Gönderen Konu: "Bana şanssız demeyin"  (Okunma sayısı 789 defa)

Çevrimdışı melih123

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.490
  • Puan 2352
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
"Bana şanssız demeyin"
« : 02 Şubat 2009, 17:29:27 »
"Bana şanssız demeyin"

Son dönemde sakatlıklarla boğuşan Nihat Kahveci buna rağmen kendisine "Şanssız" yakıştırmasının yapılmasını istemediğini söyledi. Milli yıldızımız "Bana şanssız futbolcu denilmesinden hiç hoşlanmam. Çünkü ben çok iyi bir aileye sahibim" dedi.

Villarreal’de forma giyen Milli futbolcumuz Nihat Kahveci, geçirdiği menisküs ameliyatı sonrasındaki gelişmeleri Best FM’den Özkan Öztürk’e anlattı.
 
Avrupa Şampiyonası’ndaki Hırvatistan maçı sonrasında sakatlıkların peşpeşe geldiğini belirten milli futbolcu, "Sakatlıklar yüzünden bu sene peşpeşe üç maç oynayamadım. Tabii ki futbol anlamında şanssız bir dönemdeyim ama şanssız bir insan değilim. Futbol hersey değil. Benim çok düzgün bir aile yaşantım var. Eşim var, kızım var. Biraz üzgünüm tabii oynamamaktan dolayı ama bu da normal" dedi. Son sakatlığının ardından bir operasyon geçirdiğini hatırlatan Nihat, "İki hafta önce menisküs ameliyatı oldum. Pazartesi koşulara başlayacağım. Benim oynadığım zaman neler yapabileceğimi herkes biliyor" dedi.
 
"BENİM PATLAYICI KUVVETİM VAR"
Üst üste gelen sakatlıkların vücudunda bir tahribat yapmadığını da ifade eden Nihat, “Son yaşadığım tamamen farklı bir sakatlık. Diğerleri ile ilgisi yok. Sakatlanan tek futbolcu ben değilim. Ağır bir sakatlık insanın dengesini bozar bu doğrudur. Nasıl hamilelik  kadın vücudunda bazı dengeleri bozuyorsa benim durumum da aynı. Ben kendimi çok fazla kontrol eden bir oyuncu değilim. Benim patlayıcı kuvvetim vardır ve benim tipimdeki oyuncular çok sık sakatlanır. Aslında ben şimdiye dek 300’e yakın maç yaptım, Milli Takım’da 60 maça çıktım. Son yıllarda biraz fazla sakatlık olması  beni sık sık sakatlanan bir oyuncu gibi gösterdi. Bu da olağan karşılanmalı’’ dedi.
 
"BİRAZ DAHA SABIR İSTİYORUM"
Nihat geçmişte yaşadığı ağır sakatlıkları da anımsatarak, "Her ağır sakatlık sonrası sahalara döndüm ve yine başarılı maçlar oynadım. Benim aile hayatım düzgündür, kendime çok iyi bakarım, düzenli yaşarım. İdmanlarda iyi çalıştığım için hiç problem yaşamamış gibi sahada mücadele ediyorum. Bu kez de sahalara dönünce aynısı olacak. Futbolseverler biraz daha sabırlı olsunlar" dedi.
 
"BİZ FİNAL MAÇLARINI SEVERİZ"
Nihat amacının mart ayındaki İspanya maçlarında forma giymek olduğunu da belirterek, "Herşey normal giderse o gün sahada olacağım. Ama yarın ne olur bilinmez. Ben oynamak için elimden geleni yapacağım. İspanya ile yine final maçları oynayacağız ama biliyorsunuz ki biz final maçlarını severiz. Rakip çok güçlü şu an Avrupa’nın en iyi takımı. Bunu son 30 maçta da gösterdiler. Fatih hoca beni kadroya davet eder ve görev verirse elimden geleni yapacağım" diyerek sözlerini noktaladı.