İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ๓ยς๏™

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
37
fm 2007, fm 2006(%100), cm 2006, cm 2007 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
fm ler fifa menager mi,fotbul manager mi?

38
PES 6 / Ynt: Şampiyonlar Ligi Reklam Panoları
« : 04 Aralık 2006, 20:11:53 »
saol paylaşım için....

39
Taraftar böyle olunur

Görüntüler için sagol nadir
tabi kafa yaran,zr patlatan bir tarafatar böle olur

40
FIFA 2007 / Ynt: İşte Bomba Patladı (Fifa 07 Transfer Update)
« : 04 Aralık 2006, 17:48:39 »
>:( >:( Yaa linke tiklayinca
Sorry, the file you requested is not available.   bu yaziyor
kardeş geç kalmışsın indirmeye... ;)

41
FFC 11 / Ynt: ***FİNAL****
« : 04 Aralık 2006, 17:46:53 »
hakan1989 5-3 sonyharun

 iyi maç çıkardı arkadaş tebrikler
tebrikler kardeşim...

42
BASKETBOL / Potada maaş isyanı
« : 04 Aralık 2006, 14:52:27 »
Yerli basketbolcular, yabancılara ödeme yapılıp, kendilerine yapılmaması gerekçesiyle yönetime mesaj gönderdi: Böyle sürerse idmanlara çıkmayız.


Ellere var da...
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nda yerli oyuncular kazan kaldırdı. Yabancılara ödeme yapılırken, kendi ödemelerini kulüpten bir türlü tahsil edemediklerini öne süren oyuncuların, yönetimi idmanları boykot etmekle uyardığı iddia edildi. Yabancıların ödemelerinin günü gününe yapıldığını ancak yerli oyunculara aynı duyarlılığın gösterilmediğini öne süren Türk oyuncuların, bu durumun sürmesi halinde maçlara çıkmayacakları ve konuyu yargıya taşıyacakları iddia edildi.

Yönetim söz verdi

Geçtiğimiz günlerde sıkıntılarını yönetime ileten oyuncuların, aldıkları olumlu yanıttan sonra geri adım attıkları ifade edildi. Siyah-Beyazlı yönetimin, oyunculara, “Yılbaşı nedeniyle nakit sıkıntısı çekiyoruz. Bu nedenle birçok ödemelerde aksaklıklar meydana geliyor. Beşiktaş kimseye borçlu kalmaz. Mağduriyetinizi en kısa zamanda gidereceğiz. Siz içinizi rahat tutun. Sadece maçlara konsantre olun. Gerisini biz hallederiz. Bu konuyu da fazla büyütmeyin” ileri sürüldü.

43
BEŞİKTAŞ / Dev pazarlık
« : 04 Aralık 2006, 14:50:51 »
Tigana, devre arasında Başkan’dan 4 yeni oyuncu talep etti. Demirören ise, “UEFA’da devam edersek 2, elenirsek 1 oyuncu alırım” dedi.


‘Takım kuramıyorum’
Siyah-Beyazlı takımda alınan başarısız sonuçlardan sonra sorumluluk almayıp, oyuncularını hedef gösteren teknik direktör Jean Tigana, Başkan Yıldırım Demirören’den kadroya takviye yapılmasını istedi. Ankaraspor maçından önce Başkan ile biraraya gelen Fransız çalıştırıcının, “Eksik ve sakatlar nedeniyle istediğim takımı kuramıyorum. Bunların yerini doldurmamız lazım. Ara transferde savunmaya 1, orta alana 2, forvete 1 oyuncu lazım” dediği öğrenildi.

Başkan söz verdi

Demirören’in de Tigana’ya, “Yeni bir takımız. Çok oyuncu aldık. UEFA’da devam edersek 2 futbolcu alabilirim. Elenirsek rakam 1’e düşer” dediği kaydedildi. Demirören bu görüşme üzerine, FANATİK’e konuyla ilgili şunları söyledi: “Ara transferde kaliteli oyuncu alacağız. Çalışmalar sürüyor. Transfer yapmış olmak için sokağa para saçamayız. Bize yakışacak, tribünleri ayağa kaldıracak, sürpriz bir ismi kadroya katacağız.”

44
BEŞİKTAŞ / Yine Kartal, yine ilk
« : 04 Aralık 2006, 14:49:24 »
 Beşiktaş, yine bir ilke imza atacak.


Siyah-Beyazlılar, ressam Nihat Evren Derman’ın yaptığı “Yüz Yıllık Gurur, Yüz Yıllık Rüya’ isimli yağlıboya tablosunun kullanım hakkını Beşiktaş Kulübü’ne devralıyor. Siyah-Beyazlı kulübün, tabloyu bir çok resmi üründe kullanacağı öğrenildi. Tablo ayrıca, Türk Resim Sanatı’nda klasik üslupta yorumlanmış ilk yağlıboya eser niteliğinde.

45
BEŞİKTAŞ / 1 puan tatili
« : 04 Aralık 2006, 14:47:46 »
Ankaraspor ile golsüz berabere kalan Kartal’da teknik direktör Tigana’nın takıma 2 gün izin vermesi tepkiyle karşılandı. İbrahim Üzülmez ise, “Ortada bir aksaklık var” dedi.

Bahane yorgunluk
Süper Lig’de Bursaspor, UEFA Kupası’nda da Brugge’u yenerek hayat bulan ancak önceki gün Ankaraspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş’ta, teknik heyet takıma 2 gün izin verdi. Başkent deplasmanında ortaya oldukça etkisiz bir futbol koyan Siyah-Beyazlılar’da alınan bu karar, tepkiyle karşılandı. Cumartesi günü ligin flaş ekiplerinden Kayserispor’u ağırlayacak olan Kara Kartal bu zorlu sınav öncesi 2 gün tatil yaptıktan sonra çalışmalarına salı günü başlayacak.

‘Planlar suya düştü’
Teknik direktör Tigana’nın yoğun maç trafiğini öne sürerek, böyle bir uygulamaya gittiği öğrenildi. Bu arada Siyah-Beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez, Ankaraspor’a puan kaybedeceklerini hesaba katmadıklarını söyleyerek, “Bu sonuçtan sonra ilk devreyi lider bitirme planlarımız suya düştü. Ayağımıza kadar gelen şansı teptik. Ankara beraberliğinden sonra ‘O kazansın, bu kaybetsin’ hesaplarına girildi. Bu iş böyle olmaz. Ortada bir aksaklık var” dedi.

Delgado yine yok

Bu arada sakatlığı nedeniyle takımını birçok maçta yalnız bırakan Matias Delgado’nun, zorlu Kayserispor sınavında da oynamayacağı açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Arjantinli futbolcunun kasığındaki ağrıların sürdüğünü kaydederek, “Delgado’nun ciddi bir kasık ağrısı var. Dinlendirmemiz gerekiyor. Bu oyuncumuzu ilk yarının son maçı olan Kayserispor müsabakasında oynatmayı düşünmüyoruz” açıklamasını yaptı.

46
TRABZONSPOR / Top artık Başkan’da
« : 04 Aralık 2006, 14:45:31 »
Trabzonspor’un kurmayları dün İstanbul’da bir araya geldi, gelişmeleri değerlendirdi. Radikal kararlar için yönetim ikiye bölündü. İdareciler, son sözlerini söyleyip Ziya Doğan ve kongre kararını başkana bıraktı. Albayrak, bir iki gün içinde net kararını duyuracak.

Nereden nereye...

Ligin 16. haftasında alınan Bursaspor yenilgisi, Trabzonspor camiasında bardağı taşıran son damla oldu... Tarihin en kötü dönemini yaşayan, küme düşme hattına girmekten rakiplerinin puan kayıpları sayesinde kurtulan Bordo-Mavililer’de kelimenin tam anlamıyla olağanüstü hal ilan edildi. Takımın bir türlü bekleneni verememesi, taraftarların isyanı ve muhalif kanadın her geçen gün sesini biraz daha yükseltmesi, iki rakibinin toplamından fazla oy olarak yönetime gelen Nuri Albayrak ve ekibini önemli bir karar alma aşamasına getirdi...

Sinirler gergindi

Maçın hemen ardından dün için bir toplantı yapılmasına karar veren Başkan Albayrak, kurmaylarını İstanbul’a çağırdı. Başkanın ofisindeki görüşmeye, İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve yönetici Emin Kahraman gibi, etkin isimler katıldı. Çağırdığı yöneticilerin tam kadro yanında olmasını isteyen Nuri Albayrak, Sayitoğlu’nun gecikmesi nedeniyle toplantı saatini bir süre erteledi. Kadro tamamlanınca, taraflar durumla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Albayrak direniyor...

Bu aşamada bazı idarecilerin fikir ayrılığına düştüğü, ancak en son olarak topu Başkan Nuri Albayrak’a bıraktıkları öğrenildi. Birkaç gün içerisinde Başkan Albayrak’ın hem teknik direktör Ziya Doğan’ın durumu hem de kongreye ilişkin en net açıklamalarını yapacağı bildirildi. Albayrak’ın Doğan ile devamdan yana olduğu, ancak camiadan gelen baskılar nedeniyle oldukça yıprandığı belirtildi. Nuri Albayrak’ın kongre kararı alma ihtimalinin de olasılıklar arasında yer aldığı ifade edildi...

*******************
Albayrak’la kader görüşmesi

Başkan Albayrak’ın Ziya Doğan ile yapacağı toplantının, tecrübeli hocanın kaderini belirleyeceği öğrenildi. Her fırsatta istifayı düşünmediğini açıklayan ve yakın çevresine ‘Ancak görevime son verirlerse Trabzonspor’dan ayrılırım’ diyen Doğan’ın, görüşmede Albayrak’ı ikna edebilmesi halinde yola birlikte devam edileceği vurgulandı. Bu arada yönetim henüz Ziya Doğan ile ayrılık kararı almamış olsa da camiada teknik direktörlük koltuğuna birçok adayın olduğu bildirildi. İsimler arasında Giray Bulak, Şenol Güneş ve Rıza Çalımbay bulunuyor.

*****************
Özkan Sümer teklifi reddetti

Şu an Trabzonspor’da altyapı sorumluluğu görevini yapan Özkan Sümer’e yönetimin kritik bir öneride bulunduğu öğrenildi. Sümer’e, “Futbol A.Ş.’nin başına geç, koordinasyonu sağla, hocayı da sen belirle” teklifinin yapıldığı bildirildi. Ancak Sümer’in bu öneriye sıcak bakmadığı ve nazik bir dille reddettiği kaydedildi.

47
TRABZONSPOR / Ankara sınavında bir eksik daha
« : 04 Aralık 2006, 14:43:08 »
Bordo-Mavililer, gelecek hafta oynanacak Ankaraspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün başlayacak.
04.12.2006

İzin bitiyor

Bordo-Mavililer, gelecek hafta oynanacak Ankaraspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün başlayacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelecek olan Trabzonspor’da, gözünden sakatlanan Hasan Üçüncü’nün Başkent sınavında forma giyemeyeceği açıklandı. Karadeniz temsilcisinde Hasan’ın da sakatlanmasıyla Yattara, Ömer Rıza ve Celaleddin’den sonra eksik sayısı 4’e çıktı.

48
TRABZONSPOR / Yabancılar korktu.
« : 04 Aralık 2006, 14:41:26 »
Trabzonspor’un önceki gün kente gelişi sırasında, takım otobüsünün havalimanında saldırıya uğraması özellikle yabancı futbolcuları korkuttu...



Başta Stepanov olmak üzere Marcelinho ve Musampa’nın yaşanan olaydan çok etkilendiği öğrenildi. Diğer oyuncular, yabancıları sakinleştirmeye çalışırken, taraftarların bu tür tepkilerine alışık olan Szymkowiak ve Jefferson’un sakin oldukları gözden kaçmadı.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37