Gönderen Konu: DÜNYANIN EN GENÇ TRANSEKSÜELİ  (Okunma sayısı 923 defa)

Çevrimdışı trimax

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 9
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
DÜNYANIN EN GENÇ TRANSEKSÜELİ
« : 05 Şubat 2009, 14:00:04 »





Her şey gizlilikle yapıldı. Alman Sağlık Servisi'ne para yatırıldı ve öncelikle psikologların onayı alındı.Uzmanlar onun vücudu için "bir kızınkinden ayırmak olanaksız" ifadesinde bulundu.
Dünyanın cinsiyet değiştiren en genç ismi Kim Petras.12 yaşından beri hormon tedavisi görüyor. 16 yaşında cinsiyet değiştiren genç, kolay kolay kimsenin fark edemeyeceği yepyeni bir görünüme ve cinsiyete kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor artık.
Modellik yapan ve bir de müzik albümü çıkaran Kim'le ailesi gurur duyuyor. Babası ilk başta kabul etmenin zor olduğunu itiraf etse de, kızlarının isteklerini yerine getirmedeki azmine hayran kaldığını belirtiyor.
16 yaşına kadar ameliyat olmayı bekleyen Kim, doğumgününden sonra yasal olarak operasyon geçirme hakkını kazanmış.Kendini kadın gibi hissettiğini söyleyen genç kız, "Gerçek şu ki kendimi her zaman bir kadın gibi hissettim.Sadece yanlış bir vücuda sahiptim" diyor.
En genç transseksüel, istediği kıyafeti giyebiliyor, saçlarını kuaförde türlü şekillerde yaptırabiliyor. Şimdi güzel bir kadın olmanın gururunu yaşayan Kim, fotoğraflarına baktıkça cinsiyet değiştirmekle ne kadar doğru bir tercih yaptığını sözlerine ekliyor.



Sizin ne eksiğiniz var?? Abazan mısınız, kızlar size bakmıyor mu? Dert sizde derman estetikte bu ülkede açıkta kalmazsınız  :gsr