İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - -Qlv-

973
GALATASARAY / Viraj geçildi
« : 28 Ocak 2008, 11:39:30 »
Viraj geçildi

İkinci yarıda 3'te 3 yapan G.Saray, milli maç arasında yara saracak. Liderliği ele geçiren Cimbom'da moraller de süper.


Sakatlıklar ve cezalı oyuncular dışında Kalli'nin operasyonlarıyla kadro zaafiyetine düşen G.Saray tüm olumsuzluklara rağmen Ankara'dan zaferle dönüyor. MKE A.Gücü'ne pozisyon bile verilmezken, soğuğa ve buzlu zemine karşın alınan 3 puan oyunculara moral de aşıladı.

KALLİ'DEN UYARI
Yabancılarından 
yararlanamayan G.Saray ikinci yarının 3 maçını da kayıpsız geçerken, milli maç için lige verilen arada yara saracak. Kalli ve teknik heyetin sakatlıkları süren oyuncuların bir an önce yetiştirilmesi için sağlık ekibine talimat verdiği de belirtiliyor.
Yaşar YALÇIN

974
PTY 2 / DOĞRU CEVAPLAR AÇIKLANDI !!!
« : 28 Ocak 2008, 11:38:44 »
5 TE 0  :o

975
KILAVUZ SİTENİN BİR NUMARLI FİFACİISIDIR ! ;Db]

976
oke hemen


BAN YETKİSİ YOK KIMSEDE.SADECE ADMIN , YARDIMCI ADMIN, EDITOR RÜTBELERİNDE BAN YETKİSİ VAR!

978
FENERBAHCE / Biletler karaborsa
« : 28 Ocak 2008, 11:33:30 »
Biletler karaborsa


Karşılaşmaya yoğun ilgi olunca, biletler karaborsada alıcı buldu. Kırmızıbeyazlılar tarafından satışa çıkartılan biletler, 24 saat içinde tükenmişti. Sivasspor, böylece bu karşılaşmada kasasını doldururken, maç öncesinde kapalı tribün için satılan biletlerin fiyatı 250 YTL'ye kadar çıktı. 

979
FENERBAHCE / Gönlü Fener'de
« : 28 Ocak 2008, 11:33:18 »
Gönlü Fener'de

Brezilya medyası, Maldonado'nun F.Bahçe için gün saydığını ifade etti Anlaşmaya varılan Şilili futbolcunun adı Palmeiras ile anılmaya başlamıştı.


FENERBAHÇE'nin büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Claudio Maldonado'dan güzel haber var. Brezilya basını, geçtiğimiz günlerde Şilili futbolcunun eski hocası ve aynı zamanda kayınpederi olan Vanderlei Luxemburgo'nun devreye girmesiyle Palmeiras'a transfer olabileceğini yazmıştı. Ancak son gelişmelerden sonra Brezilya medyası, Palmeiras'ın bu transferi düşünmediğini 
yazdı.

ARTIK ÇOK YAKIN
Brezilya'nın Santos takımının orta sahasında oynayan Maldonado ile ilgili birçok haberde Şilili futbolcunun, İstanbul'a gelmek için gün saydığı da belirtilirken "Maldonado, Fenerbahçe'ye artık çok yakın. Kararı değişmedi" yorumları yapıldı. Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Önümüzdeki günlerde resmi açıklamayı yapacağız" dedi.

980
FENERBAHCE / Markajcı Edu
« : 28 Ocak 2008, 11:32:28 »
Markajcı Edu


EDU'DAN markaj dersi... Dünkü maçta Sivasspor'un en büyük gol silahı Mehmet Yıldız'ı durdurmakla görevlendirilen tecrübeli futbolcu, görevini eksiksiz yerine getirdi. Maç boyunca Mehmet'e adım attırmayan Edu, serbest vuruşlarda ileri çıkarak gol de aradı. 

981
FENERBAHCE / Kemal kulübeye
« : 28 Ocak 2008, 11:32:07 »
Kemal kulübeye


F.BAHÇE'de geçen hafta kart cezası nedeniyle G.Antep maçında forma giyemeyen Mehmet Aurelio, Sivas karşısında takımdaki yerini alırken, forvette Semih görev yaptı. Kupada Alanya'ya 4 gol atan Kezman ile G.Antep'te ilk 11'de oynayan Kemal dün yedek soyundu. 

982
FENERBAHCE / Suçluyum özür dilerim
« : 28 Ocak 2008, 11:31:42 »
Suçluyum özür dilerim


SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun farklı yenilginin sorumluluğunu üstlendi. Kendi evlerinde daha önce 10'da 10 yaptıklarını hatırlatan Uygun, "Bu maçı da kazanmak istiyorduk ama maalesef kazanamadık. Öncelikle seyircilerimizden özür diliyorum. Kendimin suçlu olduğunu düşünüyorum ve özür diliyorum. F.Bahçe'yi kutlarım, yıldızlarıyla maçı lehlerine 
çevirmeyi bildiler" dedi.

983
FENERBAHCE / Sazları aldılar sahada coştular
« : 28 Ocak 2008, 11:31:14 »
Sazları aldılar sahada coştular


SİVASLI saz ustası Şentürk İyidoğan, futbolcuların isimlerinin yazıldığı süs eşyası sazları maç öncesinde Volkan Ballı'ya teslim etti. İyidoğan, başkan Aziz Yıldırım ve Zico için de minik ama çalınabilen 'cura'ları da Ballı'ya verdi. 

984
FENERBAHCE / Fenerbahçe'nin PAF'ları mağlup
« : 28 Ocak 2008, 11:30:55 »
Fenerbahçe'nin PAF'ları mağlup


AĞABEYLERİ Sivasspor'u yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, F.Bahçe'nin PAF takımı haftayı mağlubiyetle kapattı. Sivas dış sahada oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 65. dakikada Emrah'ın attığı golle kazanmayı bildi.