ben böle güzel siteye böle bir adamı yakıştıramıyorum adam kornerden direğe çarptırıyo atıyo bir türlü taktiğini bvulmuş dönen topu %99 bir adam tamamlıyo gol oluyo sora yendim fark eattım vs. bueralarda ötüo bu cemal bozuntusunun olduğu bir turnuvaya bir daha girmicem ta ki hamza sitede bug olarak cemalin yaptığını gösterene kadar hamza şu konuya bir bak
Alıntı yapılan: -PuSaT- - 02 Kasım 2007, 19:30:56hamza yasaklarız diosun adam o kadar kolay gol atıyor yeniliyorum şimdi o maç geçerli mi olacak sana ne kadar kolay attğını anlatamam korneri atıyo üst direğe çarpıyo adamının önüne düşüyo ne hikmetse sora gol yapçek bişi yen %99 yok 2 maçtada Hmm.Vala önce kendim görmem lazim Hanzer yasaklayabilmem için.
hamza yasaklarız diosun adam o kadar kolay gol atıyor yeniliyorum şimdi o maç geçerli mi olacak sana ne kadar kolay attğını anlatamam korneri atıyo üst direğe çarpıyo adamının önüne düşüyo ne hikmetse sora gol yapçek bişi yen %99 yok 2 maçtada
Alıntı yapılan: -PuSaT- - 02 Kasım 2007, 17:59:07ben böle güzel siteye böle bir adamı yakıştıramıyorum adam kornerden direğe çarptırıyo atıyo bir türlü taktiğini bvulmuş dönen topu %99 bir adam tamamlıyo gol oluyo sora yendim fark eattım vs. bueralarda ötüo bu cemal bozuntusunun olduğu bir turnuvaya bir daha girmicem ta ki hamza sitede bug olarak cemalin yaptığını gösterene kadar hamza şu konuya bir bakişte benimde dediğim bug işte bu demon bunu yasaklıyalım diyordum
Alıntı yapılan: BALLACK - 02 Kasım 2007, 19:34:46Alıntı yapılan: -PuSaT- - 02 Kasım 2007, 19:30:56hamza yasaklarız diosun adam o kadar kolay gol atıyor yeniliyorum şimdi o maç geçerli mi olacak sana ne kadar kolay attğını anlatamam korneri atıyo üst direğe çarpıyo adamının önüne düşüyo ne hikmetse sora gol yapçek bişi yen %99 yok 2 maçtada Hmm.Vala önce kendim görmem lazim Hanzer yasaklayabilmem için.hamza bende easo dan maç yaparken görmüştüm ordan bazıları yapıyor cemalde kapmış hemen yasakla %90 gol oluyo çünkü
ee hamza şimdi cemalle yaptğım maçlar geçerli mi ? buglu gol ?
ya hamza sen sadece direğe vurdurup gol atmak kornerde yasak de ama direk direğe