Gönderen Konu: Capello gidiyor Mourinho geliyor  (Okunma sayısı 779 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Capello gidiyor Mourinho geliyor
« : 10 Ocak 2007, 20:13:43 »
Capello gidiyor Mourinho geliyor
   
10 Ocak 2007 07:45


İspanya Ligi'nin dev ekibi Real Madrid, takımın başına Capello'yu getirip yaptığı yıldız transferlerine rağmen aldığı başarısız sonuçlar sonrası büyük bir revizyona gidiyor!

Olağanüstü seçime gitme kararı alan R.Madrid'te yeni yönetim Chelsea'de mutsuz olan Portekizli'yi takımın başına getirecek.

İspanya Ligi'nde Deportivo'ya 2-0 yenilen ve üç sezondur hiçbir başarı kazanamayan Real Madrid'te gelecek sezon takımın başına Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho getiriliyor.

Şu andaki başkan Ramon Calderon'un yönetiminden taraftarın memmun olmaması nedeniyle harekete geçen eski başkan Florentino Perez kendisine yakın bir ismi yeni başkan olarak hazırlıyor. Olağanüstü kongre için imza toplamaya başlayan Perez ve ekibinin çabaları sonuç verirken, bu ay sonunda seçime gidilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

CAPELLO KESİN YOLCU
Deportivo karşısında alınan yenilginin ardından sportif direktör Predrag Mijatoviç ile teknik direktör Fabio Capello arasındaki görüşmede sert tartışmalar yaşandı. Capello, "Marcelo, Gago, Higuain'i ben istemedim.
Bunlar daha çocuk ve Real Madrid'te oynayacak durumda değiller" derken, Mijatoviç ise İtalyan teknik adamı başarısız bulduğunu belirtti. İtalyan teknik adam toplantıda, Temmuz ayından bu yana 8 futbolcu için 100 milyon euro harcayan başkan Calderon'u da suçladı.

PORTEKİZLİ TAMAM DEDİ
Yeni yönetimi dışarıdan şekillendirecek olan Perez, iyi ilişkiler içerisinde olduğu Jose Mourinho'yu takımın başına getirmeyi hedefliyor. Portekizli teknik adam daha önce Perez'in teklifini Chelsea ile daha önceden anlaşmış olduğu için kabul etmezken ikilinin geçen hafta telefonla yaptığı görüşme oldukça olumlu geçti.

Chelsea'den sezon sonunda ayrılacak Portekizli teknik adamın takımdan birçok ismi göndermesi ve büyük transfer yapması bekleniyor.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...