Gönderen Konu: İlk maç Spurs'ün!  (Okunma sayısı 476 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
İlk maç Spurs'ün!
« : 07 Mayıs 2007, 22:09:56 »
İlk maç Spurs'ün!
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezona, play- off ikinci tur maçlarıyla devam ediliyor. US Airways Center'da 18 binden fazla seyircinin izlediği karşılaşmada Phoenix Suns'a konuk olan San Antonio Spurs, rakibini 111-106 yenerek, yedi maçlık seride 1-0 öne geçti.

Batı Konferansı yarı finalinde önemli bir deplasman galibiyeti alan San Antonio'da, Tim Duncan 33 sayı, 16 ribauntluk başarımıyla galibiyetin mimarlarından oldu. Normal sezonu Batı Konferansı üçüncüsü olarak bitiren San Antonio'da Tony Parker ise 32 sayı, 8 asistlik oyunuyla takımının galibiyetine büyük katkı sağladı.

Maçın son bölümlerinde Tony Parker'la çarpışan Phoenix Suns'ın yıldız oyuncusu Steve Nash, burnuna aldığı darbe nedeniyle maçı tamamlayamadı. Parker'ın alnı Nash'in burnuna çarparken, sağlık görevlileri Nash'in burnundaki kanı durdurmakta uzun süre güçlük çektiler. Özellikle büyük çekişmeye sahne olan ve başa baş giden maçın son bölümlerinde Nash'in olmaması Phoenix'i olumsuz anlamda etkiledi.

Sakatlığının ilk bölümlerinde maça devam eden ve arka arkaya kaydettiği yedi sayıyla maçın bitimine 2 dakika, 33saniye kala karşılaşmaya 102-102'lik eşitliği getiren Nash'in burnuna altı dikiş atıldığı bildirildi.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Phoenix'in yıldızlarından Amare Stoudemire, Nash'in yokluğuyla ilgili olarak, "Kesinlikle sahada ona ihtiyaç duyduk. O, bizim liderlerimizden biri" dedi.

Phoenix Suns'ta, Steve Nash yaklaşık son 40 saniye sahada yer almamasına karşın, maçı 31 sayıyla noktalayarak takımının en skorer ismi oldu.

Amare Stoudemire 20 sayı, 18 ribauntluk başarımıyla 'double-double' yaparken, Phoenix'in başarılı yedeği Leandro Barbosa ise takımı adına 18 sayı üretti. NBA'de gecenin diğer maçında ise Doğu Konferansı'nda Cleveland Caveliers, New Jersey Nets'i 81-77 mağlup etti.

NBA'de bu sabah alınan sonuçlar;
New Jersey Nets 77-81 Cleveland Cavaliers
San Antonio Spurs 111-106 Phoenix Suns
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...