Gönderen Konu: Eski sevgililer kavuşacak!  (Okunma sayısı 705 defa)

Çevrimdışı Cemo36

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 209
  • Puan 165
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Eski sevgililer kavuşacak!
« : 07 Eylül 2008, 22:22:47 »
Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele edecek olan Liverpool'un İspanyol golcüsü Fernando Torres, altyapısından yetiştiği ve taraftarının sevgilisi olduğu Atletico Madrid'e karşı ter dökecek. "El Nino" Vicente Calderon'a çıktığında gösterilecek sevgi seli şimdiden konuşuluyor.
Dedesi tarafından yazdırıldığı Atletico Madrid Altyapısı'nda yetişen ve 17 yaşında A Takım'a kaptan olan Fernando Torres 2007/08 Sezonu başında rekor bir bonservis bedeli karşılığında Liverpool için Anfield Road'un yolunu tuttu.

İspanya'nın en ateşli taraftar grubuna sahip olduğu belirtilen Atletico Madrid o günden beri Torres'e hasretti, duaları kabul oldu ve Şampiyonlar Ligi 2008/09 Sezonu D Grubu'nda yolları kesişti.

Monaco'da düzenlenen kura çekiminde Liverpool ve Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda eşleşince "El Nino"ya Vicente Calderon yolu gözüktü, İspanyol futbolseverlere de gün doğdu.

Bu arada E Grubu'nda oynanacak Manchester United-Villarreal maçı da 2 eski tanıdığı buluşturacak; İspanyol ekibinin İtalyan golcüsü Giuseppe Rossi 3 sezon ManU formasını giydiği Old Trafford'a çıkacak.

F Grubu'ndaysa 2007/08 Sezonu başında Fiorentina'dan Bayern Münih'e transfer olan Luca Toni ilk kez Artemio Franchi'ye çıkacak.
DÖNÜŞÜM
                          MUHTEŞEM
                                OLCAK!