Gönderen Konu: Ronaldinho kilolu mu??  (Okunma sayısı 628 defa)

Çevrimdışı DeViL

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 11.454
  • Puan 2621
  • Cinsiyet: Bay
  • ultrAslan
    • AOL Instant Messenger - uA
    • Yahoo Instant Messenger  - Pc-co
    • Profili Görüntüle
Ronaldinho kilolu mu??
« : 27 Şubat 2007, 14:41:00 »
Futbol dünyasının altın çocuğu Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun başı kilolalarıyla dertte mi? Yoksa kendisinin de dediği gibi böyle bir sorun yok ve bu konu medyanın bir çarpık iddiası mı?

İspanyol basını bu sezonki formunu son sürat attırmaya devam ediyor. Hemen hemen her hafta İspanya'nın önde gelen günlük spor gazetelerinden AS ve MARCA birbirinden ilginç spekülasyonlar ile dünya gündemini etkilemeye devam ediyorlar.

Bilbao maçının ardından Ronaldinho nasıldı?

Geçtiğimiz hafta İspanyol basını Ronaldinho'yu ağır bir dille eleştirmiş ve alaycı yazılar yazmıştı. Roni eleştirilere ve tepkilere rağmen son oynanan A.Bilbao maçında basın mensuplarının karşısında formasını çıkarmaktan çekinmedi. Ronaldinho'nun yazılı ve görsel basında yer alan görüntülerinin gerçek olmadığına dair Katalan ekibinin yerel gazetelerinden suçlamalar bile gelmişti.

Formasını çıkardıktan sonra basının karşısında gülümseyen Ronaldinho medyada çıkan haberlerin abartı olduğuna dair mesaj veriyordu. Ronaldinho'nun verdiği pozlardan çıkan kareler bugün tekrar medyanın en büyük malzemesi oldu. A.Bilbao maçından sonra Ronaldinho'nun çekilen fotoğrafları aslında gerçeği açıklıyordu...

2004 ve 2005'te dünya yılın futbolcusu ödülüne layık görülen Brezilyalı futbolcu Ronaldinho galiba İspanyol basınında kendisine karşı çıkan bu iddialar için cevabı futbolseverlerin vermesini istiyor. Çünkü bu zamana kadar henüz net bir şekilde bu konuda bir demeç vermiş değil.

AS Gazetesi ortalığı karıştırmıştı...

İspanya'da yayın yapan günlük spor gazetesi AS, Ronaldinho'nun bir maçtan sonra çekilmiş bir fotoğrafıyla desteklediği ve 'Ronaldinho biçimini kaybediyor" başlığıyla verdiği haberinde, yıldız oyuncunun formunun giderek düştüğünü ve Brezilyalı futbolcunun tıpkı Real Madrid'den ayrılan Ronaldo'ya benzediğini duyurmuştu.

Anlaşılan bir durum var ki, İspanyol medyasını izlemeye zevkle devam edeceğiz.

Esat DERGİ / Superspor.com
26.02.2007