Gönderen Konu: Oynarsam zararım dokunur!"  (Okunma sayısı 647 defa)

Çevrimdışı Cemo36

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 209
  • Puan 165
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Oynarsam zararım dokunur!"
« : 07 Eylül 2008, 21:57:31 »
Real Sociedad'a bir sezonluğuna Galatasaray'dan kiralık olarak gelen Necati Ateş, kilo fazlalığı olduğunu kabul ederekn, "Hemen oynarsam faydam değil zararım olur, uyum için beklemem gerek" dedi. Yıldız futbolcu İspanyol basını ile "oruç" konusunda keyifli bir konuşma da yaptı..
Real Sociedad'ta antrenmanlara yeni başladığını ve takım arkadaşlarının oyun karakterlerini henüz tanımadığını ifade eden Necati, yarın deplasmanda Zaragoza ile oynanacak maçta forma giymesinin kendisi için ''çok erken'' olacağını belirtti.

Türk futbolcu, ''Anoeta Stadyumu çok güzel. İnsanların bana olan ilgisi harikaydı. Ben buraya gelmeden önce Nihat ve Tayfun'la çok uzun görüşmeler yaptım. Çünkü sonuçta başka bir ülkeye geliyorum, ama burada insanların bana yaklaşımları, sokaktaki ilgisi, başkanımızın alakası beni daha çabuk motive edip, daha çabuk sahaya çıkmamı sağlayacak'' şeklinde konuştu.

İspanyol gazetecilerin, fazla kiloları olduğu yönündeki yorumlarına Necati, ''Evet kilo fazlalılığım var. 10 gün içerisinde 2,5 kilo vermem lazım. Bunu da bazen günde 2 antrenman yaparak ve yemekleri kısarak vereceğim. Daha formda olmam lazım. Hazır olmam için en azından bir 10 güne ihtiyacım var'' karşılığını verdi.

İspanya'da son dönemde tartışma konusu olan Müslüman futbolcuların ramazan ayında oruç tutmalarıyla ilgili Necati'ye oruç tutup tutmadığı da sorulurken, Türk futbolcu, ''Öncelik işimizdir. Müslümanın ama önce işim gelir'' diye konuştu.

İspanyol gazetecilere, ''Nereden biliyorsunuz bu kadar şeyi!'' diye de espri yapan Necati, gazetecilerin, ''Eski oyunculardan biliyoruz. Mesela Nihat, Tayfun'a nazaran biraz daha dini ve Türk geleneklerine bağlıydı'' şeklinde sözlerine de ''Üçümüz de fanatik değiliz. Zamanına göre her şeyi yapmak lazım. Oruç tutarsan fiziken düşersin. İzin günü tabii ki oruç tutulabilir ve ben de tutabilirim, ama antrenman olursa olmaz. Antrenmanların olduğu hiçbir günde oruç tutmam'' karşılığını verdi.
DÖNÜŞÜM
                          MUHTEŞEM
                                OLCAK!