Gönderen Konu: LeBron'la herşey farklı  (Okunma sayısı 645 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
LeBron'la herşey farklı
« : 06 Şubat 2008, 22:05:12 »
LeBron'la herşey farklı
NBA'de dün gece yapılan karşılaşmada, sahasında Los Angeles Clippers'ı konuk eden Cleveland Cavaliers, mücadeleden 98-84 galip ayrıldı.

Perşembe günü Seattle SuperSonics'e karşı 101-95 yenilen Cavaliers'ta LeBron takımdaki yerini alamazken, Cleveland Cavaliers'ın bu sezon planı belli, LeBron James, oynuyor ve karşılaşmada iyi birşeyler oluyor.

Sakatlığından dolayı son karşılaşmada oynayamayan LeBron, Clippers karşısında forma giyerken, attığı 28 sayı ile yine maçı kazandıran isimdi.

Sahasında LeBron'dan yoksun mücadele ettiği 6 karşılaşmayı da Cleveland'ta, LeBron karşılaşmanın başlamasına yaklaşık 45 dakika kala önce oynayacağı açıklandı.

Clippers cephesinde ise bu haber hiç de iyi karşılanmadı. Los Angeles temsilcisi, üst üste 4 maçtır skorer oyuncusu Corey Maggette ve Chris Kaman'dan yoksun mücadele ediyordu.

LeBron gibi öne çıkan bir diğer isim ise Cleveland'ta Zydrunas Ilgauskas'tı. Ilgauskas, 22 sayı ve 13 ribaundla bu sezonki 21. double-double'ını yaptı.

Clippers cephesinde ise, Thornton, 23 sayı, Cuttino Mobley ise 19 sayı ile takımlarını galbiyete taşımaya çalıştılar.

Bu sezon üst üste galibiyetle tanışamayan Clippers, bu karşılaşmanın ardından da üst üste 2. galibiyeti elde edemedi. Cavaliers, sezona iyi bir giriş yapan ve bu başarısını sürdüren Boston Celtics'i Salı günü sahasında konuk edecek.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...