İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - win

4129
FENERBAHCE / Şut çalıştılar
« : 21 Temmuz 2008, 11:15:59 »
Şut çalıştılar


KANARYA, Avusturya'daki son çalışmasını dün sabah yaptı. Ceske maçının onbiri fizik ağırlıklı hafif bir idman gerçekleştirirken, teknik direktör Aragones diğer oyunculara mini çift kale maç ve şut çalışması yaptırdı. 



4130
FENERBAHCE / Claude Makelele iddiası
« : 21 Temmuz 2008, 11:15:43 »
Claude Makelele iddiası


YENİ bir Aurelio arayan Fenerbahçe'nin, Chelsea'yi bırakan Claude Makelele'yi de yakın takibe aldığı ileri sürüldü. Ancak ülkesine dönmek isteyen 35 yaşındaki Fransız yıldızın PSG ile anlaştığı, imzayı atmasının ise an meselesi olduğu bildirildi. 


4131
FENERBAHCE / Türkiye'ye gitmez!
« : 21 Temmuz 2008, 11:15:18 »
Türkiye'ye gitmez!


FENERBAHÇE'NİN ön libero listesinde yer alan David Albelda'dan kötü haber! Menajeri Alberto Toldra, İspanyol oyuncunun Türkiye'ye ve dolayısıyla sarı-lacivertli ekibe gitmeyeceğini söyledi. Valencia'dan bonservisini almaya çalışan 31 yaşındaki futbolcu ile Tottenham da ilgileniyor. 


4132
FENERBAHCE / Kampın yıldızı Gürhan
« : 21 Temmuz 2008, 11:14:57 »
Kampın yıldızı Gürhan


AVUSTURYA kampının yıldızı Gürhan, hedefinin bu sezon ilk 11'de oynamak olduğunu söyledi. Ceske maçında Güiza'ya asist yapan genç oyuncuya Aragones'in, "Böyle devam et. Söylediklerimi yaparsan büyük bir oyuncu olabilirsin" dediği öğrenildi. 


4133
FENERBAHCE / Semih oynamalıydı
« : 21 Temmuz 2008, 11:14:28 »
Semih oynamalıydı


KANARYA'nın eski futbolcusu Zafer Biryol, F.Bahçe'nin geçen sezon Zico yüzünden şampiyon olamadığını iddia etti. Mersin İdmanyurdu'na transfer olan golcü oyuncu, "Kezman'ın yerine Semih oynamış olsaydı şampiyonluk Galatasaray'a kaptırılmazdı. F.Bahçe, Zico'nun kurbanı oldu" dedi. 


4134
FENERBAHCE / 'Uyum artınca sistem oturur'
« : 21 Temmuz 2008, 11:14:11 »
'Uyum artınca sistem oturur'

Budejovice maçında 90 dakika oynayan Ali Bilgin, "Takım daha tam oturmadı. İdman yorgunluğu da var. Endişe yersiz" dedi.


ORTA sahada bu sezon forma için daha istekli olan Ali Bilgin, hazırlık maçlarında alınan sonuçların fazla önemsenmemesini istedi. Son Budejovice maçında doksan dakika forma giyen genç futbolcu, "Bizim için iyi bir testti. Hiç birlikte oynamayan oyuncular bir arada oynadı. İdmanların yoğunluğundan üzerimizde bir yorgunluk 
da vardı. 1-1'lik sonuç bu yüzden önemli değil" dedi. Ali, ilerleyen günlerde uyumun artmasıyla sistemin de oturacağını söyledi.

4135
FENERBAHCE / Şok! Tümer de en az 3 ay yok
« : 21 Temmuz 2008, 11:13:55 »
Şok! Tümer de en az 3 ay yok


Sezona Deivid'in ayak bileğini kırması ile şanssız başlayan, Vederson'un menisküs olmasıyla ikinci darbeyi yiyen Kanarya'ya bir şok da Tümer'den geldi. Kasığında ciddi yırtık olan yıldızın iyileşmesinin 3 ayı bulacağı açıklandı. Tümer gerekirse ameliyat olacak. 


4136
Luis Aragones 'acil' koduyla ön libero alarmı verdi


Acil çözüm isteyen Aragones'in ilk tercihleri; Senna ve Alonso


***

Libero alarmı

Acil çözüm isteyen Aragones'in ilk tercihleri; Senna ve Alonso.

F.Bahçe'nin Avusturya'da yaptığı Swindon Town, Sparta Prag ve Ceske hazırlık maçları gösterdi ki takıma bir ön libero şart. Deniz, Selçuk ve Maldonado bu bölgede Aurelio'nun boşluğunu doldurmaktan uzak göründüler. Bu durumdan tedirgin olan teknik direktör Luis Aragones yönetimden acil ön libero istedi. İspanyol hocanın ilk tercihleri Villarreal'li Senna 
ile Liverpool'lu Alonso.

PLASE ALBELDA-MANİCHE
Aragones, bu iki ismin alınamaması halinde Valencia'da top koşturan Albelda'yı istediğini yönetime rapor etti. Atletico Madrid'li Maniche de seçenekler arasında. Ancak iş paraya bakıyor. Güiza ve Emre'nin transferlerinde eli açık davranan yönetim, Senna ve Alonso için imkanları seferber etse de iki yıldızın maliyeti yüksek. Şimdilik tablo şu: Favori, Senna ve Alonso; plaseler, Albelda ve Maniche.

4137
FENERBAHCE / Zico'dan vefa dersi
« : 21 Temmuz 2008, 11:13:18 »
Zico'dan vefa dersi

Görevine son verilen eski hocanın özel hazırlattığı kolyelerde "Abrigado-Zico" (Teşekkürlerimle Zico) yazısı yer alıyor.


ÖNÜNDE FB AMBLEMİ
Türk futbolunda son yıllarda "vefa" tartışmaları yaşanırken, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico yaptığı örnek davranışla herkese dersi verdi. Sarı-lacivertli yönetimin görevine son verdiği Brezilyalı çalıştırıcının, ayrılmadan önce Samandıra personeline 14 ayar altından 


GURURLA TAKIYORLAR
Özel olarak yaptırılan kolyelerin ön yüzünde Fenerbahçe amblemi yer alırken, arka yüzünde ise portekizce "Abrigado-Zico" yani "Teşekkürlerim- Zico" yazısı bulunuyor. Zico'nun aynı kolyelerden tüm futbolculara da verdiği belirlendi. Bu jeste oldukça duygulanan Samandıra çalışanları kolyeleri

4138
FENERBAHCE / Kezman'ın babası felç geçirdi
« : 21 Temmuz 2008, 11:12:56 »
Kezman'ın babası felç geçirdi


F.Bahçe'de bu sezon talihsizlikler birbirini kovalıyor. Deivid'in Avusturya'da ayağının kırılmasından bir gün sonra Kezman'ın babasının Sırbistan'da beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Olay Sırp yıldızın isteği ile takımdan gizlendiği belirtilirken, Kezman dün izin alıp ülkesine gitti. GOLCÜ oyuncu babasını ziyaret ettikten sonra en geç yarın Türkiye'ye 
dönecek. Beyin kanaması sonrası sağ tarafına felç gelen baba Kezman'ın durumunun büyük ölçüde düzeldiği öğrenildi. Kezman'ın hazırlık maçlarındaki moralsizliğinin nedeninin bu olay olduğu belirtiliyor.


4139
FENERBAHCE / Tam isabet
« : 21 Temmuz 2008, 11:12:41 »
Tam isabet

Budejovice filelerini kafayla havalandıran Kanarya'nın okçusu, "Takıma tam ısınınca gol rekoru kırar" dedirtti.


F.Bahçe'de yılın transferi Daniel Güiza'nın çıktığı ilk maçta golünü atması, yüzleri güldürdü. Daha takıma katılalı bir hafta olmayan İspanyol golcü, Ceske Budejovice karşısında hazır bir görüntü çizerken, kafayla attığı şık golle kalitesini gösterdi. Süper fizikli, fırsatçı ve defansa da yardım eden Güiza'nın takıma 
alıştığında forvette yaşanan krizi çözeceği ve gol rekoru kıracağı ifade ediliyor.

DAHA YENİ BAŞLADI
Güiza'nın performansı, 30 milyon euro maliyetle bu oyuncuyu transfer eden yönetimi de rahatlattı. Sarı-lacivertliler, 27 golle İspanya Gol Kralı olan yıldız hakkında yapılan eleştirilerin yersiz olduğunun lig başladığında daha iyi görüleceğini belirttiler. Güiza'nın yeni sezonda forvetteki yeri garanti görülürken, ekürisi olmak için Kezman ile Semih çarpışacak

4140
GALATASARAY / Gündem Nonda
« : 21 Temmuz 2008, 11:08:47 »
Gündem Nonda


HAKAN Şükür'den sonra Nonda da topun ağzında. Kongolu golcüden fazla memnun olmayan Skibbe'nin yönetime bunu bildirdiği belirtildi. Alman çalıştırıcı da Lokomotif Sofya maçının ardından yaptığı açıklamada, "Nonda hakkında yönetimle yoğun bir şekilde konuşuyoruz" diyerek bunu doğrulamış oldu.