İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - black_tower91

289
önemli deil ;)

290
evet

291
önemli deil ;)

292
önemli deil ;)

293
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Polonya'da Zurawski şoku
« : 12 Haziran 2008, 11:20:41 »
önemli deil ;)

294
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Marica hastanelik oldu
« : 12 Haziran 2008, 11:20:37 »
önemli deil ;)

295
önemli deil ;)

296
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Polonya'da Zurawski şoku
« : 12 Haziran 2008, 11:16:33 »
Polonya Milli Takımı'nın tecrübeli golcüsü Zurawski, sakatlığı nedeniyle gruptaki kalan iki maçta forma giyemeyecek.



EURO 2008'e 2-0'lık Almanya yenilgisiyle başlayan Polonya Milli Takımı'na bir kötü haber de golcü futbolcu Zurawski'den geldi.

Almanya maçının ikinci yarısında ayak bileğine darbe alan 31 yaşındaki yıldız futbolcu, kalan grup maçlarında forma giyemeyecek.

 

Zurawski'nin Avusturya ve Hırvatistan maçlarında oynama şansının olmadığını açıklayan takım doktoru, Polonya'nın gruptan çıkması halinde golcü oyuncunun çeyrek finalde az da olsa forma giyme şansı bulunduğunu belirtti.

297
Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en yakışıklı erkeği seçildi. 12 bin kadın arasında yapılan oylamada ikinciliği Fransız Thierry Henry, üçüncülüğü ise İtalyan Fabio Cannavaro ve İsveçli Fredrik Ljungberg paylaştı.




Portekiz Milli Takımı'nın golcüsü Cristiano Ronaldo, Avrupalı kadınlarca EURO 2008'in en yakışıklı erkeği seçildi.

 

12 bin Avrupalı kadın arasında yapılan ankette, Ronaldo gerek fizik yapısı, gerekse yeşil sahadaki yetenekleriyle en yakışıklı futbolcu seçildi.   

 

Ronaldo'ya en fazla oyu İtalyan, Alman ve İsveçli kadınların verdiği belirtildi.   

 

Ronaldo'yu Fransız futbolcu Thierry Henry izledi. Üçüncülüğü ise İtalyan Fabio Cannavaro ve İsveçli Fredrik Ljungberg paylaştı.

298
EURO 2008 MİLLİ TAKIM ÖZEL / Marica hastanelik oldu
« : 12 Haziran 2008, 11:14:19 »
Antrenmanda arkadaşı Niculae ile çarpışan Romanya Milli Takımı'nın forvetlerinden Marica, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.








2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda C Grubu'nda mücadele eden Romanya Milli Futbol Takımı'nın forveti Ciprian Marica, antrenman sırasında kafasına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

 

Yapılan açıklamada, antrenmanda takım arkadaşı Marius Niculae ile çarpışıp, kafasından darbe alan Marica'nın derhal hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

 

Durumu hakkında bilgi verilmeyen futbolcu için ''Bekleyip, göreceğiz'' yorumu yapıldı.   

 

Marica, Pazartesi günü Romanya'nın Fransa ile 0-0 berabere kaldığı maçta yedek kulübesinde oturmuştu. Romanya turnuvadaki ikinci maçında cuma günü İtalya ile karşılaşacak.

299
İsviçre Milli Takımı'nın Türk asıllı forvet oyuncusu Eren Derdiyok, attıkları golden sonra Hakan Yakın'la birlikte içlerinden sevindiklerini, Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadığını ancak Türkiye'den kendisine hiçbir teklifin gelmediğini söyledi.





İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı sporcu Eren Derdiyok, golden sonra içlerinden sevindiklerini söyledi.

 

Eren Derdiyok, maçın ardından yaptığı açıklamada, İsviçre golünün pasını verdiğini ve Hakan Yakın'ın da golü kaydettiğini hatırlattı.

 

Golü atmalarına karşın sevinçlerini belli etmediklerini ifade eden Derdiyok, 'İçimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karşı oynamaktan çok mutluluk duymadık. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni milli takıma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için İsviçre forması altında Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadım. Böylesine büyük bir şampiyonada kendimi göstermek için bir fırsattı ve bunu değerlendirdim. Attığımız golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dışarıya belli etmedik. Bu bizim ülkemize karşı olan sevgi ve saygımızdandır. Şampiyonanın en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon başında Trabzonspor'dan teklif almıştım. Ancak benim futbol kariyerim açısından doğru bir teklif olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Şayet Beşiktaş veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düşünürüm'' diye konuştu.

300
Euro 2008 A Grubu'nda Milli takımımıza 2-1 yenilerek çeyrek finale yükselme şansını kaybeden İsviçre'nin teknik direktörü Kobi Jakob Kuhn, mağlubiyetten dolayı büyük bir düş kırıklığı yaşadığını ifade etti.





İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kobi Jakob Kuhn, Türkiye yenilgisi nedeniyle çok büyük bir düş kırıklığı yaşadığını söyledi.

 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan ve takımda hiç kimseyi eleştiremediğini belirten Kobi Jakop Kuhn, ''Çok büyük bir düş kırıklığı yaşıyorum. En iyi oyunumuzu oynadık. Biz, Türkiye'den daha iyi oynadık diyemiyorum; ama ikinci golü atma fırsatımız vardı. Takımda mücadele ve inanç yönünden de herşey bulunuyordu" dedi.

 

Beraberliği korumaya çalıştıklarını vurgukayan tecrübeli teknik direktör, "1-1'i korumayı düşündük ve bunun adına değişiklikler yaptık. Fakat galip bile gelsek, son maçımız Portekiz'leydi. Gruptan çıkmak için de zor bir maçtı. Bir taraftan da yaşam sürüyor. Son maçımızı en iyi biçimde oynamaya çalışacağız'' diye konuştu.