahırın karşısına gelin. Kapıya geldiğinizde Paulie kapıyı açacak ve saldırıya uğrayacaksınız. Birçoğunun elinde pompalı var. Bu silahın menizili az olduğundan hemen ölüverecekler. En üst katta Sam’le konuştuktan sonra polis baskın yapacak. Önce merdivenlerden gelen iki polisi öldürün. Alt kata inip buradakileri de öldürüp dışarı çıkın. Bunları yaparken Paulie’e de dikkat etmeniz gerekiyor. Onu korumazsanız polisler hemen öldürüyorlar. Bundan sonra zevkli bir yer var. Sizi takip edenleri yoldan çıkarmaya çalışacaksınız. Üç arabayı da saf dışı bırakmanız gerekiyor. Size yaklaştıklarında sadece şoföre ateş etmeniz yeterli. Yanlarındaki adamlarla birlikte ağaçlara toslayacaklar. Şehre döndüğünüzde ister bir alt görev için Bertone’ye, isterseniz bölümü hemen bitirmek için Salieri’ye gidin.

Alt görevde Bertone’nin bir arkadaşını uyarmamız lazım. Dikkatlice haritada gösterilen eve gidin ve arkadaşıyla konuşun. Ardından Bertone’ye gittiğinizde size yeni bir arabanın nasıl çalınacağını gösterecek. Söylediği yerden arabayı çalın ve Salieri’ye dönün.

10. Bölüm - Omerta
Vincenzo ve Ralph’e uğrayıp ihtiyaçlarımızı karşıladıktan sonra haritada gösterilen yere gidin. Sırayla önce Biff’e, Tony’ye ve Joe’ya gideceğiz. Joe ile ne kadar konuşursanız konuşun ötmemekte ısrar edecek. Kendi kaşındığından ona bir el ateş ederek ötmesini sağlayın. Joe’nun söylediği yere gittiğimiz zaman Frank’in kaçırıldığını görüyoruz. Bu aracı arayı fazla açmadan takip edin. Şehir dışına çıktıktan bir süre sonra havaalanına ulaşacaksınız. Hemen üzerinize gelen arabadan dolayı sağ tarafa doğru atlayın. Binaya girmeden önce kapının yanındaki iki adamı öldürün. Diğer taraftakileri de öldürdüğünüzde Frank ve korumaları dışarı çıkacak. Eğer sağlık durumunuz kötüyse ilk yardım kutusunu kullanın. Macera şimdi başlıyor. Dışarı çıkıp ilk hangara doğru gidin. Giderken kamyonetle gelen bir adam diğerlerine saldıracak. Frank’in tüm korumalarını öldürmemiz gerekiyor. Kamyonet yordamıyla bunu daha kolay hale getirebiliriz. Kamyonete atlayın ve herkesi böcek gibi ezin. Herkes öldüdüğünde Frank’le konuşacaksınız. Sol taraftaki Air School binasının önündeki adamları öldürüp içeri girin. Frank’i ailesinin yanına ***ürün. Bölüme başladığınız ilk binada resepsiyonun üstündeki biletleri alıp, tekrar Frank’in yanına dönün. Anahtarları da aldıktan sonra ilk binanın arkasındaki arabalardan birini alıp şehre dönün. Kütüphaneden kitapları aldıktan sonra yeni bir alt görev için Bertone’ye, ya da bölümü hemen bitirmek için Salieri’ye dönün. Alt görevde Bertone’den pataklanacak adamın yerini öğrenin. Barın kapısındaki bodyguardı yumruklayarak dövün. Eğer sopa veya silah kullanırsınız görev sayılmayacak. Adamı dövdükten sonra Bertone size yeni bir arabanın yerini söyleyecek. Hemen haritada gösterilen yerdeki arabayı çalın ve Salieri’ye dönün. Peşinize polis takılırsa atlatmadan bölümü bitiremezsiniz. Salieri’ye döndüğünüzde bölüm bitecek.

Schubert Extra Six Fordor White, Thor 810 Sedan FWD Orange garajınıza eklenmiş olacak.

11. Bölüm - Visiting Rich People
Vincenzo’dan silahlarımızı aldıktan sonra arabaya atlayıp Salvatore’ye gidin. Onu da alarak haritada gösterilen yere doğru gidin. Malikaneye geldiğinizde Salvatore kapıyı açacak ve içeri gireceksiniz. Kapıdan girdiğinizde hemen ilk soldan dönüp önünüze çıkan bekçiye beyzbol sopasını indirin. Bu sefer sağa dönün ve çardakta bekleyen adamı da aynı şekilde temizleyin. Evin sağ tarafına gittiğinizde, kapını önünde nöbet tutan bir adam göreceksiniz. Bunu da arkası döndüğü anda halledin. Salvatore’yle konuşup evin sol tarafındaki arka kapıya doğru gidin. Ön kapıdan girerseniz hizmetçi kadına yakalanma ihtimaliniz var. Eğer önden dalacaksanız gördüğünüz anda indirmeye çalışın. Bu biraz zor olduğundan ilk seçeneği uygulayıp evin sol tarafından giriyoruz. Salvatore’yle beraber üst kata çıkın. Doğru odayı bulduğunuzda, odanın arka tarafında büyük kasayı hemen fark edeceksiniz. Demo sonrasında ev sahibi geri gelecek ve ufak bir çatışma yaşayacaksınız. Son olarak Salvatore’yle dışarı çıkıp, onu evine bıraktıktan sonra Salieri’nin barına dönün.

12. Bölüm - A Great Deal!
Kısa ve zevkli bir bölüm. Arabaya atlayıp haritada gösterilen yere doğru gidin. Otoparka geldiğinizde en üst kata çıkıp sizi bekleyen adamlarla konuşun. Kısa bir demo sonrasında kendinizi çatışmanın içinde bulacaksınız. Sütunları siper alarak karşınızdaki adamları temizleyin. Adamların yanlarındaki varilleri havaya uçurabilirseniz işiniz daha da kolaylaşacaktır. Hepsini öldürdükten sonra yavaş yavaş alt katlara doğru inin. Öldürdüklerinizin üzerinden çıkan Thompson’larla adamları kolayca haklayabilirsiniz. Eğer sağlık durumunuz kötüyse en alt kattaki ilk yardım kutusunu kullanabilirsiniz. Tüm adamları öldürdükten sonra en üst kattan içki kamyonetini alabilirsiniz. Kamyonetle çıkışa geldiğinizde sizi çıkışta yaklaşık altı adamlık bir düşman ekibi bekliyor olacak. Bunları arabaları siper alarak indirebilirsiniz. İsterseniz gideceğiniz noktada bunu yapabilirsiniz ama kamyonetiniz çok yavaş olduğundan yolda giderken çok büyük sıkıntılar çekebilirsiniz. Bu yüzden tüm adamları erkenden öldürüp, sallana sallana Salieri’nin deposuna giderek bölümü bitirebilirsiniz.

13. Bölüm - Bon Appetit!
Salieri’yi Pepe’nin restoranına ***ürdükten sonra hoş bir çatışma yaşayacaksınız. Salieri’yi içeride bırakıp hemen arkadan çıkın. Yandaki binaya girip üst kattaki elemanı öldürün ve silahını alın. Bu işi daha sonra ön taraftan da yapabilirsiniz ancak zorlanma ihtimaliniz yüksek. Adam kafanızı çıkardığınız anda sizi kurşun yağmuruna tutuyor. Bu adamı temizledikten sonra binadan çıkın ve dümdüz gidip aralıktan geçin. Caddeye vardıktan sonra binanın köşesini döndükten sonra size saldıran adamları karşınızda bulacaksınız. Hepsi Salieri’yle uğraştığı için rahatlıkla nişan alıp tümünü öldürebilirsiniz. Hepsini öldürdükten sonra Salieri ile Carlo’dan intikam almak için yola koyulun. Carlo’nun evine geldiğinizde üst kata çıkın ve kapıyı kırın. İçeri girdiğinizde Carlo’nun camdan kaçtığını göreceksiniz. Siz de arkasından gidin ve adamı harcayın. Bundan sonra üç adam daha gelecek. Yalnızca biri silahlı olduğundan bunları da kolayca öldüreceksiniz.

14. Bölüm - Happy Birthday!
Ralph ile konuştuktan sonra arabaya atlayıp haritada gösterilen limana gidin. Geminin yanına geldiğinizde girişte görevli davetiyeniz olmadığı için sizi gemiye almayacak. Arkanızı dönün, ilerdeki binada açık bir kapı göreceksiniz. En alt kata indiğinizde denizci kıyafetini giyin. Artık gemiye binebilirsiniz. Bir kat çıkıp geminin arka tarafına gidin. Buraya geldiğinizde tuvaleti göreceksiniz. Kapısı kilitli olduğundan önce anahtarı bulmamız gerekiyor. Tekrar alt kata inip sağ tarafta çizgili kıyafet giyen denizciyi bulun. Bir defadan anlamayacağı için birkaç kez deneyerek anahtarı kapın. Tuvalete geldiğinizde dolabın altındaki silahı alıp güvertede beklemeye başlayın. Bir süre sonra politikacı odasından çıkıp konuşma yapacak. Hemen silahınızı çekip politikacıyı öldürün ve hızla alt kata kaçmaya başlayın. Geminin sağ tarafında olan botun yanına gidin ve bölümü bitirin.
15. Bölüm - You Lucky Bastard
Vincenzo ve Ralph’den gerekli şeyleri aldıktan sonra lokantanın yolunu tutun. Telefonu kullandıktan sonra araya demo girecek. Sonrasında peşimizdekilerden kurtulmamız gerekiyor. Yavaşlayarak onların da durmasını sağlayın. Arabadan indiklerinde hepsini öldürebilirsiniz. Ya da önceki bölümlerdeki gibi yanınızdan gelirlerken direklerin üstüne sürdürerek ölmelerini sağlayabilirsiniz. Hepsini öldürdükten sonra Salieri’ye dönün. Bundan sonra bölümün ikinci kısmı başlayacak. Vincenzo’nun masasının üstündeki bombayı kapıp haritada gösterilen yere gidin. Kapının önündeki bekçinin sigarasını bitirmesini bekleyin. Bekçi içeri girdiğinde arabaya bombayı yerleştirin. Ardından üçüncü görev başlayacak. Paulie’nin silahının tutukluk yapması sonucu kaçmamız gerekiyor. Peşinizdekileri direklere çarptırarak bunlardan kurtulabilirsiniz. Bunun sonrasında dördüncü görev başlayacak. Bu görevde Sergio’yu harcamamız gerekiyor. Önce Sergio’nun arabasını arayı fazla açmadan takip etmemiz lazım. Eğer gözünüzden kaçırırsanız haritanıza bakarak nereye gittiğini görebilirsiniz. Tam gaz takipten sonra limana ulaşacaksınız. Demo sonrası saldırıya uğrayacaksınız. Arabayı siper alarak buradaki dört kişiyi öldürüp üstlerini boşaltın. Bunlar çok kolay olduğundan sağılınızı ***ürmelerine izin vermeyin. Bir kamyona atlayıp dümdüz ilerleyin. Bir süre sonra önünüze iki kamyon dolusu adam çıkacak. Burada onları yaya olarak öldürmenizi çok zor olduğundan kamyonla onları ezmeye çalışın. Hatta bir ara kamyon değiştirmeyi de unutmayın. Gelen mermiler yüzünden aracınızın hava uçması an meselesi. Hepsini temizledikten sonra üzerlerindeki Thompson cephanelerini boşaltın. Dümdüz ilerlemeye devam edin. Sol taraftan deniz kıyısına ulaşın. Kulübenin içinde uzun menzili olan bir silah ve ilk yardım kutusu bulunuyor. İçerideki adamı öldürüp tüfeği alın. Ardından tüfeği kullanarak vinçlerdeki nişancıları uzaktan vurarak onlardan hemen kurtulabilirsiniz. Şimdi ileride iki hangar göreceksiniz. Hangarlarından soldakinin önünde bir araba var. İşte bu Sergio’nun olduğu hangar. Yüzünüzü tüfeği aldığınız kulübeye dönün. İki vagon göreceksiniz. Bunlar hangarların içine doğru gidiyor. Vagonların önündeki makası değiştirip vagonun önündeki kolu oynatın. Vagon hareket ederek Sergio’nun bulunduğu hangara çarpacak ve kapıyı kıracak. Yanlış yaparsanız ikinci vagonla tekrar deneme şansınız var. Bir süre sonra bir patlamayla hangar açılacak. İçeri girdikten sonra duvarları çok iyi siper almalısınız. Yavaş yavaş ilerleyin ve yaklaşık altı adam öldürdüğünüzde Sergio’yu göreceksiniz. Hemen onu da öldürün. Sonrasında ister Salieri’ye giderek bölümü bitirin, ister bir alt görev için Bertone’ye uğrayın.

Bertone, arkadaşını doktora ***ürmenizi isteyecek. Söylediği yere gidip yaralı arkadaşını ve yanındaki adamı da alarak süre dolmadan doktora ***ürün. Doktora ***ürdükten sonra Bertone size süper bir spor arabanın yerini söyleyecek. Arabanın olduğu yerdeki korumayı öldürerek arabayı çalın. Salieri’ye döndüğünüzde bölüm bitecek.

Guardian Terraplane Fordor Black, Bruno Speedster 851 Silver garajınıza eklenmiş olacak.

16. Bölüm - Creme De La Creme
Morello’yu öldürmek için tiyaroya gittiğinizde ayrıldıklarını göreceksiniz. Yine arayı fazla açmamaya dikkat ederek arabayı takip edin. Haritaya baktığınızda şehir dışından havaalanına gideceksiniz. Havaalanına geldiğinizde araba bozulduğundan yaya olarak Morello’yu bulmamız gerekli. Bir süre ilerledikten sonra onun arabasını da duruyor halde göreceksiniz. Karşınıza çıkan iki adamı vurun. Ardından Paulie hemen arabayla yanınıza gelecek. Arabaya atlayın ve uçağı takip edin. Burada uçağın iki pervanesini vurmamız gerekiyor. Uçağın enerjisini yukarda göreceksiniz. Enerjisi tamamen bitmiş olsa bile uçak yinede havalanacak. Havalandığı gibi de yere çakılacak. Paulie ve Sam’i Salieri’nin barına bıraktıktan sonra bir alt görev için Bertone’ye gidin.

Bertone size bir araba verecek. Bu araba polislerce aranıyor. Wanted seviyeniz bitiyor diye sevinmeyin, çünkü bittiği gibi tekrar doluyor. Arabayla haritada gösterilen yere gidin ve uçurumda park edin. Peşinizde polisler varsa öncelikle onlardan kurtulun. Bundan sonra yoldan herhangi bir araç alarak denize atmanız gereken arabayı ittirmeniz gerekiyor. Çok dikkat etmeniz gerekiyor. En ufak bir hatanızda siz de arabanızla denize yuvarlanıyorsunuz. Bertone’ye döndüğünüzde size çok hoş bir arabanın yerini söyleyecek. Arabayı çalarken sahibi sizi görüp ateş etmeye başlayacak. Silah sesine gelen polisi de öldürerek Salieri’ye dönün.Celeste Marque garajınıza eklenmiş olacak
17. Bölüm - Election Campaign
Vincenzo’dan tüfeği alıp haritada gösterilen yere gidin. Hapishaneye girmek için kanalizasyondan geçeceğiz. İçerde birçok silahlı adamla karşılaşacaksınız. Genelde çoğunun elinde bıçak, sopa gibi şeyler var. Pompalı taşıyan adamların silahlarını kesinlikle almayı unutmayın. İçerisi ne kadar karmaşık gözükse de amacınız en üst kata çıkmak olduğundan zorlanmayacaksınız. En üst kata çıktığınızda tüfeğinizi çıkarın ve sniper moduna geçin. Konuşma yapan politikacıyı vurup dışarı çıkmalısınız. geldiğiniz merdivenlerin daha aşağılara indiğini göreceksiniz. Dışarı çıkınca köpekleri de vurmamız gerekiyor. Ana yola çıkınca adamın biri bizi ispiyonluyor. İki adamı da öldürdükten sonra ister bölümü bitirmek için Salieri’ye, ister bir alt görev için Bertone’ye gidin.

Bertone’nin görevinde söylediği yere zamanında gidip, oradaki adamı tekrar Bertone’ye getirmemiz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra yeni arabanın yerini öğrenin. Arabayı çalmak için devriye gezen polisin uzaklaşmasını bekleyin. Eğer beklemezseniz arabayı çalarken insanlar bağırıp polisin gelmesini sağlıyorlar. Arabayı çalın ve Salieri’ye dönün.

Wright Coupe Red, Lassiter V16 Appolyon White garajınıza eklenmiş olacak.

18. Bölüm - Just For Relaxation
Her zamanki gibi Vincenzo’dan silahlarınızı alarak Sam’i bırakmanız gereken yere gidin. Ardından Paulie’yle haritada gösterilen deponun otoparkına giderek sandık dolu olan kamyonun çıkmasını bekleyin. Caddeye çıktığı anda önünü kesin ve şoförü kamyondan indirin. Sopayla üzerindeki belgeler düşene kadar bir güzel dövün. Kamyonete giderek otoparka geri dönün. Kamyonetin arkasındaki kutuları teker teker kamyondan çıkarın. Dolu kamyonla içeri girerseniz görev başarısız olacak. İçeri girdikten sonra bir süre ilerleyin. Solda kutuların olduğu ambarın önüne, kamyonun arkasının merdivenlerle bitişeceği şekilde park edin. İçerideki adam bir süre sonra döneceğini söyleyip bu sırada sizin kutuları kamyona yüklemenizi söyleyecek. Hemen gittikten sonra kutuları seri bir şekilde kamyona yükleyin. Eğer çok hızlı olabilirseniz adam geri dönmeden tüm kutuları yükleyip, rahatça dışarı çıkabilirsiniz. Yapamazsanız kendiniz bir çatışmanın içinde bulacaksınız. Burada çok dikkatli olmasınız. Deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyun. Kutuları siper olarak kullanabilirsiniz. beş adam öldürdükten sonra kamyona atlayarak dışarı çıkabilirsiniz.

Şimdi sizi takip eden araçlar olacak. Paulie ve Sam’le buluşacağımız için bunları önemsemeyip tam gaz buluşacağınız noktaya gidin. Kamyondan inip herhangi bir yere saklanın. Paulie ve Sam bunların işlerini görecektir. Tümü öldükten sonra Paulie’yi de alarak Salieri’nin deposuna gidin. Depoya ulaştığınızda bölüm bitmiş olacak.

Lassiter V16 Fordor Green garajınıza eklenmiş olacak.

19. Bölüm – Moonlighting
Paulie ile beraber trene binin. Yolda anlattıklarını dinleyin. Downtown’a gelince trenden ineceksiniz. Sonrasında bankaya girip tekrar Paulie’yi dinleyin. Bankadan çıkın ve silah almak için yoldan hızlı bir araba kapın. Haritada gösterilen Yellow Pete’e gidin. Yellow Pete’de silah olarak bir Thompson ve Colt 1911 almanız yeterli olacaktır. Paulie’nin evine gidip korna çalın. Korna çaldığınızda, Paulie arabaya binecek ve bankaya doğru yola çıkacaksınız.
Bankaya girer girmez giriş kapılarını kapatın. Bunu yaparak Paulie’ye saldırılmasını önleyebilirsiniz. İlerdeki kapıyı tekme atarak kırın ve yandaki kapının açılması bekleyin. İçeriden gelen bekçiyi öldürün. Sol tarafta duran anahtarları da alıp merdivenlerden yukarı çıkın. Köşeyi dönüp bekçiyi öldürün. Tekrar sola dönüp müdürün odasından anahtarları alın. Bu kadar geldikten sonra merdivenlerden aşağıya geri dönün ve kasa bölümüne gelin. Buradaki büyük kapıyı açıp içerideki birkaç bekçiyi daha temizleyin. Bir süre sonra kasaya ulaşacaksınız. Soygun bittiğinde yukarı çıkın ve hemen arabanıza atlayıp kaçın. Hemen kendinize saklanacak bir yer bulun. Bunun için yakındaki Yellow Pete’in olduğu sokağa gidebilirsiniz. Wanted seviyenizin bitmesini bekleyin. Ardından tıngır mıngır haritada gösterilen yere giderek bölümü bitirin.

20. Bölüm - Art of Death
Oyunun son ve en zor bölümlerinden bir tanesi. Öncelikle Yellow Pete’e giderek silah ihtiyacınızı karşılayın. Thompson ve Colt 1911 size yeterli olacaktır. Ardından Bertone’ye gidin ve söylediği kadını izleyerek ona geri dönün. Size yeni bir arabanın yerini söyleyecek. Chine Town’a gidin ve arabaların bulunduğu otoparkın kilidini kırın. Köpekleri de öldürdükten sonra arabayı çalabilirsiniz. Sonrasında her şeyin kopacağı, Sam ile buluşacağınız müzeye doğru yola koyulun Müze bölümü oldukça zor bir bölüm. Tek yapmanız gereken karşınıza çıkacak tüm adamları hiç birşey düşünmeksizin öldürmek. Ayrıca atılan el bombalarına da dikkat edin. Merdivenlerin başlarında hemen atıveriyorlar. Bu yüzden merdivenlerden çıkarken kendiniz bir kere gösterip hemen geri kaçın. Size birçok bomba atılacak fakat bölümde sadece bir tane ilk yardım kutusu var. Sağa ve sola doğru olan merdivenlerde bunu bulabilirsiniz. Sağlığınız çok kötü durumda olmadan kesinlikle kullanmayın. Bu ilk yardım kutusunu alırken de dikkat etmelisiniz. Kutuya doğru hamle yaptığınız anda yukarıdan bombalar yağacak. Bombalar geçtikten sonra isterseniz 50 sağlığınızı geri kazanabilirsiniz.

Bölümde Thompson’dan başka bir silah kullanmayı kesinlikle düşünmeyin. Karşınıza çıkacak adamların üstünden nadiren bu silah çıkacağından mermilerinizi dikkatli kullanın. Herkesi öldürdükten sonra, yeni kapılar açılacak. Bundan sonra çok dikkatli olmanız gerekli. Ağırlıklı olarak pompalı taşıyan adamlar karşınıza çıkacak. Odalara girmeden önce içeriye bir el ateş ederek adamların yerlerinden fırlamalarını sağlayın. Herkesin nerede olduğunu gördükten sonra uzaktan pompalı fayda etmeyeceğinden, siz uzak mesafeden Thompson tüfeğiyle rahatça onları vurabileceksiniz.

Bölümde herkesi öldürdüğünüzde Sam ile baş başa kalacaksınız. Sam karşı tarafta balkonlarda bulunuyor. Siz kafanızı çıkardığınız anda size kurşun yağdırmaya başlıyor. Sam’e hızlıca kendinizi gösterip geri çekilin. Böylece onun mermilerinin harcamasını sağlayacaksınız. Şarjörü bittikten sonra sıra sizde. Şarjörünü değiştirirken Sam’i kurşun yağmuruna tutun. Sam hemen kaçmaya başlayacak. Yandan dolanıp yerdeki ayak izlerini takip ederek nereye kaçtığını öğrenin. Onu gördüğünüz anda, ondan önce davranıp kurşun yağmuruna tutun. Bunu yaptıktan sonra oyunu bitirmiş olacaksınız.

Oyun bu kadar. Oyunun sonunda, çoğu oyun ve filmlerdeki sonların aksine değişik bir senaryo var. Oyunun güzel olan hikayesi beklenmedik bir sonla bitiyor.




Çevrimdışı rmelihr

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.225
  • Puan 1951
  • Cinsiyet: Bay
  • WWW.OYUNSİTENİZ.COM
    • ICQ Messenger - 160
    • Profili Görüntüle
Mafia Oyunu Tam Çözüm
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2008, 21:47:58 »
eyw paylaşım süper