Gönderen Konu: GARİP OLAYLAR  (Okunma sayısı 775 defa)

Çevrimdışı Mr_Saw

  • Osc Çizik Üye

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 697
  • Puan 18
  • Cinsiyet: Bay
  • (''v'')
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
GARİP OLAYLAR
« : 15 Temmuz 2008, 10:56:19 »
GARİP OLAYLAR

Istanbul fenerbahçe'de oturan 18 yasindaki E.A kendisine dogru gelen arabayi göremeyince kendisini kaldirima atti.Ama ilginç olan kaldirimda yürüyen sokak köpeginin üzerine düsmüs olmasi ve köpegin kendi köpegi olmasiydi.
Doktora giden kadina doktor soyun diyince kadin ama doktor bey daha muayene etmedinizki demis kadin çirilçiplak olunca doktor isini bitirmis

MERAKTAN GELIR: Murat'in asiri meraki basina dert açti. Bir gün tuvalette iserken osurugunun yanip yanmadigini denemek isteyince olanlar oldu. Alev alan osurugu götünü tutusturdu.

KIZLAR:Yolda kizlara laf atmak için saga sola bakan bir sürücü belediye kazi alanina düstü.

ETEK: Kadinin birinin doktorla randevusu varmis aceleyle evden çikmis duraga gittiginde gözlügünün tozunu silmek için etegine uzanmis eteginin olmadigini farketmis.

TRAFO:Sanliurfa'da iseyecek yer bulamayan 15 yasindaki çocuk trafoya girip isemek isteyince olanlar oldu. Çisinden elektrik geçen çocuk yaklasik bacaklari,seyi, ve seyini tuttugu eli alçiya alindi.

DAHA BU YASTA:Osman(15) isimli çocuk odasinda masturbasyon yaparken yakalanan babasi tarafindan yakalaninca babasi çocugun çükünü kopartti.

QUAKE2:QUAKE 2 oynayan Hüseyin T.(34) oyunda sürekli yenilince beylik tabancasini çekmis yandaki komsusunun kapisini çalmis ve kursun yagmuruna tutmus.

GERDEK GECESI:Gerdek gecesindeki çiftin basina garip bir olay geldi. Karisiyla cinsel iliskiye giren adam zevkten öldü. Bunu gören karisi kalp krizinden öldü.

KÖPEK:Belçika'nin Ostende kentinde bir aydinlatma direginin bir aracin üzerine devrilmesi ve sürücüsünün rastlanti eseri kurtulmasi üzerine sorusturma baslatildi. inceleme yapan uzmanlar, kazanin, köpeklerin sürekli olarak diregin dibine çis yapmalari sonucu çürüyen diregin devrilmesi ile meydana geldigini tespit ettiler.

DOMUZ:Bulgaristan'in baskenti Sofya yakinlarindaki Dupnitsa kasabasinda yasayan bir köylü, bahçesine verdigi zararlar nedeniyle domuzundan nefret ediyordu, sonunda domuzu dinamitle öldürmeye karar verdi. Arkadaslariyla iddiaya giren köylü komsularinin saskin bakislarinin arasinda dinamit lokumunu hayvanin agzina sokarak fitili atesledi. Bahçe duvarinin arkasina saklanip patlamanin sonucunu bekleyen "hain" sahip ve arkadaslari, ummadiklari bir olayla karsilastilar. Domuzun, agzindaki dinamit lokumuyla aniden evin açik unutulan kapisindan içeriye girmesiyle dinamitin patlamasi bir oldu. Harabeye dönen evine bakip bakip dertlenen köylü, "Bu domuz, basima sürekli dert oluyordu. Ancak, ölümü en büyük belayi basimiza açti" dedi.

TAZI VE AVCI:ABD'nin Kentucky eyaletinde Inez kentinde avlanmaya çikan bir avcii yeni aldigi tazinin acemiligine kurban gitti. John Philip adli avci, vurdugu kusu tazinin agzindan almak için tüfegini yere koydu. Ancak acemi tazi, kusu birakmak istemeyince avci ile köpegi arasinda bir çekisme yasandi. Köpek bu sirada yanlislikla yerdeki tüfegin tetigine basti ve silahin ates almasi sonucunda Philip, bacaklarindan yaralandi.

AYNI ANDA YARALANDILAR:Londra'nin güneyinde minibüsüne bir otomobil çarpmasinin ardindan Terry Connell'in bir kolu ve bacagi kirildi. Talihsiz kazazede ertesi gün The Sun Gazetesinde bir baska Terry Connell'in fotografini gördü. ikinci Terry, Londra'nin kuzeyinde buzda kayarak düsmüs ve onun da bir kolu ile bacagi kirilmisti. Her iki Terry'de 52 yasindaydi, ikisi de kasapti ve ikisi de Noel'i yatakta geçiriyordu. Aralarindaki tek fark birinin sag, digerinin ise sol kolunun kirilmasiydi.

PATLAYAN FARE:Ingiltere'de Roger ve Sylvia Blindell çifti, evlerine musallat olan farelerle savasmak için belirli köselere çok güçlü bir zehir yerlestirdi. Fare, zehiri yedikten sonra beklenmedik birsey oldu. Zehirin içinde bulunan fosfor, hayvanin vücut hücrelerinden disariya sizdi ve havayla temas ederek reaksiyona geçti. Patlama sonucunda çikan yanginda ev tamamen tahrip oldu.