İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - vivalabam

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
169
BASKETBOL / KG 2008 Yılını Bekliyor
« : 08 Aralık 2007, 22:14:00 »
Minnesota Timberwolves’un yıldız oyuncusu Kevin Garnett’in gelecek yıl sonunda Los Angeles Lakers ile masaya oturacağı iddia edildi.

Serbest kalabilmek için gelecek yılı bekleyecek olan Kevin Garnett’in yakın çevrelerine şampiyonluk yaşamak istediği ve bunun için Kobe Bryant gibi süper starın da yer aldığı Los Angeles Lakers’da oynamak istediğini söylediği belirtildi.

Erken profesyonel olma kararı alarak 1995 yılı draftlarında ilk tur 5. sıradan seçilen Kevin Garnett kariyerindeki 927 maçta 20.5 sayı, 11.4 ribaund, 4.5 asist, 1.4 top çalma ve 1.7 blok istatistikleri ile mücadele etti. Garnett bu sezon ise 76 maçta 22.4 sayı, 12.8 ribaund, 4.1 asist, 1.2 top çalma ve 1.7 blok ile oynamıştı.

170
BASKETBOL / Mutsuz Francis, Clippers İle Flörtte
« : 08 Aralık 2007, 22:12:47 »
Son yıllarda gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan oyuncuların başında gösterilen Steve Francis’in Los Angeles Clippers’a sıcak baktığı ifade edildi.

Veteran oyun kurucu Sam Cassell ve sakatlanarak sezonu kapatan Shaun Livingston’un yokluğunda play-off’lara kalmayı başaramayan Los Angeles Clippers’da, yönetimin bu boşluğu Steve Francis ile doldurmaya da sıcak baktığı öğrenildi.

Eski takımı Houston Rockets’dan yakın arkadaşı Cuttino Mobley’in de Los Angeles Clippers’da forma giymesi ile Francis’in Clippers’a gelmek istediği söyleniyor.

Bu sezon inişli çıkışlı performans sergileyen Steve Francis kariyerinin en kötü yılını geçirirken 44 maçta 11.3 sayı, 3.6 ribaund, 3.9 asist ortalamalarını yakala

171
BASKETBOL / Kings’de Coach Adayları Çoğalıyor
« : 08 Aralık 2007, 22:11:48 »
Eric Musselman’ın görevine son veren Sacramento Kings’de coach arayışları sürüyor. Daha önce Detroit Pistons’un asistan coachı Terry Porter ile görüşen Kings yönetiminin yeni isimlere yöneldiği belirtiliyor.

Daha önce Chicago Bulls’un coachluğunu yapan Bill Cartwright başta olmak üzere Chicago Bulls’un asistan coachu Jim Boylan ile de görüştüğü belirtilen Kings’in çalışmalarının devam ettiği iddia edildi.

Bu isimler içerisinde Bill Cartwright’ın ön plana çıktığı da söyleniyor. Ailesinin Sacramento’da yaşaması ile birlikte Cartwright’ın Kings’e sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Bakalım Kings coach tercihini kimden yana kullanacak

172
BASKETBOL / Clippers, Maggette’ye Sözleşme Önerecek
« : 08 Aralık 2007, 22:11:08 »

Los Angeles Clippers’ın sahibi Donald Stering’in öncelikli hedefinin sorunlu yıldız Corey Maggette ile anlaşma sağlamak olduğu söyleniyor.

Son maçlarda gösterdiği performans ile bir çok takımın da iştahını kabartan Maggette’nin daha sonra takasta kullanılacağı da gelen haberler arasında. Los Angeles Clippers’daki son 15 maçında takımını sırtlayan isim olan Corey Maggette 20.5 sayı, 6.3 ribaund ve 4.2 asist istatistiklerini yakalamıştı.

1999-2000 sezonunda Orlando Magic’de forma giyen Corey Maggette, daha sonra Los Angeles Clippers’a geldi. Los Angeles Clippers’daki 7. sezonunu geçiren Maggette NBA kariyerindeki 519 maçta ise 15.3 sayı, 5 ribaund, 2.1 asist ortalamalarını yakaladı.

173
BASKETBOL / Bucks’ın Gözü Bobcats’in Yıldızında
« : 08 Aralık 2007, 22:10:31 »
Milli oyuncu Ersan İlyasova’nın da formasını giydiği Milwaukee Bucks’un Charlotte Bobcats’de bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Gerald Wallace’i kadrosuna katmak istediği gelen haberler arasında.

Skorer yönünün yanında, savunmada etkili olan ve ribaundlarda da etkili olan Gerald Wallace bu yıl 71 maçta forma giyerken kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi.

2001 yılında Sacramento Kings tarafından 1. tur 25. sıradan seçilen Gerald Wallace çaylak sezonunda 3.2 sayı, 1.7 ribaund ile mücadele etmişti. 3 sezon Sacrmento Kings’de forma giydikten sonra Charlotte Bobcats’e gelen Gerald Wallace bu takımdaki ilk sezonunda ise 11.1 sayı, 5.5 sribaund, 2 asist ve 1.7 top çalma ile oynadı.

Bu sezon kariyerinin en iyi dönemini geçiren 1982 doğumlu oyuncu 18.1 sayı, 7.2 ribaund, 2.6 asist, 2 top çalma ve 1 blok ortalamalarını yakaladı.

174
BASKETBOL / Pistons’un Yrd. Coachu Kings’e Doğru
« : 08 Aralık 2007, 22:10:01 »
Sacramento Kings yönetimi Eric Musselman’ı kovarken coach arayışlarını da sürdürüyor. Kings’in Detroit Pistons’un asistan coachı Terry Porter ile görüştüğü iddia edildi.

Halen Detroit Pistons’daki görevini sürdüren Terry Porter’ın da Sacramento Kings’e sıcak baktığı öğrenildi. Orlando Magic ile oynanan Doğu Konferansı play-off ilk tur maçı sonrasında tek hedefinin Detroit Pistons ile şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Porter, coachluk yapmak istediğini de dile getirdi.

Geçen sene Batı Konferansı’nda play-off’lara 8. sıradan da kalmayı başaran Sacramento Kings, bu sezon 33-49’luk derecesi ile Pasifik Grubu’nun son sırada tamamlayarak hayal kırıklığı yaratmıştı

175
BASKETBOL / Celtics Guard’ını Gözden Çıkardı
« : 08 Aralık 2007, 22:09:32 »
Boston Celtics’in oyun kurucu pozisyonunda oynayan Sebastian Telfair’i gözden çıkardığı ve gelecek sezonda takımda tutmak istemediği belirtildi.

İlk sezonunda istenileni veremeyen Sebastian Telfair, geçtiğimiz günlerde de hız sınırını aştığı, aynı zamanda da arabasında dolu silah taşıdığı gerekçesi ile tutuklanarak yönetiminin sabrını taşırmıştı.

İlk 2 sezonunu Portland Trail Blazers’da geçiren Sebastian Telfair, geçtiğimiz yaz takas ile Boston Celtics’e gelmişti. Bu sezon 78 maçın 30’unda ilk beşte başlayan Sebastian Telfair kariyerinin en kötü yılını geçirirken 6.1 sayı, 1.4 ribaund, 2.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti

176
BASKETBOL / Supersonics’de Rick Adelman Sesleri
« : 08 Aralık 2007, 22:08:52 »
Bu sezon beklenin altında kalarak play-off’lara kalamayan Seattle Supersonics’in Sacramento Kings’in eski coachu Rick Adelman ile görüştüğü iddia edildi.

Gelecek sezonlarda daha başarılı olmak isteyen Supersonics yönetiminin vakit kaybetmeden geçtiğimiz yaz Sacramento Kings’den kovulan Rick Adelman ile temasa geçtiği ileri sürüldü.

Daha önce 6 sezon Portland Trail Blazers’da, 2 yıl Golden State Warriors’da ve son olarak 8 yıl Sacramento Kings’de coachluk yapan Rick Adelman normal sezonda % 61’lik galibiyet oranını yakaladı. 2001 sezonunda Sacramento Kings ile 60-21’lik derece elde eden Rick Adelman, Batı Konferansı finalinde Los Angeles Lakers’a elenmekten kurtulamamıştı.

177
BASKETBOL / Rick Carlisle Gözden Düştü
« : 08 Aralık 2007, 22:08:18 »
Sezona iyi başlayan ancak son 2 ayda aldığı sonuçlarla kendini birden play-off potası dışında kalan Indiana Pacers’da coach Rick Carlisle’nin yakın zamanda görevine son verileceği belirtiliyor.

Coach arayışlarına girecek olan Indiana Pacers’ın “Yılın Coachı” seçilen Sam Mitchell ile görüşmelere başlayacağı da gelen haberler arasında. Oyunculuk kariyerinde Indiana Pacers’da 3 sezon forma giyen Sam Mitchell’in teklife sıcak baktığı da belirtiliyor.

Bu sezon Toronto Raptors’u Doğu Konferansı’nda 3. sırada yer almasını sağlayan Sam Mitchell, Jerry Sloan ve Avery Johnson’un önünde “Yılın Coachı” seçildi.

178
BASKETBOL / Lakers, Phil Jackson İle Görüşüyor
« : 08 Aralık 2007, 22:07:35 »
Los Angeles Lakers son maçlarda üst üste yenilgiler alsa da, yönetimin Phil Jackson ile görüşerek kontratı uzatma peşinde olduğu belirtildi.

Los Angeles Lakers Genel Menajeri Mitch Kupchak’ın, geçtiğimiz hafta Phil Jackson ile yaptığı kahvaltı esnasında bu konuyu da konuştuğu iddia edildi. Lakers ile daha önce 3 yıl karşılığında $ 30 Milyon’luk kontratı gelecek sezon sonunda sona erecek.

Batı Konferansı’nı 7. sırada tamamlayarak Phoenix Suns ile eşleşen Los Angeles Lakers, normal sezonda oynadığı 82 maçın 42’sini kazandı. Lakers geçtiğimiz sene de Suns ile karşılaşmış ve seriyi 4-3 ile kaybetmişti.

179
BASKETBOL / Bobcats Mitchell'i İstiyor
« : 08 Aralık 2007, 22:06:54 »
Michael Jordan’ın Bernie Bickerstaff’ı göndereceği sinyalleri vermesinin ardından coach arayışlarına giren Charlotte Bobcats yönetiminin Sam Mitchell ile görüştüğü iddia edildi.

Bu sezon Toronto Raptors’un başında başarılı performans sergileyen Sam Mitchell’ın ise bu konuda açıklamama yapmaması ise dikkat çekti.

Charlotte Bobcats’de forma giyen Brevin Knight ve Emeka Okafor’un da Sam Mitchell’ın hakkında olumlu açıklamalar yapması da söylentileri doğrular nitenikte. Brevin Knight yaptığı açıklamada “Sam’in Raptors’da mutlu olduğunu düşünüyorum. Eğer Toronto Raptors onunla çalışmak istemiyorsa çok iyi bir coach olan Sam’in bir çok takımdan teklif alacağından şüphem yok” derken, Emeka Okafor ise “Oyuncular ile çok iyi anlaşan bir coach. Eğer Bobcats onunla anlaşırsa bundan memnuniyet duyacağım” şeklinde konuştu. Bakalım Sam Mitchell, büyük sıkıntılar yaşayan Bobcats ile anlaşabilecek mi ?

180
BASKETBOL / Knicks Takıma Süperstar İstiyor
« : 08 Aralık 2007, 22:06:06 »
Geçtiğimiz yıl tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçiren New York Knicks, Isiah Thomas’ın takımın başına gelişi ile birlikte toparlansa da yine de play-off’larda yer almayı başaramadı.

Gelecek sezonda başarıyı yakalamak isteyen Knicks yönetiminin başta Kevin Garnett olmak üzere bu yaz free agent kalacak oyuncuları takıma katmak istediği kulislerde konuşuluyor. Timberwolves’dan ayrılacağı sinyallerini veren Kevin Garnett’i almak için girişimlerde bulunacağı söylenen New York Knicks’in başta Channing Frye olmak üzere genç oyuncuları da gözden çıkardığı belirtiliyor.

Aynı zamanda Isiah Thomas’ın Indiana Pacers’ın yıldızı Jermaine O’Neal ve Seattle Supersonics’in all star oyuncusu Ray Allen ile de ilgilendiği gelen haberler arasında. Thomas geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Kevin’i her zaman büyük saygı duymuşumdur. Takımda sorumluluğunu bilen ve her zaman için hedefinin şampiyonluk olduğunu düşünüyorum” diyerek yıldız oyuncuya olan ilgisini açığa çıkardı.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32