Gönderen Konu: Pişman değilim"  (Okunma sayısı 661 defa)

Çevrimdışı Cemo36

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 209
  • Puan 165
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Pişman değilim"
« : 08 Eylül 2008, 22:02:27 »
İspanya'nın Getafe takımında forma giyen milli futbolcu İbrahim Kaş, İspanya'ya gittiği için pişman olmadığını söylerken, Beşiktaş'la aranda bir kırgınlık oluştuğunu düşünüyor musun'' sorusuna da cevap verdi! İbrahim, siyah beyazlıların kendisine imza attırabileceğini de söyledi!
İspanya'nın Getafe takımında forma giyen milli futbolcu İbrahim Kaş, İspanya'ya gittiği için pişman olmadığını söyledi. İbrahim Kaş, Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nin Eylül ayı sayısında yer alan röportajında, Beşiktaş'ta geçen sezonun ilk yarısında çok fazla şans bulamadığını, ancak ikinci yarıda 20'nin üzerinde maçta oynadığını ve iyi bir performans gösterdiğini belirterek, ''Bir gün menajerim beni çağırdı ve Getafe'ye gitmek isteyip istemeyeceğimi sordu. Ben de 'Hayırlısıysa olur' cevabını verdim. Getafeliler son 3-4 maçıma beni izlemek için geldi. Bir savunma oyuncusu olmama rağmen o maçlarda üç gol attım ve beğenildim. Sonuçta bir karar vermem gerekiyordu ve ben de tercihimi Avrupa'da futbol oynamaktan yana kullandım'' diye konuştu.

''Bu transferin ardından Beşiktaş'la aranda bir kırgınlık oluştuğunu düşünüyor musun'' sorusuna İbrahim, ''Belki kırgınlıklar olabilir, ama futbolda böyle şeyler var. Ben genç bir oyuncuyum ve bu noktaya gelmeden önce Beşiktaş bana imza attırabilirdi. Böyle bir şey olmayınca ben de önüme çıkan fırsatı değerlendirdim'' yanıtını verdi. İspanya'da savunma anlayışının farklı olduğunu kaydeden İbrahim Kaş, ''Teknik direktörüm Munoz benimle çok yakından ilgileniyor ve neleri yapmam, neleri yapmamam gerektiği konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor. Taktik açıdan Türkiye ile İspanya arasında büyük farklılıklar var ve bana bunları öğretmeye çalışıyor. Mesela Türkiye'de savunma oyuncusu sürekli rakibine yakın oynarken, Munoz benden bazı pozisyonlarda geriye kaçmamı istiyor'' dedi.

İspanya'da futbol yaşamını sürdüren Nihat Kahveci'nin kendisine destek verdiğini belirten İbrahim, ''Nihat ağabeyle telefonla sık sık konuşuyoruz. Bana tavsiyelerde bulunuyor. İspanya'ya ilk geldiği dönemde kendi yaşadığı zorluklardan bahsedip bunlara göğüs gererek bugünkü noktalara geldiğini söylüyor. Bana da 'Karşılaştığın her zorluğa karşı ayakta dur' nasihatinde bulunuyor'' diye konuştu.
DÖNÜŞÜM
                          MUHTEŞEM
                                OLCAK!