İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - win

3589
TRABZONSPOR / Kıran kırana
« : 27 Temmuz 2008, 15:45:36 »
Kıran kırana

İdmanlarda kemik sesleri yükseliyor Rekabet, Ersun Yanal'ı sevindiriyor.


Trabzon'daki antrenmanlarda futbolcuların kıran kırana mücadelesi, forma rekabetinin en büyük göstergesi. Savunma, hücum ve forvet hattında bol alternatifli bir kadro kuran bordo-mavililerin antrenmanlarında adeta kemik sesleri duyuluyor. Teknik direktör Ersun Yanal memnuniyetini, "Tekmeye kafa uzatıp, çok koşan takımlar hedefe ulaşır" diyerek belirtiyor. 


ÜÇÜNE DE FIRÇA
Bu arada Ersun Yanal, dünkü idmanda da fırtınalar kopardı. Yanal, geri koşmayan Yattara, Tayfun ve Serkan'ı "Üzerinizde 'Savunmaya koşmaz' diye etiket mi var? Siz koşmadınız, golü yedik. İyi mi oldu? Üzerinizdeki bu etiketi çıkarın yoksa ben çıkaracam" şeklinde sert bir dille uyardı. Yanal'ın takımına hakim bu görüntüsü, idmanı izleyen taraftarlardan alkış aldı.

3590
BEŞİKTAŞ / Gökhan tribünde
« : 27 Temmuz 2008, 15:44:22 »
Gökhan tribünde


Sözleşmesini 1+1 yıllık uzatan Gökhan Zan, Schalke maçını tribünden izledi. Gökhan, "Beşiktaş'a gelen herkes kalitelidir" yorumunda bulundu. Bu arada, önceki hazırlık maçlarında 5 numaralı formayı giyen Sivok'a, dünkü maçta 27 numaralı forma verildi. 


3591
BEŞİKTAŞ / İlk yarı İnönü'de
« : 27 Temmuz 2008, 15:44:04 »
İlk yarı İnönü'de


Beşiktaş'ın, 2008-09 sezonunun ilk yarısındaki maçlarını İnönü Stadı'nda oynaması kesinleşti. Yönetimin; taraftarların kombine biletlere ilgi göstermemesi nedeniyle, en azından sezonun ilk yarısındaki maçları İnönü'de oynama kararı aldığı öğrenildi. 


3592
BEŞİKTAŞ / Kaptan Delgado korkuttu
« : 27 Temmuz 2008, 15:43:52 »
Kaptan Delgado korkuttu


Schalke maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Delgado, teknik heyeti korkuttu. Dizinde bir rahatsızlığı olduğunu söyleyen Arjantinli yıldız, "Lige ve UEFA'ya hazır olmak için fazla zorlamak istemedim" dedi. Delgado, "Kaptan olmak bana daha fazla moral, güç ve gurur verdi" ifadesini kullandı. 


3593
BEŞİKTAŞ / Şampiyonluk sözü
« : 27 Temmuz 2008, 15:43:40 »
Şampiyonluk sözü


Schalke maçını tribünden izleyen başkan Yıldırım Demirören, taraftarlara şampiyonluk sözü verdi. Maç sonrası etrafını çeviren gurbetçilerin, "Başkanım şampiyonluk ne zaman?" sorusuna, "Bu sene olacağız" yanıtını veren başkan Demirören; "Ama bunun için iyi kadro lazım" denmesi üzerine de "Kadromuz çok iyi" yorumunu yaptı. 


3594
BEŞİKTAŞ / Agresif Sağlam
« : 27 Temmuz 2008, 15:43:11 »
Agresif Sağlam


Saha dışında efendi kişiliğiyle dikkat çeken Ertuğrul Sağlam, idmanlardaki agresif hareketleri ve uyarılarıyla kampa damgasını vuruyor. Sık sık çift kale maçlarda oyunu durduran Sağlam, tercümanları hazır olda bekletiyor. Tercümanlar bir anda sahada bağıran ve hatalar karşısında oyuncularını uyaran Ertuğrul Sağlam'la birlikte kenardan sahaya dalıp, 
üç ayrı dilde tercüme yapıp geri çıkıyorlar.

DEFANSA
* 30 saniye oldu adam hâlâ boş! Paylaşın kardeşim şu oyuncuları...
* Topu kontrol et, sonra pas at. Doldur boşalt yaparsan, 10 saniye sonra top kalende. Hızlı, garanti çıkın.

ORTA SAHAYA
* Gol geliyor seyrediyorsun, kapatsana, bassana...
* Sorumluluğu paylaş. Yanaş arkadaşına, kademe yap, top iste. Seyretmeyin oynayın...
* Bu nasıl pas, öldürdün adamı!..

FORVETE
* Garanti versene pasını, topukla kıçla görmediğin yere pas mı verilir? Al topu dön...
* Bomboşsun ya... Bunu atamayacaksanız, hangisini atacaksınız. Düzgün vurun şu topa!

3595
BEŞİKTAŞ / Süper Tomas!
« : 27 Temmuz 2008, 15:42:59 »
Süper Tomas!

Schalke'nin golcü yıldızı Halil, "Beşiktaş'ın yenileri çok iyi. Hele Zapotocny müthiş, bize nefes aldırmadı" dedi.


HOLOSKO ETKİLİ
Bundesliga'nın güçlü ekibi Schalke'nin Türk yıldızı Halil Altıntop, Beşiktaş'ı yere göğe sığdıramadı. Siyah-beyazlı ekibin iyi bir kadrosu olduğunu belirten Halil, yeni transferleri de beğendiğini söyledi. Holosko'yu tebrik eden Halil, "Ama Zapotocny süperdi. Bize nefes aldırmadı" yorumunu yaptı. 


RÜŞTÜ'DEN JEST
Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado, oyundan çıkarken kaptanlık pazubandını Rüştü'ye götürmesi için Serdar Kurtuluş'a verdi. Bunu gören Rüştü, Kurtuluş'a pazubandı oyuna girmek için saha kenarına gelen Serdar Özkan'a takmasını söyledi. Genç yıldız böylece ilk kez kaptan oldu.

3596
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ta çifte sistem
« : 27 Temmuz 2008, 15:42:42 »
Beşiktaş'ta çifte sistem

'Yürüyen oyuncu istemiyorum' diyen genç hoca, takımına iki farklı kurgu uygulatacak.


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Avusturya kampının ikinci bölümünde taktik çalışmalara ağırlık verirken, iç ve dış saha için iki farklı sistem çalıştırıyor. Öncelikle toplu hücum-toplu savunma isteyen ve Delgado dahil herkesin koşmasını isteyen Ertuğrul Sağlam sık sık, "Sahada koşmayan oyuncu istemiyorum. Bütün dünya, 
11 futbolcunun da hücumda ve defansta oyuna katılımıyla oynuyor" diyerek futbolcularını bu mantalitede hazırlıyor.

İÇERİDE İKİ FORVET
Kartal'ın ilk sitemi 4-4-2. Çift forvetli, tek ön liberolu sistemde kanat oyuncularının orta sahaya daha yakın oldukları görünüyor. Delgado forvetin gerisinde serbest futbolcu olarak tek ön libero (Cisse) dışında hareketli bir orta saha yer alıyor. Sağlam'ın özellikle iç saha maçlarında bu ofansif sistemle sahaya çıkması bekleniyor. Genç teknik adam idmanlarda 4-4-2'ye ağırlık verdi.

DELGADO BANKO
Sağlam'ın ikinci sistemi çift ön liberolu, tek forvetli 4-2-3-1... Bu sistemde Delgado ile orta sahada Cisse, kalede de Rüştü'nün değişmediği görüldü. Ertuğrul Sağlam son iki idmanda şu futbolcuları ağırlıklı olarak denedi. Rüştü - Ali, Sivok, Zapatocny, Tello - Cisse, Uğur İnceman - Holosko, Delgado, Aydın - Nobre... Sağlam, forvette Bobo'yu düşündüğünde, savunmada Sivok'un yerine Gökhan Zan'a forma verecek.

3597
BEŞİKTAŞ / Kara kartal gümbür gümbür
« : 27 Temmuz 2008, 15:42:28 »
Kara kartal gümbür gümbür


Beşiktaş, ikinci Avusturya kampının ilk hazırlık maçında Bundesliga ekibi Schalke'yi 2-1 yendi. Kartal'ın gollerini 40'ta Zapotocny ve 56'da Bobo atarken, Schalke'nin sayısı 73'te Höwedes'ten geldi.


***

Taş gibiler

Zapotocny'nin kafa golüyle öne geçen, Bobo ile farkı ikiye çıkartan Kara Kartal, otoritelerden geçer not aldı.

Tek forvetli sistemle sahaya çıkan Beşiktaş'ta, sırıtan bir isim olmadı. Yenilerle gençlerin uyumları ise yüzleri güldürdü.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, ikinci dönemdeki ilk hazırlık maçında Schalke'yi 2-1 yenmeyi başardı. Tello'yu savunmanın soluna çeken, defansın göbeğinde Zapotocny-Sivok, 
orta göbekte ise Cisse-Uğur ikilisini oynatan teknik patron Sağlam'ın talebeleri, güçlü rakipleri karşısında etkili bir futbol ortaya koydu.

ASİSTLER TELLO VE CİSSE'DEN
Yeni transfer Zapotocny, Tello'nun korner ataşında düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderirken; Cisse'nin ara pasında da Bobo klasını konuşturdu ve farkı ikiye çıkardı. Beşiktaş defansının adam paylaşma hatasını affetmeyen Höwedes'in golü skoru belirledi.

3598
FENERBAHCE / Fenerbahçe günlüğü
« : 27 Temmuz 2008, 15:41:57 »
Fenerbahçe günlüğü


Nurettin finalde
Sırbistan'da devam eden Avrupa Öğrenciler Boks Şampiyonası'nda milli takım adına mücadele eden 46 kilo boksörü Fenerbahçeli Nurettin Ovat finale yükseldi. Aynı zamanda Türkiye şampiyonu olan Ovat, Rus rakibiyle altın madalya maçı yapmaya hak kazandı.

'MTK'ya gol yağar!'
F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön 
elemesindeki rakibi MTK, ilk lig maçında Kaposvar'a 3-1 yenilince hedef haline geldi. Macar medyasında, "Kadrosunda dünya yıldızları bulunan Fenerbahçe, İstanbul'daki ilk maçta MTK'yı gol yağmuruna tutar" yorumları yapıldı.

Daum: Türk usulü öpüşün
Köln'ü çalıştıran Daum, Türkiye'deki yanak yanağa öpüşmeyi övdü. F.Bahçe'yi çalıştırdığı dönemde kendisinin de bu selamlaşmayı uyguladığını söyleyen Daum, "Bu, insanları yakınlaştırıyor. Bizim takımda Mohamad, Antar, Yalçın ve Özat'la da böyle selamlaşıyoruz" dedi.

'Kazanan Fener olur'
Fenerbahçe'de Aragones ile yıldızı yükselen Gürhan, her geçen gün formunu arttırıyor. İspanyol hocanın üzerine titrediği genç futbolcu, "Carlos ve Uğur'la yapacağı rekabetin kendisine çok şey katacağını belirterek, "Sonuçta kazanan Fenerbahçe olacak" diye konuştu.

Kalecilere güvenoyu
Volkan Babacan ve Mert Günok'a kefil olan kaleci antrenörü Angel Crespo, iki file bekçisine bir kez daha sahip çıktı. Crespo, "Paniğe gerek yok. Gerek Volkan Babacan gerekse de Mert çok yetenekliler. Uzun yıllar F.Bahçe'ye hizmet verecekler" açıklamasını yaptı.

Kazım'a nasihat
EURO 2008'de Milli Takım'daki oynadığı futbolla adeta yeniden keşfedilen Kazım, Aragones tarafından sürekli uyarılıyor. İspanyol hoca, zaman zaman gevşek davranışlar sergileyen oyuncusuna, "Belki iyi bir futbolcusun ama unutma ki bu takımda senden daha iyileri var" dedi.


3599
FENERBAHCE / Appi'den taraftara teşekkür
« : 27 Temmuz 2008, 15:41:46 »
Appi'den taraftara teşekkür


Sakatlığı yüzünden Fenerbahçe ile yol ayrımına gelen Appiah, tedavi sürecinde kendisine destek veren sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür etti. Kişisel internet sitesi stepapp.com üzerinden taraftarlara seslenen Ganalı yıldız, "Hâlâ beni düşündüklerine inanamıyorum. Bu inanılmaz" ifadelerini kullandı

3600
FENERBAHCE / Nifak tohumları atıyor
« : 27 Temmuz 2008, 15:41:35 »
Nifak tohumları atıyor


F.Bahçe yönetimi, Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu'yu resmi siteden topa tuttu. İşte açıklamadan öne çıkanlar: "Bir dediği bir dediğini tutmuyor. 'Ali Şen olsaydı Aurelio'yu bırakmazdı' gibi şaşkın yorumlar yapmaktadır. Küçük hesaplarla içimize nifak tohumları serpmeye çalışıyor. Tutumlu, verdiği sözün eri olmanın 
gerekliliğini unutmasın."