İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - vivalabam

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
193
BASKETBOL / Grizzlies’lının Aklı Chicago Bulls’da
« : 08 Aralık 2007, 20:53:45 »
Memphis Grizzlies’ın İspanyol forveti Pau Gasol her ne kadar takas ile başka bir takıma gitmese yaptığı açıklamalar ile aklının Chicago Bulls’da dikkatlerden kaçmıyor.

Her ne kadar Gasol, Memphis Grizzlies’ın başarısı için elinden geleni yaptığını belirtse de, Bulls’a övgüler yağdırması ve alının orada olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Gasol, Chicago Bulls takımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Geçekten yetenekli oyunculara sahipler. İleride Doğu’nun en iyi takımları arasında olacağını düşünüyorum. Genç yeteneklere sahipler. Eğer takıma skor üreten ve oyun temposun yakalayan oyuncu katarlarsa çok daha iyi olacaklardır” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon play-off ilk turunda Dallas Mavericks’e süpürülen Memphis Grizzlies, bu sezon play-off’a kalmayı başaramadı. Bakalım Grizzlies önümüzdeki sezonlarda Gasol'u bir başka takıma gönderecek mi?

194
BASKETBOL / Magic, Porto Rikoluyu Gönderiyor
« : 08 Aralık 2007, 20:52:47 »
Orlando Magic’in sezon sonunda istenilen verimi vermeyen Porto Riko’lu oyuncu Carlos Arroyo ile yollarını ayıracağı söyleniyor.

Sezona fırtına gibi giren ancak son aylarda gösterdiği performans ile play-off potasından uzaklaşan Orlando Magic’de Genel Menajer Otis Smith’in Carlos Arroyo’nun yanında, Travis Diener ile de yollarını ayırabileceği gelen haberler arasında.

Zaman zaman benchden gelerek iyi performans ortaya koyan Carlos Arroyo, önceki açıklamalarında takımdaki görevinden memnun olmasa da Orlando Magic’de kalmak istediğini söylemişti.

Bu sezon 61 maçın sadece 5’inde ilk beşte forma giyen Carlos Arroyo, 8.1 sayı, 2 ribaund ve 3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 1.88 boyundaki oyun kurucu NBA’da Toronto Raptors, Denver Nuggets, Utah Jazz, Detroit Pistons takımlarında da forma giyerken, kariyerindeki 360 maçta 7 sayı, 1.7 ribaund ve 3.3 asist istatistiklerini yakalamıştı.

1.85 boyundaki oyun kurucu Travis Diener ise bu sezon 26 maçta forma giyerken 3.8 sayı, 1.3 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

195
BASKETBOL / Morris Peterson Raptors’dan Kopuyor
« : 08 Aralık 2007, 20:51:35 »
Toronto Raptors’da forma giyen forvet oyuncu Morris Peterson’ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı gelen haberler arasında.

Bu sezon 55 maçın sadece 9’unda ilk beşte başlayan Morris Peterson’un takımdaki rolünden memnun olmadığı ve “free agent” olarak kendisine takım arayacağı belirtiliyor. Yazın gelecek teklifleri gözden geçireceği söylenen 1977 doğumlu forvet oyuncu 10 sayı, 3.6 ribaund ile mücadele ederken son 3 senedeki en kötü istatistiklerini sergiledi.

Toronto Raptors’daki 7. sezonunu geçiren Morris Peterson 2005-06 sezonunda 82 maçın 77’sinde ilk beşte başlarken, 16.8 sayı, 4.6 ribaund, 2.3 asist ve 1.3 top çalma istatistikleri ile en iyi sezonunu geçirmişti.

196
BASKETBOL / McMillan Geleceğe Umutla Bakıyor
« : 08 Aralık 2007, 20:50:33 »
Portland Trail Blazers’ın coachu Nate McMillan takımın bu sezon play-off’larda yer alamasa bile takımından memnun olduğu söyleniyor.

Özellikle genç oyuncuların gösterdiği performanslardan memnun olduğu söylenen McMillan’ın gelecek sezon da yapılacak değişikliklerle birlikte başarıyı yakalamak istediği belirtildi. Çaylak oyuncu Brandan Roy’un takıma çabuk adapte olması ve skor yükünü çekmesinin yanında, LaMarcus Aldrigde ve İspanya Milli Takımı ile Dünya Şampiyonluğu’na ulaşmış Sergio Rodriguez’in gösterdiği performans da McMillan’ı oldukça memnun ediyor.

Bu sezon Portland Trail Blazers 26 galibiyet, 37 yenilgi ile play-off yarışında 8. sırada yer alan Los Angeles Clippers’ın 3 maç gerisinde bulunuyor. Blazers, Mehmet Okur’un forma giydiği Utah Jazz’ın lider olduğu Kuzeybatı Grubu’nda 5. sırada yer alıyor.

197
BASKETBOL / Cuban, Mavericks'i Bırakıyor mu?
« : 08 Aralık 2007, 20:49:50 »
Dallas Mavericks’in çılgın patronu Mark Cuban’ın sezon sonunda takımı satacağı söylentileri kulislerde konuşuluyor.

Müthiş bir sezon geçiren Dallas Mavericks’in sezon sonunda şampiyon olamaması durumunda takımı satabileceği söylenen Cuban’ın, NBA Başkanı David Stern ile de arasının iyi olmaması da en büyük nedenler arasında gösteriliyor.

Yaptığı açıklamalarda David Stern’i hedef alan ve milyonlarca dolar ceza ödeyen Cuban, geçtiğimiz günlerde de kendisine bu konu ile ilgili sorulan sorulara “NBA ile bir anlaşmam yok. Canım ne isterse onu yaparım. Finalleri bekliyorum. Kararımı o zaman vereceğim” diyerek söylentileri bir bakıma doğruladı

198
BASKETBOL / 76’ers, Henderson’dan Vazgeçmiyor
« : 08 Aralık 2007, 20:48:27 »
Philedelphia 76’ers yönetiminin eski oyuncusu Alan Henderson’u tekrar takım kadrosuna katacağı söyleniyor.

Yapılan takas ile Utah Jazz yolunu turan Henderson, ilerleyen günlerde serbest bırakılmıştı. Takas öncesinde Philedelphia 76’ers’de 34 maçta forma giyen Henderson, 3.5 sayı, 3.1 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Takas sonrasında Utah Jazz’da hiç forma şansı bulamayan Henderson, NBA kariyerindeki 12 sezonda Atlanta Hawks (9 yıl), Dallas Mavericks ve Cleveland Cavaliers takımlarında forma giymişti. 76’ers’in 1972 doğumlu tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katarak bench derinliği yaratması bekleniyor.

199
BASKETBOL / Nelson ve Milicic Gözden Düştü
« : 08 Aralık 2007, 20:47:07 »
Geçtiğimiz günlerde Orlando Magic’in Genel Manajeri Otis Smith yaptığı açıklamalarda takımın durumundan memnun olduğunu söylese de, önümüzdeki sezon için birkaç değişikliğe gidilebileceğinin de sinyallerini verdi.

Jameer Nelson’un performansını beğenmeyen Otis Smith’in son olarak Darko Milicic ile ilgili yaptığı açıklamalar da dikkat çekti. Smith, Milicic hakkında “Bazı oyuncularımız sezon sonunda kararını kendi verecektir. Tabiki onu kadromuzda tutmak isteriz. Ancak Milicic kendi kararını kendisi verecektir” diyerek Sırp oyuncuya göndermede bulundu.

Öte yandan sezona fırtına gibi giren ancak son aylarda iyi sonuçlar alamayan Orlando Magic’de Brian Hill’in daima arkasında olacaklarını söyleyen Smith, takımın aldığı başarılı sonuçlarda coachun önemli rol oynadığını da belirtmişti.

200
BASKETBOL / Dumars, Billups’ı İkna Edecek
« : 08 Aralık 2007, 20:45:54 »
Detroit Pistons’da Joe Dumars, bu sezon sonunda serbest kalacak tecrübeli oyuncu Chauncey Billups ile konuşarak ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Billups yaptığı açıklamada “Ben profesyonel bir oyuncuyum. Detroit şehrini seviyorum ve burada kalmak istiyorum. Ancak her şey olabilir. Profesyonel bir oyuncuyum ve her şeye kendimi hazırlamak istiyorum” diye konuşmuştu.

Bu açıklamalar üzerine harekete geçen Joe Dumars’ın yıldız oyuncuyu sezon sonunda takımda tutabilmek için görüşerek ikna edeceği belirtildi. Bu sezon 53 maçta forma giyen Chauncey Billups 17.5 sayı, 3.4 ribaund, 7.5 asist ve 1.3 top çalma istatistikleri ile mücadele etti

201
BASKETBOL / P.J Brown, Sezon Sonunu Bekleyecek
« : 08 Aralık 2007, 20:45:13 »
Chicago Bulls’da forma giyen tecrübeli oyuncu P.J Brown’un, basketbola devam edip etmeyeceği ile ilgili olarak kararsız olduğu ve sezon sonunda karar vereceği söyleniyor.

NBA’daki 14. senesini yaşayan Brown, Bulls’da kısıtlı süreler alsa da bazı maçlarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti. Detroit Pistons ile oynanan mücadelede 19 sayı, 12 ribaund ile double double yapan Brown, oynadığı maçlarda ise 5.8 sayı, 4.8 ribaund ortalamaları ile mücadele ediyot. P.J Brown, verdiği demeçlerde de sezon bitiminde düşünüp kararını vereceğini söylüyor.

Bazı söylentilere göre de P.J Brown’un emekliye ayrılacağı. Bulls’da istenilen performansı bir türlü veremeyen Brown’un aldığı dakikalara da bakıldığında da kariyerinin en kötü sezonunu geçirdiği görülüyor.

2.11 boyundaki oyuncu NBA’da New Jersey Nets, Miami Heat, Charlotte Hornets ve New Orleans Hornets takımlarında forma giyerken, kariyerindeki 1053 maçta 9.2 sayı, 7.8 ribaund, 1.5 asist ve 1 blok ortalamaları bulunuyor.

202
BASKETBOL / Kobe, NBA’ya Ateş Püskürdü
« : 08 Aralık 2007, 20:43:50 »
Los Angeles Lakers’ın yıldızı Kobe Bryant, Minnesota Timberwolves maçının ardından kendisine verilen cezanın kendisini kaygılandırdığını belirtirken, şok açıklamalarda bulundu.

2007 senesinde buna benzer cezalar aldığını söyleyen All-star oyuncu, NBA’da çirkef oyuncu olarak anılmasının kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Bryant ceza sonrasında yaptığı açıklamada “Bana bu tür cezaların verilmesi kaygı verici. Şöhretimin bununla anılmasını da istemiyorum. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Jaric’e kasıtlı olarak bir hareket yapmadım. Sadece kaybettiğim top sonrasında faul yaptım. Ancak çok ağır bir ceza ile karşılaştım” diye konuştu.

Minnesota Timberwolves ile ve iki uzatma süren mücadelede kullandığı şut esnasında dengesi bozulan ve sağ eli Marko Jaric’in yüzüne çarpan Kobe Bryant, hücum faul ile cezalandırılmıştı. Ceza nedeniyle Kobe Bryant, Milwaukee Bucks ile oynanan maçta yer alamamış ve Lakers mücadeleden 90-110 mağlup ayrılmıştı. Bu sene Las Vegas’da düzenlenen All-Star maçında MVP seçilen Kobe Bryant, Lakers’da 57 maçta 29.2 sayı, 5.7 ribaund, 5.6 asist ve 1.5 top çalma istatistikleri ile mücadele etti.

203
BASKETBOL / Dolan’a Jamal Crawford Sürprizi
« : 08 Aralık 2007, 20:42:54 »
New York Knicks’de sağ ayak bileğinde stres kırığı olan Jamal Crawford’un sezonu kapatması, takım sahibi Dolan’a pahalıya patladı.

New York Knicks’in patronu James Dolan bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Steve Francis’in kontratını satın almayı beklerken, Jamal Crawford’un umulmadık sakatlığı ile bundan vazgeçmek zorunda kaldı. Dolan’ın lüks vergisinden $20 Milyon gibi bir tutar ödemekten kurtulmayı bekliyordu. Ancak Crawford’un yokluğu takım patronunun hayallerini de suya düşürdü.

Geldiği günden bu yana New York Knicks yönetimine ve taraftarlarına saç-baş yoldurtan Steve Francis kendisinden bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi.New York Knicks’de kariyerinin en kötü sezonunu geçiren Steve Francis bu sene 29 maçın 17’sinde forma giyerken 9.7 sayı, 3.3 ribaund, 4 asist ve 1 top çalma istatistikleri ile mücadele etti. Daha önce Houston Rockets ve Orlando Magic forması da giyen Francis NBA kariyerindeki 551 maçta 18.5 sayı, 5.7 ribaund, 6.1 asist ve 1.5 top çalma ortalamalarını yakaladı.

204
BASKETBOL / Big Shot’dan Ayrılık Sinyalleri
« : 08 Aralık 2007, 20:42:05 »
NBA kulislerinde Detroit Pistons’un yıldızı Chauncey Billups’un sezon sonunda Pistons’dan kopacağı ve başka bir takıma gideceği söyleniyor.

Andre Miller’ın takası ile birlikte, oyun kurucu pozisyonunda sıkıntı çeken Denver Nuggets’ın Billups ile ilgilendiği ve pivot mevkiindeki Nene Hilario ve Marcus Camby gibi isimleri de gözden çıkarabileceği de gelen haberler arasında. Chauncey Billups her ne kadar Detroit'den ayrılmak istemese de açıklamalarında açık kapı bırakmayı da ihmal etmiyor. Billups Detroit Pistons ile ilgili olarak kendisine yöneltilen sorulara “Öncelikle ayrılık zamanının gelmesi gerekir. Opsiyonları her zaman için düşünürüm. Tabiki kariyerimi bu ligde sürdüreceğim ve başka bir takıma gitmem için bir sebep yok” diye konuştu.

Denver Nuggets’ın da lüks vergisi yüzünden Billups’u alabilmek için değişik yollar izleyeceği de söyleniyor. Bu sezon 51 maçta forma giyen Chauncey Billups 37 dakika ortalama süre alırken, 17.6 sayı, 3.4 ribaund, 7.5 asist ve 1.3 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32