İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Saw

8377
FIKRALAR / İSMET BURAYA
« : 24 Temmuz 2008, 20:23:43 »
kadının biri birgün evlenmeye karar verir ama kadın si.. meraklısı uzunbir süre evli kaldığı kocası ölür ama kadın ne yapacağını bilmez bir gün mezarlıktaki kocasının aletini kesip cam kavanozda saklamaya başlar bir gün evde toz alırken istemeyerek kavanoza değer ve kavanoz kırılır ve kavanozda sakladğı şey ordan oraya sıçramaya başlar kadın, alet nereye kadın oraya zıplamaya başlar,kadın bağırarak ismet buraya ismet buraya diyerek aleti a.. denk getirmeye çalışır

8378
FIKRALAR / MAHKEME
« : 24 Temmuz 2008, 20:23:28 »
bir adam birgün karısını dava etmeye mahkemeye vermiş savcı şikayetin ne diye sormuş
-adam:3 yıldır karım eline geçen herşeyi kafama atıyor.
-savcı:e 3 yıl geçmiş aradan daha yenimi mahkemeye veriyon karını.adam saf bir şekilde:
şimdi denkleşmeye başladı attiklari.

8379
FIKRALAR / karı koca
« : 24 Temmuz 2008, 20:23:14 »
birgün birtane adamla kadın film seyrediyorlarmış.televizyon birden bozulmuş.ve kadın kocasına git de şu anteli yap demiş.adam gitmiş....ve televizyonun içine düşmüş...adam bağırıyormuş aaaaaaa.. kadın demişki kocacım koş koş televizyonda korkunç bir film başladı................

8380
SUPER LİG ÖZEL / F1 E POLİS ORDUSU
« : 24 Temmuz 2008, 20:21:48 »
 F1 Macadrristan Grand Prix’inde 5 ayrı ülkeden polisin görev yapacağı açıklandı.


Formula 1'de Ağustos ayında yapılacak Macaristan Grand Prix'sinde, Macar polisinin yanı sıra 5 ülkenin polisinin görev yapacağı açıklandı.

Macar yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, üç gün boyunca sürecek Formula 1 yarışlarında Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, Polonya ve Romanya'dan gelecek polisler de görev yapacak. Konuk polislerin, kendi ülkelerinin resmi polis elbisesini giyerek hem asayiş, hem de trafik ile ilgili konularda görev yapacağı bildirildi.

öte yandan, Macaristan ile Avusturya arasındaki anlaşma gereği, Avusturyalı polisler, asayiş ve trafik kurallarına uymayan kişilere para cezası keserek, tahsil edebilecekler.

8381
SUPER LİG ÖZEL / HAMİLTON İMZASI
« : 24 Temmuz 2008, 20:21:23 »
formula 1 Almanya tarihinin en inanılmaz yarışlarından birine sahip oldu. Mercedes'in evi olan Hockenheim'da Hamilton zor bir yarışla birinci oldu. Yarışı Piquet 2., Massa 3. bitirdi.



Hockenheim’da inanılmaz bir yarışın startı vedrildi saatler 15.00’i gösterdiğinde. Temiz bir startın ardından, Halimton lider olarak yarışı sürdürüyordu. Taa ki 35. tura kadar. bu turda Toyota pilotu Glock’un süspansiyonun kırılıp duvara çarpmasıyla herşey değişti.

Güvenlik aracı piste girmesiyle büyük bir heyecan yaşanan yarışta Lewis Hamilton damalı bayrağı ilk sırada gördü. Piquet Renault’ya ikinciliği, Massa da Ferrari’ye üçüncülüğü getirdi.

Hockenheimring Pisti Formula1 2008 Sezonu’nun 10. yarışı olan 67 turluk 31. Almanya Grand Prixi’ne ev sahipliği yaptı. Almanya Grand Prixi’yle 18 yarışlık 2008 Sezonu’nun ikinci yarısına geçilmiş oldu.

Hamilton ilk bölümde çok hızlıydı; takipçisi Massa’yla arasındaki farkı tur başına ortalama 0.7 saniye açtı.. İngiliz sürücü ilerleyen süreçte ihtiyaç duyabileceği zaman avantajını yakalamak niyetindeydi. Massa da Kovalainen’le arasındaki farkı ilk 7 tur sonunda 4 saniyeye çıkararak rahat bir nefes aldı.

15. tura gelindiğinde Hamilton ve Massa arasındaki fark 10 saniyeden fazlaydı. Hamilton lider götürdüğü yarışın 18. turunda pite geldi. İngiliz pilot hayli uzun bir pitstop sonrası yarışa Trulli’nin arkasında döndü, İtalyan pilot 1 tur sonra pite gelince Massa liderliğe yükseldi. Brezilyalı sürücü de 20. turda stopunu gerçekleştirdi, yeni lider Kovalainen’di.

Pitstoplar peşpeşe yapılıyordu, Kovalainen de 21. turda garaja geldi. ön bölümde pite en geç gelen Raikkonen’di, Fin pilot 22. turda garaja gelince ilk planlı pitstoplar sonunda Hamilton liderliğini korudu.

McLaren ve Ferrari arasındaki hız farkının benzin yükünden kaynaklanmadığı ortaya çıktı; ilk planlı pitstoplar sonrası 8.5 saniyeye kadar inen Hamilton-Massa farkı 30. turda 11 saniyeye çıktı.

35. turda start-finiş düzlüğü girişinde sağ arka süspansiyonu kırılan Glock (Toyota) pit duvarına çarptı ve yarışa veda eden ilk isim oldu. Bernd Mayländer’in kullandığı güvenlik aracı piste saçılan parçaların toplanabilmesi için yarışa müdahale edince Hamilton ve Massa arasındaki 12 saniye fark da erimiş oldu.

Bir tur sonra pit yolunda yeşil ışık yanınca da tüm araçlar kendilerini yarış sonuna kadar taşıyacak yakıtı almak için pite geldi. Pit yolundaki trafik pistten daha yoğundu. Kubica Kovalainen’i geçti.

McLaren öncelikle Kovalainen’i pite aldı, 2 pitstop gerçekleştiren sürücüler arasında Massa en öndeydi. Mayländer’in kullandığı güvenlik aracı 40. turda pistten çekildi ve yarış yeniden başladı. Kubica önündeki Massa’yla farkı 0.5 saniyeye kadar indirdi.

Hamilton 50. tura kadar dayanabildi ve pite girdi. İngiliz pilot; Piquet’nin fazlasıyla yavaşlattığı Massa’nın ve takım arkadaşı Kovalainen’in arkasında piste döndü. Yarışın yeni lideri Heidfeld (BMW), ikincisiyse Piquet’ydi ancak iki sürücü de takipçileri Massa’dan birer stop eksik gerçekleştirdiler.

Bir tur sonra takım arkadaşını zorlanmadan geride bırakan Hamilton Massa’yla arasındaki farkı 2.5 saniyeye indirdi, birincilik yarışı kızışacak gibiydi. Raikkonen de bu süreçte Kubica’nın tamponuna yapıştı. Piquet vatandaşı Massa’yı yavaşlatmaya devam ediyordu, bitime 11 tur kala rakibini yakalayan Hamilton başarılı bir geçiş gerçekleştirdi. Massa cevap vermeye çalıştı ama başarılı olamadı.

Yarışın lideri Piquet, Hamilton’u daha fazla arkasında tutamadı, İngiliz pilot 59. turda liderliğe yükseldi. Aynı tur içinde Raikkonen de Kubica’yı geride bırakmayı başardı.

Bitime 5 tur kala Hamilton, Piquet’nin 3.5 saniye, Massa’nınsa 6.5 saniye önündeydi. Hockenheimring uzun süredir görülmeyen bir McLaren-Ferrari çekişmesine sahne oldu.

Güvenlik aracının piste girmesiyle heyecan kazanan yarışta Lewis Hamilton damalı bayrağı ilk sırada gördü. Nelson Piquet Renault’ya ikinciliği, Felipe Massa da Ferrari’ye üçüncülüğü getirdi.

1 Lewis Hamilton McLaren 1:31:20.874
2 Nelson Piquet Renault 5.5
3 Felipe Massa Ferrari 9.3
4 Nick Heidfeld BMW 9.8
5 Heikki Kovalainen McLaren 12.4
6 Kimi Räikkönen Ferrari 14.4
7 Robert Kubica BMW 22.6
8 Sebastien Vettel Toro Rosso 33.2
9 Jarno Trulli Toyota 37.1
10 Nico Rosberg Williams 37.6
11 Fernando Alonso Renault 38.6
12 Sebastien Bourdais Toro Rosso 39.1
13 David Coulthard Red Bull 54.9
14 Giancarlo Fisichella Force India 59.0
15 Kazuki Nakajima Williams 1:00.003
16 Adrian Sutil Force India 1:09.4
17 Jenson Button Honda 1 tur
18 Rubens Barrichello Honda
19 Timo Glock Toyota
20 Mark Webber Red Bull

8382
SUPER LİG ÖZEL / SİNAN ERDEM ANILDI
« : 24 Temmuz 2008, 20:20:42 »
 TMOK eskBaşkanı Sinan Erdem vefatının 5. yılında kabri başında anıldı.
24.07.2008     



Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) eski Başkanı Sinan Erdem, vefatının 5. yıldönümünde kabri başında anıldı.

 

Sinan Erdem'in Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine Sinan Erdem'in ailesi, TMOK ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yöneticileri, çalışma arkadaşları, yakınları ve dostları katıldı.

8383
SUPER LİG ÖZEL / PEKİNE 68 SPORCU İLE KATILIYORUZ
« : 24 Temmuz 2008, 20:20:10 »
 Türkiye 2008 Pekin Olimpiyatları'na 12 dalda toplam 68 sporcu ile katılacak.
22.07.2008     



Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, 2008 Pekin Olimpiyatları’nda madalya sıralamasında 2004 olimpiyatlarını geçmek istediklerini belirterek, "Sporcularımız olimpiyatlara iyi bir şekilde hazırlandılar. 2004 olimpiyatlarında Türkiye 10 madalya kazanmış bir ülkedir. Şu anda dünya madalya sıralamasında 23. sıradayız. Hedefimiz 2004 olimpiyatlarındaki madalya sayısını geçmek" dedi.

2008 Pekin Olimpiyatları’na ilişkin Sheraton Otel’de bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, federasyon başkanları ve olimpiyatlara katılacak sporcular katıldı. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Başesgioğlu, burada yaptığı konuşmada, olimpiyatların spor, ekonomik ve kültürel anlamda dünyanın en büyük organizasyonları olduğunu söyledi. Türkiye’nin Pekin Olimpiyatlarına 12 branşta katılacağını belirten
Başesgioğlu, masa tenisi ve bisiklet dalında da ilk defa olimpiyatlara katılma başarısını elde ettiklerini kaydetti. Olimpiyatlara katılacak olan 68 sporcunun 15 milyon gencin arasından seçilmiş elit sporcular olduğunun altını çizen Başesgioğlu, "Onları yetiştiren kulüplere ailelerine federasyonlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu sporcularımız Pekin Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil etme noktasında nefeslerinin sonuna kadar gayret edeceklerdir. O formayı alın terleri ile ıslatacaklar. ülkemize başarılar madalyalar getirecekler. Hem saha içerisinde hem de saha dışarısında bir Türk sporcusunun nasıl hareket edeceğini onlar en iyi şekilde göstereceklerdir" diye konuştu.


Türkiye’nin son yıllarda uluslararası organizasyonlarda büyük başarılar elde ettiğini ifade eden Başesgioğlu, "Eskiden bir balkan ikinciliğine, üçüncülüğüne sevinen ülkemiz şimdi bir Avrupa şampiyonluğunu artık görmezden gelebilme noktasına gelmiştir" dedi. Türkiye’nin bir spor ülkesi olma yolunda çok hızlı adımlarla yürüdüğünü belirten Başesgioğlu, spor adamlarına düşeni de bu potansiyeli büyük bir titizlikle işlemek ve elit sporcu yetiştirme konusunda dünyanın kullandığı metotları sonuna kadar
kullanmak olduğunu söyledi. Başarıların tesadüfü olmaması gerektiğini savunan Başesgioğlu, dünyadaki herkesin küçük yaşlardan itibaren çocuklarını spora yönlendirdiğini kaydetti. 2012 Olimpiyatlarına bin yetenekli sporcu yetiştirmek için TBMM’de bir düzenlenme yapıldığını anlatan Başesgioğlu, "Bin yetenekli genç tespit edilecek. Bunlar iaşe bedelleri harcırahları tamamen devletimiz tarafından karşılanacak. Bu çocukları 2012 olimpiyatlarına yetiştirmek için her türlü destek kendilerine verilecektir"açıklamasında bulundu.

Devlet sporculuğu ve sporcu şeref aylığı verilmesine ilişkin de bir düzenleme yapıldığını hatırlatan Bakan Başesgioğlu, olimpiyatlarda derece alan sporculara devlet sporcusu ünvanı verileceğini ve aylık bağlanacağını kaydetti. Başesgioğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Sporcularımız olimpiyatlara iyi bir şekilde hazırlandılar. 2004 olimpiyatlarında Türkiye 10 madalya kazanmış bir ülkedir. Şu anda dünya madalya sıralamasında 23. sıradayız. Hedefimiz 2004 olimpiyatlarındaki madalya sayısını geçmek. Hem
dünya madalya sıralamasının üzerine çıkmak hem de almış olduğumuz madalya sayısının artması bizim bu olimpiyatlardaki hedefimiz. Yeni sporcularımıza olimpiyat kültürünü aşılayarak olimpiyat kültürünü Türkiye’nin gündeminde tutmaktır. Biz önümüzdeki yıllarda uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacağız. Voleybolda, basketbolda birçok branşta şampiyonalara ev sahipliği yapacağız. Bizim nihai hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken 2020 olimpiyatlarının İstanbul’da yapılmasıdır. Bizim gerçekleştirmek istediğimiz en önemli hedefimizi budur. Bunun için federasyonların kurumsal yapısını daha çok güçlendiriyoruz."

8384
BASKETBOL / DEVLER KENDİNDEN EMİN
« : 24 Temmuz 2008, 20:18:45 »
 Milliler Şampiyonada elemelerinden çıkacaklarına inanıyor.
17.07.2008      


2009 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası Eleme Grubu’nda mücadele edecek (A) Milli Takım’da Sinan Güler, eleme grubunu rahat bir şekilde birinci ya da ikinci bitirebileceklerini düşündüğünü söyledi.

"12 Dev Adam"ın Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Sinan Güler, Fransa, Belçika ve Ukrayna ile (C) Grubu’nda yer aldıklarını hatırlatarak, "Grupta en önemli rakibimiz Fransa olacak. Ama bence onları bile yenebiliriz. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamlayıp büyük bir güvenle o maçlara başladığımızda, grubu rahat bir şekilde birinci veya ikinci bitireceğimizi düşünüyorum. Diğer rakiplerimiz de iyi ama dediğim gibi Fransa ile biz birincilik için yarışırız" diye konuştu.

Eleme gurubu maçları öncesinde hazırlıklar için yeterli zamanlarının olduğunu ifade eden Sinan Güler, "Avrupa Şampiyonası elemeleri başlamadan önce önümüzde 1,5 aylık bir süre var. Bu bence forma girmemiz için yeterli bir zaman. Dün ilk antrenmanımızda da görüldü ki, kimse yazı boş geçirmemiş. Eminim ki, bu 1,5 aylık dönemde yapacağımız çalışmalarla eleme maçlarına hazır bir şekilde gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Sinan Güler, ABD’nin davetlisi olarak çin’de, ABD ile yapacakları hazırlık maçıyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Her basketbolcunun özellikle de bizim yaşlarımızdaki insanların pek ulaşamayacağı bir istek olsa gerek. Dünyanın en iyi atletlerine karşı basketbol oynamak herkesin ulaşabileceği bir şey değil. özellikle ABD tarafından da davet edilmek Türk basketbolunun nerede olduğunun bir göstergesidir. Orada hem ABD hem de Litvanya ile önemli maçlar yapacağız. En yüksek mertebede oynayacağımız bu iki maç neler yapmamız gerektiğini ortaya çıkaracaktır. Bence zevkli iki karşılaşma olacak."

BORA: "GRUPTAN çIKMAYI BAŞARACAK GüçTEYİZ"

Milli takımın genç oyuncularından Bora Hun Paçun da hazırlıklara iyi başladıklarını dile getirerek, "Genç bir kadroyuz. Hedefimiz gruptan çıkmak, bunu başaracak güçteyiz" dedi.

ABD ile hazırlık maçı yapacak olmanın önemli olduğunu vurgulayan Bora, "ABD ile oynamak çok güzel bir olay. Kaldı ki onlar bizi davet etti. Takımda tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç oyuncular da var. Orada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeliyiz. Bence çok değerli ve önemli bir karşılaşma. İnşallah kazanan taraf da biz oluruz" diye konuştu.

Bora Hun Paçun, (A) Milli Takım’ın bulunduğu grubu şöyle değerlendirdi:

"Fransa, Avrupa’da söz sahibi olan bir takım. Belçika da iyi takım. Ukrayna’nın da gerek NBA, gerekse de Avrupa’da oynayan iyi oyuncuları var. İlk maçımızı evimizde oynayacak olmamızın bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Gruptan çıkmak istiyorsak evimizdeki tüm maçları kazanıp deplasmanda da en azından 2 galibiyet almamız lazım."

CENK: "FRANSA İLE BİRİNCİLİK İçİN çEKİŞİRİZ"

Milli basketbolcu Cenk Akyol ise eleme grubunda Fransa ile birincilik için çekişeceklerini ifade etti. Hazırlıkların yoğun ve tempolu bir şekilde başladığını belirten Cenk, şunları kaydetti:

"10 gün burada çalıştıktan sonra ABD ile maç yapmak için çin’e gideceğiz. ABD maçının güzel geçeceğiniz düşünüyorum. Gerçi onlar daha hazır olacaklar ama biz de çıkıp en iyi mücadeleyi vereceğiz. Fransa ile grup birinciliği için çekişiriz. Ukrayna ve Belçika da iyi takımlar. Deplasmanda oynayacağımız Fransa ve Ukrayna maçları gerçekten zor geçecek. Dediğim gibi en iyi şekilde hazırlanıp eleme maçlarında elimizden geleni yapacağız."

8385
BASKETBOL / GENÇLER İTALYAYA FARK ATTI
« : 24 Temmuz 2008, 20:18:19 »
 Avrupa 18 Yaş altı Genç Bayanlar Basketbol Turnuvası'nda Türkiye, İtalya'yı 78-45 yendi.
20.07.2008 



25. Avrupa 18 Yaş Altı Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonası Finalleri, Slovakya’nın Nitra kentinde devam ediyor.

Türkiye, (B) Grubu’ndaki ikinci maçında İtalya’yı 78-45 yendi. Mücadelede boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen milliler, karşılaşmanın ilk periyodunu 19-18, devreyi 38-29 ve üçüncü periyodu da 63-36 önde kapadı.

Ay-yıldızlılarda, Damla Gezgin attığı 22 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Tuğçe Canıtez 12, özge Yavaş da 10 sayı kaydetti.

Türkiye, gruptaki üçüncü maçını bugün TSİ 16.45’de Polonya ile yapacak.

8386
BASKETBOL / ABD BİZİ ONURLANDIRDI
« : 24 Temmuz 2008, 20:17:50 »
anjevic, "ABD Basketbol Federasyonu'nun bizi rakip seçmesi büyük onur" dedi.
21.07.2008     


Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının  sorularını yanıtlayan Tanjevic, çalışmaların başında olmalarına rağmen  oyuncuların antrenmanları gönülden yaptığını ifade ederek, “Takımın,  eleme maçları için iyi hazırlanması gerekiyor. Bu dönemde Macao’ya gidip  orada Litvanya ve ABD ile hazırlık maçları oynayacağız” dedi.

Tanjevic şöyle devam etti:

“Bu maçları erken oynayacak olmamızdan dolayı hazırlık programımızda  değişiklik olacak. Bu bizim işimizi biraz zorlaştıracak. Kısa zaman  içerisinde belli bir form seviyesine ulaşmak zorundayız. çünkü  oynayacağımız takımlar üst seviyedeler. Onun için işimiz biraz zor.  önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalar öncekilerden biraz farklı  olacak. Hazırlıkların başında basketbol oynatmak zorunda kalacağız.  Aslında ben böyle bir şey yaptırmam.”

Takımın genç oyunculardan kurulu olduğunu kaydeden Tanjevic, “Sadece 4  tane daha önce bu heyecanı yaşamış oyuncu var. Genç oyuncuların çoğu iyi  bir sezon geçirdiler. Geçen sezon yeterli ilerlemeyi gösterdiler,  tahminlerime göre bu ilerlemeyi devam ettirecekler. Bu oyunculardan iyi  bir takım olacak” diye konuştu.

İlk önce Avrupa Şampiyonası eleme maçlarını geçmeyi hedeflediklerini  belirten Tanjevic, “Umarım bu maçları geçtikten sonra Avrupa  Şampiyonası’na gidip güzel şeyler yapacağız. Kolay olmayacak biliyorum.  Ama ben inanıyorum. Biz bunu başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

8387
BASKETBOL / GENÇ BASKETÇİLER
« : 24 Temmuz 2008, 20:17:23 »
 Genç Erkek Basketbol Milli Takımı Avrupa Şampiyonası’na katılmak için Yunanistan’a gitti.
23.07.2008 

Yunanistan'da, 25 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası'na katılacak Türk Milli Takımı, bu ülkeye gitti.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla bu sabah Atina'ya giden Ay-yıldızlılar, daha sonra, şampiyonanın düzenleneceği Amaliada kentine geçecek.

Şampiyonada (D) Grubu'nda yer alan milliler, ilk karşılaşmasını 25 Temmuz Cuma günü saat 21.15'de Bulgaristan ile yapacak. Milliler grubundaki ikinci maçını 26 Temmuz Cumartesi günü saat 16.45'de Letonya ile oynarken, grubundaki son maçında ise 27 Temmuz Pazar günü saat 19.00'da Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

ANTRENöR GüNAY: "HEDEFİMİZ İLK 4 ARASINDA YER ALMAK"

Genç Milli Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Taner Günay, Avrupa Şampiyonası ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hazırlık dönemi süresince 11 hazırlık maçı oynadık. Katıldığımız turnuvalarda ve gerçekleştirdiğimiz kamplarda eksiklerimizi tespit ederek, kısa ve uzun oyuncu rotasyonumuzun bize sağladığı avantajlar doğrultusunda bir oyun sistemi belirledik. Bu son dönemde yaptığımız taktiksel çalışmalarda da bu oyun sistemini takıma oturtmaya çalıştık. Hızlı hücum ve sete set oyun düzenini belirli bir sistem içerisinde şampiyonada oynayacağımız maçlarda uygulayabilecek düzeye geldik. Takımımız da şu anda sakat oyuncunun olmaması ve her oyuncumun hem fiziksel hem de mental olarak şampiyonaya hazır olması sevindirici."

KADRO

Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Genç Milli Takım kadrosunda şu
oyuncular bulunuyor:

Volkan İncekara (Alpella), İbrahim Yıldırım, Erolcan çinko (Banvit), Can
Mutaf, Enes Kanter (Fenerbahçe ülker), Erdinç Balto (Genç Telekom),
Melih Mahmutoğlu, Deniz Kılıçlı (Pertevniyal), Sertaç Şanlı, Furkan
Aldemir (Pınar Karşıyaka), Fırat Töz, İlhan Barış Gökalp (TOFAŞ)

8388
BASKETBOL / İYİ OLAN FORMAYI KAPAR
« : 24 Temmuz 2008, 20:16:43 »
 Basketbol Milli Takım oyuncusu Kerem Gönlüm, takımda her bölgede rekabet olduğunu söyledi.
21.07.2008      



Polonya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için eylül ayı içerisinde eleme grubu maçları oynayacak (A) Milli Erkek Basketbol Takımı'nın deneyimli oyuncusu Kerem Gönlüm, takımda her bölgede rekabet olduğunu ve iyi olanın formayı alacağını söyledi.

Kerem, milli takımın Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki antrenmanı öncesinde yaptığı açıklamada, "çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. İyi  durumdayız. önümüzde oynayacağımız iki hazırlık maçı var. Yavaş yavaş maç temposuna girip istikrarlı bir şekilde yıllardır katıldığımız şampiyonaya hazırlanacağız" dedi.

Milli takımda yeni bir jenerasyon olduğunu ifade eden Kerem, "Hepsi gerçekten çok yetenekli. Bizler de tecrübeli oyuncular olarak iyi kaynaşıp şampiyonaya hazırlanacağız. Buraya çağrılan bütün oyuncular kaliteli. çağrılmayanlar arasında da çok kaliteli oyuncular var. Ama sonuçta kararı hoca verir" diye konuştu.

Kerem Gönlüm, eleme grubundaki rakiplerin kolay olmadığını da kaydederek, "Grup kolay değil. Belçika bile iyi takım. Fransa deplasmanı çok zor bir deplasman. Ama biz de iyi bir takımız. İyi bir jenerasyon yakaladık. Son maçta Fransa ile liderlik maçına çıkarız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.