Gönderen Konu: Kral Kupası'nda son 4 belli oldu!  (Okunma sayısı 791 defa)

Çevrimdışı melih123

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.490
  • Puan 2352
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - steve_melih@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Kral Kupası'nda son 4 belli oldu!
« : 02 Şubat 2009, 17:28:58 »
Kral Kupası'nda son 4 belli oldu!

İspanya Kral Kupası'nda yarı finalistler belli oldu !.. Atletic Bilbao ve Mallorca'dan sonra Sevilla ve Barcelona da adını yarı finale yazdırdı !..
 

Kupada çarşamba gecesi oynanan maçlarda Atletic Bilbao 0-0'ın rövanşında Sporting Gijon'u deplasmanda 2-1 yenip yarı finale çıkmıştı.
 
Mallorca da 1-0 kazandığı maçın rövanşında Aurelio'nun forma giydiği Real Betis ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak turu geçmişti.
 
 
VALENCIA'YA ŞOK!
Kral Kupası'nda perşembe gecesi maçlarında ise turu ilk geçen ekip Sevilla oldu. Valencia karşısında ilk maçı 3-2 kaybeden Sevilla, kendi sahasındaki rövanş maçının daha 9. dakikasında Marchena'yı durduramadı ve 1-0 yenik duruma düştü. Çabuk toparlanan Sevilla Kanoute'nun 36. dakikadaki golüyle beraberliği yakaladı. İlk maçı deplasmanda 3-2 kaybeden Sevilla'ya 1 gol daha lazımdı, çünkü 1-1 Valencia'nın turu geçmesine yarıyordu. Valencia turu geçmek üzereydi ki sahneye Squillaci çıktı ve 90. dakikada attığı golle Sevilla'nın sahadan 2-1 galip ayrılmasını ve yarı finali çıkmasını sağladı.
 
BARÇA AZ KALSIN...
Gecenin son maçında ise Barcelona, Espanyol'u ağrıladı. İlk maçta 0-0 berabere kalan iki takımın rövanş mücadelesinde Barcelona, Bojan'ın 21. ve 48. dakikalardaki golleriyle 2-0 öne geçti. Ardından 56'da Pique skoru 3-0 yaptı. Barcelona bu gollerle rehavete girince Espanyol'un golleri geldi. 58'de Coro ve 69. dakikada Callejon skoru 3-2 yapınca bir anda konuk ekip tur için umutlandı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca Barcelona 3-2'lik galibiyetle yarı finalist oldu.