Gönderen Konu: PvPknight-EX KOLAY ITEM ZOR USKO SIMÜLASYONU(DUPE FIX GARANTISI ILE)  (Okunma sayısı 963 defa)

Çevrimdışı theifheart

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 1
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
PvPknight-EX KOLAY ITEM ZOR USKO SIMÜLASYONU(DUPE FIX GARANTISI ILE)

68Aks68

İŞTE KARŞINIZDA TAMAMİYLE DEĞİŞİK BİR KNIGHT



OYUNUMUZUN BÜTÜN ÖZEELİKLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN LÜTFEN OKUYUNUZ.BU REHBERDEKİ OKUYACAKLARINIZ İNANIN OYUNUMUZDA BULACAKLARINIZIN SADECE BİRKAÇI

PvPknight 1299 version üzerine tamamiyle profesyonel knight oyuncuları tarafından, oyuncuların zevklerine daha fazla hitap edebilecek iyi vakit geçirebilecek ve emeğinizin karşılığını alabileceğiniz şekilde dizayn edilerek kurulmuştur.

Aylarca hatta yıllarca çilesini çektiğiniz,uykusuz gecelerinizin sebebi olan exp kasma işlemi oyunumuzda iptal edilmiş bunun yerine vaktinizi daha fazla eğlenerek geçirebileceğiniz etkinlikler konulmuştur.Oyuna girer girmez leveliniz en yüksek level olan 80 olacak ver bir daha hiç düşmeyecektir.Peki bu oyunu bayağılaştırmaz basitleştirmezmi? Eğer bu tür zorlukların yerine oyuncuların canını sıkmadan emek sarfedebilecekleri etkinlikler konulmuşsa tabiki hayır.Level yükseltmekle harcayacağınız vaktinizi oyunumuzdaki zengin item yelpazesini arayışla eğlenerek harcayacaksınız.

DUPE %100 ENGELLENMİŞTİR= Oyunumuzda kesinlikle hile ile haksız kazanç elde edenler karşınıza çıkmayacak.Emeğinizin büyük değeri olacaktır.

EK PROGRAMLAR KULLANIMI KESİNLİKLE YASAKLANDI VE ENGELLENDİ=Emek sarfeden oyuncuların başbelasıdır hile programlarıyla oyunun seviyesini düşüren kişiler.Bu tür kişiler 2 uyarı 1 ceza kuralı ile anında etkisiz hale gitirileceklerdir.

KÜFÜRLERİN HAVADA UÇUŞTUĞU OYUNLARDAN BEZDİNİZMİ?BUYRUN GELİN=Oyuncu yaş ortalamasını dahada yukarda tutabilmek için elimizden gelen herşeyi yapmaktayız.Küfür olayı kesinlikle yasaklanmış ve aksi halde hareket edenler anında cezalandırılmaktadır.Sitemiz forum bölümünde kurulan şikayet bölümünde her an size yardımcı olabilecek bir görevlimiz olacak.Hakaret küfür hile ve çevreyi rahatsız etmek gibi olumsuz tutumlar sergileyen insanlar etkisiz hale getirilecek ve bu tür insanları belirmememizde bize yardımcı olan oyuncularımızdan her ay bir kişi büyük item ödülü ile ödüllendirileceklerdir.Bu sayede toplumu rahatsız etmeyi kimse göze alamayacak alsalarda onların bulunması ve cezalandırılmasında daima bize yardımcı olmaktan çekinmeyecek oyuncularımız olacaktır.

EMEK HIRSIZLIĞINA SON NOKTAYI KOYDUK=Yıllarca gecenizi gündüzünüze katıp emek verdiğiniz hesabınız soyuldu ve bu konuda yardım talep ettiğiniz yöneticiler sinsice bir yüzsüzlükle sizden elde ettikleri yüzlerce doların hesabınımı sordular?Verseniz dahi umursamamazlıktan mı geldiler? Kendinizi dışlanmış hissetmeyin çünkü bu knight oyuncularının çoğunun başına geliyor ve %90 ını 15 yaş altı çocukların oluşturduğu 10 milyon üzerindeki knight oyuncularının yardım talepleri hep aynı cevapla sonuçlanıyor "üzgünüz".Evet bizde üzgünüz yıllarımızı bir hiç uğruna harcadığımız için üzgünüz.Ama hepsi geride kaldı artık bu tür bir sorunda size 7/24 hizmet verebilecek ve isteklerinize "üzgünüz" cevabından daha fazlasını verebilecek ekibimizle size %100 kişisel rollback ve çalınan itemlerinizin nerelerde olduğunu bulma garantisi veriyoruz.

LAG? LANET-ÜL ALAMET-İ GAFLET?= Elbetteki bu başımızın belası lag ın osmanlıcası değil.Biz bunun çözümünü 5000 kullanıcıdan sonra serveri kayıt işlemine kapatmakta bulduk.Yani en fazla 800 kişi online olabilecek ve bu sayı rahatlıkla oyun oynamanıza hiçbir engel teşkil etmeyecek.Ardından yeni bir server kayıt için açılacaktır.
PREMİUMUN TÜRKÇESİ SOYGUNMU?=Diğerlerini bilemiyoruz ama bizce çok farklı.Premium işlemi serverimize katkıda bulunarak oyunda küçükta olsa bir adım öne geçmek isteyen oyuncularımız ve serverimizi edit char, edit item, np ve hatta gm lik satışları gibi acayip işlemlerle değilde premium sistemi ile finanse ederek, oyuncularımıza daha iyi bir ortam sunmak isteyen bizlerin sistemi anlamına geliyor bu diyarda ve premium ücreti cüzi bir miktar olarak belirlendi.

YUKARDA ANLATILANLAR ARTIK YOKSA NE VAR BU OYUNDA?=

*Dupe hilesini ortadan kaldırmak için magic anvil upgrade işlemi iptal edildi ve buna alternatif olarak yaratık dropları itemleri +7 ye kadar hazır vede nazır olacak şekilde düzenlendi.Ayrıca özel bosslara +8 itemler eklendi.Upgrade işlemi event olarak düzenlendi ve silahlarınızı hile olmaksızın upgrade edebileceğiniz bir etkinlik sistemi geliştirildi.

*Bir çok kural değiştirilerek daha heyecan verici bir ortam hazırlandı.Eventlar bölümünde sistemdeki her yenilikle alakalı bilgi mevcut bakınız.

*Krallık artık seçimle değil pvp yarışmayla belirlenecek.Kullanıcı sıralamasında en üstte olanlar bir yetkili yönetiminde karşılaştırılarak aralarından en kuvvetli olanı diğer oyunlarda gereksizce basitleştirilmiş olan Krallık kavramını üzerinde taşıyabilecek bir oyuncu olarak her ay yeni bir Kral ilan edilecektir.

*Oyunumuza kıdem uygulaması eklenerek emek sahibi oyuncularımızı acemilerden ayıracak bir özellik verilmiştir.Upgrade eventte upgrade edilemeyecek olan 70 itemleri oyuncu kayda girdikten 6 ay sonra +8 ve bunu takip eden her sene başında +9 ve +10 olacaktır.

*Savaşlar item ödüllendirmeleri ile renklendirildi.Magic anvilin iptal edilmesi ile item seviyesinin düşmesini engellemek amacı ile belirli savaşlarda önemli vazifeleri yerine getiren oyunculara item ödülleri verilecektir.

*Adı PvPknight olurda pvp event olmazmı.Oynayanlarında izleyenlerinde nefeslerini kesecek yine item ödüllü pvp eventlerimiz belirli aralıklarla yapılacak.Kazananlar item verilerek ve web sayfamızda yayınlanarak onore edilecek emeğe ve oyunculuğa saygı ortamı oluşturulacaktır.

*Castle siege var kargaşasıda PvP ligi kurularak dahada heyecan verici bir hale getirildi.Üst seviyedeki clanların yetkili yerlere bildirdikleri kadroları ile clan savaşları düzenlenecek ve liderliği elinde tutan clan Delos kalesinin sahibi olarak oyunda büyük gelir elde edecektir.

******BUNLAR OYUNUMUZDAKİ ÖZELLİKLERİN SADECE BİR KAÇI, BÖYLE BİR OYUN OLSADA BİZDE OYNASAK DEDİK VE YAPTIK,SİZDE VAKİT GEÇİRMEDEN BU MACERAYA KATILIN, İYİ OYUNLAR

------------------------------------------------------------------------
admin msn = admin@pvpknight.com
PANEL = www.pvpknight.com
[Server]
Count=1
IP0=81.214.69.31
[Version]
Files=1299