Lig konusunda sıcak bakıyorum. Eğer Güzel bir lig yapabilirsek siteye de canlılık gelir. Sana yardimci olacak ekip kurdun mu ?
Alıntı yapılan: Hamza - 26 Temmuz 2010, 20:47:10Lig konusunda sıcak bakıyorum. Eğer Güzel bir lig yapabilirsek siteye de canlılık gelir. Sana yardimci olacak ekip kurdun mu ? ben sadece kendim yapmayı düşünüorum ama yardım edecek birisi olursa birlikte yaparız
Alıntı yapılan: Hamza - 26 Temmuz 2010, 20:47:10Lig konusunda sıcak bakıyorum. Eğer Güzel bir lig yapabilirsek siteye de canlılık gelir. Sana yardimci olacak ekip kurdun mu ? ben sadece kendim yapmayı düşünüorum
Alıntı yapılan: weathered - 26 Temmuz 2010, 22:04:55Alıntı yapılan: Hamza - 26 Temmuz 2010, 20:47:10Lig konusunda sıcak bakıyorum. Eğer Güzel bir lig yapabilirsek siteye de canlılık gelir. Sana yardimci olacak ekip kurdun mu ? ben sadece kendim yapmayı düşünüorumTek başına baştan sona Sorunsuzca düzenlerim fikstürü ayarlarim, puan durumunu hazirlarim dersen rütbeni veririm bölümü de açarım hemen. Katılacak sağlam tanıdıklar var. Güzel bir lig olur iyi ilgileneceksen ?
adamları ben getirecem hocam. O zaman sabah açıyorum ben bölümü. Rütbeni de ayarlarım sabahhayırlı olsun
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: Hamza - 27 Temmuz 2010, 00:37:04adamları ben getirecem hocam. O zaman sabah açıyorum ben bölümü. Rütbeni de ayarlarım sabahhayırlı olsun şimdi verebilirsen iyi olur bende bölümleri hazırlarım bu gece
Alıntı yapılan: weathered - 27 Temmuz 2010, 00:39:56Alıntı yapılan: Hamza - 27 Temmuz 2010, 00:37:04adamları ben getirecem hocam. O zaman sabah açıyorum ben bölümü. Rütbeni de ayarlarım sabahhayırlı olsun şimdi verebilirsen iyi olur bende bölümleri hazırlarım bu gecerütben tamamdır.Başarilar kardeşim