Gönderen Konu: Barcelona Pekin'de maç yapacak  (Okunma sayısı 642 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Barcelona Pekin'de maç yapacak
« : 03 Mart 2007, 08:43:53 »
Barcelona Pekin'de maç yapacak
Son Şampiyonlar Ligi ve İspanya La Liga Şampiyonu Barcelona, 2008 Pekin Olimpiyatları'nın bir yıllık geriye sayım festivalleri kapsamında Pekin'de bir dostluk maçı yapacak.

Pekin Belediyesi Spor Bürosu'ndan yapılan açıklamada, Barcelona'nın 3 ya da 5 Ağustos'ta Pekin Stadyumu'nda Çin Süper Ligi takımlarından Pekin Guoan'la bir dostluk maçı yapacağı ifade edildi. Konuyla ilgili açıklamayı yapan Pekin Belediyesi Spor Bürosu Direktörü Sun Kanglin, "Barcelona, Ronaldinho gibi yıldızlarıyla bu maça çıkarak, kendisini Çin pazarında tanıtma açısından, bu maçı büyük bir şans olarak görüyor" dedi.

Pekin Olimpiyatları 8 Ağustos 2008'de resmen başlayacak. Bu nedenle çalışmalarını hızlandıran Pekinli yetkililer, olimpiyatların başlamasına tam bir yıl kala, -geri sayımın başlaması nedeniyle- 444 bin metrekarelik alanıyla dünyanın en büyük meydanı olan Tiananmen Meydanı'nda büyük festivaller ve gösteriler yapmayı planlıyor. Pekinli yetkililer özellikle Tiananmen'de 10 bin oyuncudan oluşan bir masa tenisi turnuvası düzenleyerek gövde gösterisi yapmayı hesaplıyor.

Sun Kanglin, Real Madrid'in daha önce iki kez Çin'i ziyaret ettiğini hatırlatarak, Barcelon'nın ülkeye ilk ziyaretini gerçekleştireceğini de vurguladı ve, "Geçtiğimiz hafta Barselona'daydım. Dostluk maçının 3 ya da 5 Ağustos'ta oynanması için protokol imzaladık" diye konuştu.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...