Gönderen Konu: Beckham ile Capello düellosu!  (Okunma sayısı 777 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Beckham ile Capello düellosu!
« : 14 Ocak 2007, 16:42:01 »
Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello, Amerika'ya transfer olan David Beckham'ın bir daha asla Real Madrid'de oynamayacağını söyledi.

Real Zaragoza'yla yapılacak lig maçının hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'de teknik direktör Fabio Capello, bir basın toplantısı düzenledi. Capello, Amerika Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy'ye transfer olduğunu açıklayan 31 yaşındaki yıldız futbolcu David Beckham'ın bir daha asla Real Madrid forması giymeyeceğini ifade etti.

Capello, yaptığı açıklamada, "Beckham, antrenmanlara çıkacak ama oynamayacak" dedi. İtalyan teknik adam, Beckham'ın LA Galaxy'le sezon sonundan itibaren anlaşmaya varmasının kendisinin sorunu olduğunu, bunun kulübün bir isteği olmadığını da vurguladı. Capello, takımdan ayrılmaları gündemde olan futbolculardan Ronaldo'nun şu anda sakat olduğunu ve Real Madrid'in bir oyuncusu olduğunu açıklarken, Antonio Cassano'nun ise planlarının içerisinde olmadığını duyurdu.

David Beckham'ın Real Madrid'le sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. İtalyan teknik adam Capello'nun zaten pek fazla forma şansı vermediği Beckham'a bundan sonraki maçlarda da forma vermeyeceği böylece açığa çıkmış oldu. Capello'nun Beckham'ın yerine yeni transferlerden Fernando Gago'yu monte etmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Capello, bu sezon yalnızca beş karşılaşmada Beckham'a ilk 11'de forma şansı vermişti. Real Madrid, İspanya La Liga'da halen lider Sevilla'nın beş puan gerisinde üçüncü sırada bulunuyor.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...