Gönderen Konu: Çocuklar için özel klima.  (Okunma sayısı 414 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Çocuklar için özel klima.
« : 18 Temmuz 2008, 18:17:11 »
Klimada müşteri beklentileri dikkate alındı. Airfel çocuk odası klimalarını bazı özellikler katarak piyasaya sundu.

Aırfel Genel Müdürü Hasan Önder, çocuklar için özel olarak ürettiğimiz antibakteriyel özellikli çocuk odası klimalarında bu yaz 6 bin adet satış yapmayı hedeflediklerini bildirdi.

Aırfel Genel Müdürü Önder, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2007 yılı başında müşteri beklentilerine yönelik bir araştırma yaptıklarını ve araştırma sonucunda müşterilerinin çocuklarına yönelik taleplerde bulunduklarını tespit ettiklerini belirtti.

Bunun üzerine, Aırfel Ar-Ge ekibinin çalışmalar yaptıklarını, test çalışmalarının olumlu sonuçlandığını, Türk tasarımcıları ve mühendisleri tarafından tasarlanarak geliştirilen ve Hendek tesislerinde üretilen çocuk odası klimasının üretimini tamamlayarak kullanıcılara sunduklarını bildiren Önder, çocuk odası için aranan birçok özelliği bir arada sunan klimanın, hem çocuk odalarında konforlu hava yarattığını hem de üzerinde bulunan tavuk, ayı, yunus, civciv ve kelebek desenleri ile dekorasyonu da tamamladığını kaydetti.

Çocuk odası klimasının, tamamen antibakteriyel plastik malzemeden üretildiğini, 20 derecenin altına düşmeyen ayar sıcaklığı sayesinde ortamdaki ani ısınma ve soğumaları engellediğini dile getiren Önder, ''Klima, ileri filtreleme sistemiyle, ortama antioksidan özelliği olan vitamin C yayarken, toz, bakteri, küf gibi hava kirleticileri tutuyor, kötü kokuları emiyor. Çocuk odasının havasını özenle temiz tutan çocuk odası kliması, çocukları rahatsız etmeyecek düşük ses seviyesi ile çalışıyor'' dedi.

Kompakt boyutlara sahip klimaların, sevimli karakterler ile süslenmiş düz ön panelleri ile oda konseptine uyum sağladığını da ifade eden Önder, şöyle konuştu:

''Hendek tesislerinde üretimini yaptığımız Airfel Çocuk Odası Kliması'nda bu yılki satış hedefimiz yaklaşık 6 bin adet. Satışa sunulduğu andan itibaren klimaya, çocukları konusunda hassas olan anne babalar yoğun ilgi gösteriyor. Üretim, satış ve satış sonrası aşamalarında, gelecek yoğun talepleri karşılamaya yönelik tüm çalışmaları tamamlamış durumdayız.''

KALEM KUMANDA

Önder, yine Aırfel tasarım ekibi tarafından geliştirilen kalem kumandanın Türkiye'de ilk ve tek olduğunu ifade ederek, antibakteriyel malzemeden yapılan kumandanın ekranında saati, oda nemini ve sıcaklığını gösterdiğini, Aırfel'in satmış olduğu tüm klimaları kumanda edebildiğini, alışıla gelen klima kumandalarından çok farklı estetik ve ergonomik bir tasarıma sahip olduğunu dile getirdi.


-PAZAR PAYINI YÜZDE 7 ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ-


Klima satışlarının genellikle nisan ayının ortasından itibaren yükseldiğini, temmuz ayında en yoğun dönemini yaşadığını ve ağustos ayının 15'den sonra satışların düşmeye başladığını anlatan Önder, bu tarihlerin iklim koşullarına göre değişiklik gösterebileceğini vurguladı.

Önder, bazı yıllar yaz mevsimi çok sıcak geçtiğinden satışlarda patlamalar yaşandığını, bazı yıllar da yaz geç geldiği için satışların normal seyir izlediğini, özellikle Akdeniz, Ege ve Güneydoğu'da oldukça sıcak geçen yaz aylarında bu bölgelerde satışlarda artış yaşandığına dikkat çekti.

2007 yılında klima pazarındaki toplam satış adedinin 1 milyon-1 milyon 200 bin adet arası olduğunu bildiren Önder, ''2008 yılı için tahminiz ise hava şartları ve ekonomik koşullar göz önüne alındığında, satış adetlerinde çok fazla artış olmayacağı yönünde. Airfel olarak 2008 hedefimiz ise farklı dizayn ve çeşit alternatiflerimizle split klima pazarındaki yüzde 7'lik payımızı artırmak'' dedi.
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır