Gönderen Konu: Chelsea'de ilk Türk!  (Okunma sayısı 733 defa)

Çevrimdışı melih123

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.490
  • Puan 2352
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Chelsea'de ilk Türk!
« : 02 Şubat 2009, 16:42:49 »
Chelsea'de ilk Türk!
Dünya futbolunun dev kulübü Chelsea, 17 yaşında bir Türk futbolcusu ile profesyonel sözleşme imzaladı! Chelsea bu transfer için futbolcunun kulübü Leverkusen'e ödeme bile yaptı. Chelsea'nin transfer ettiği ilk Türk futbolcusu ünvanını da alan bu oyuncu, 17 Yaş Altı Milli Takımımız'da da forma giyen Gökhan Töre!


20 Ocak 1992 doğumlu olan ve daha 1 hafta önce 17 yaşına basan Gökhan Töre, Chelsea tarafından transfer edildi !.. Milli futbolcumuz, geçtiğimiz yıl Leverkusen ile 4 yıllık sözleşme imzaladığından dolayı Chelsea, Alman kulübüne bonservis bedeli ödedi!..

MENAJERİ: "3.5 YILLIK İMZA ATTIK"

Oyuncunun menajeri Bektaş Demirtaş, transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Chelsea ile 3.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladık. Chelsea bu transfer için Leverkusen'e hatrı sayılır bir ödeme bile yaptı. Daha 17 yaşına yeni girdi. Genç takımda forma giyecek ve kendini göstermeye çalışacak." dedi.

ABDULLAH ERCAN: "GELECEĞİ PARLAK"

Almanya'da doğup büyüyen ve Adler Dellbrück'ten Leverkusen'e transfer olan Gökhan Töre, 17 Yaş Altı Türk Milli Takımı'nda da oynuyor. Gökhan'ın Chelsea'ye transferi hakkında sorularımızı yanıtlayan U17 Milli Takım Teknik direktörü Abdullah Ercan, genç futbolcunun gelecek vaadeden bir isim olduğunu söyledi. "Gökhan çok yetenekli bir futbolcu. Her iki ayağını da kullanabiliyor, şut çekebiliyor. Ağırlıklı olarak solda oynuyor. Geleceği çok parlak bir isim." diye konuştu.

ALMANLAR DA PEŞİNDE

Almanya'da doğup büyüdüğü için çifte vatandaş olan Gökhan Türe'nin her iki Milli Takım'dan istediğinde oynama hakkı buluyor!.

Gökhan Türe bugüne kadar tercihini Türkiye'den yana kullandı. Ancak olan önemli olan Gökhan'ın hangi A Milli Takımı seçeceği. Alman yetkililerin Gökhan'ı takibe aldığı ve teklifte bulunmaya hazırlandığı konuşuluyor. Ancak Gökhan'ın yakın çevresine ilk tercihinin Türk Milli Takımı olduğunu söylediği de sızan haberler arasında.

7 ŞUBAT'TA AY YILDIZ GİYECEK

Gökhan Töre, 17 Yaş Altı Türk Milli Takımı'nın 8-12 Şubat 2009 tarihleri arası İspanya'da düzenlenecek La Manga Turnuvası'na katılacak aday kadrosunda da bulunuyor. Kısa süre önce bademcik ameliyatı olan Gökhan'ın turnuvaya kadar hazır olup olmayacağı yapılacak çalışmalarda belli olacak.