İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - win

3805
SUPER LİG ÖZEL / Beşiktaş dokuz doğuracak
« : 25 Temmuz 2008, 12:20:18 »
 
Beşiktaş dokuz doğuracak


Siyah-beyazlı ekibin bu sezonki transfer maliyeti dudak uçuklatıyor. Beşiktaş, bu sezon iç ve dış transferde anlaştığı 9 futbolcuya 5 yılda yaklaşık 57 milyon YTL ödeyecek. Sözleşmesi uzatılan Delgado yıllık 2.1 milyon euro ile takımın en pahalı futbolcusu oldu.


***

Kartal uçtu

Siyah-beyazlılar, iç ve dış transferde bu sezon anlaştığı 9 futbolcuya 5 senede 56 milyon 785 bin YTL ödeyecek.

YILLIK 11 MİLYON
Beşiktaş, transfer döneminde şu ana kadar anlaştığı 9 futbolcu için 5 yılda toplam 56 milyon 785 bin YTL'lik bir servet ödeyecek. İç transferde Delgado'nun sözleşmesini uzatan, Ali Tandoğan ve Gökhan Zan ile yeniden anlaşan siyah-beyazlı yönetim, dış transferde Tuna, Ekrem, Uğur, Seric, Zatopocny 
ve Sivok'u renklerine bağladı.

DIŞTA LİDER SİVOK
Sözleşmesi 2011'e kadar uzatılan kaptan Delgado yıllık 2.1 milyon euro'luk ücreti ile takımın en pahalı ismi olurken, dış transferde en çok para yıllık 800 bin euro ile Sivok'a verildi. Yerlilerde ise Gökhan Zan 850 bin YTL yıllık ile başı çekti. Sivok, Zapatocny, Ekrem ve Uğur'a toplam 11.2 milyon euro bonservis ödenecek.

3806
SUPER LİG ÖZEL / Yanal yine öfkelendi
« : 25 Temmuz 2008, 12:19:53 »
Yanal yine öfkelendi

"İki top bile yapamıyorsunuz! Bu şekilde nasıl hücuma kalkacağız".


Forvetlere özel fırça
Trabzonspor'da Almanya kampı öncesi hazırlık tam gaz sürüyor. Ersun Yanal sabahki antrenmanda takımı iki gruba ayırarak hücum oyuncularını savunmaya karşı oynattı. Hücum oyuncularının çok sık top kaptırmaları ve pasların yerini bulmaması Yanal'ı kızdırdı.

Maymuna çevirdiniz
Yanal, futbolcularına 
"Bizi maymuna çevirdiniz" diyerek çıkıştı. Oyunu sık sık durduran tecrübeli çalıştırıcı, "Bu pas hataları ile nasıl etkili hücum yapmayı düşünüyorsunuz? Bizi resmen maymuna çevirdiniz" dedi. Futbolcular uyarılardan sonra daha dikkatli davrandı.
Cevat KOL

3807
SUPER LİG ÖZEL / Hepsini yeneriz
« : 25 Temmuz 2008, 12:19:37 »
Hepsini yeneriz

"Sadece derbileri kazanarak şampiyon olamayız. Tüm rakipleri yenmeliyiz ve yeneceğiz de. Camiayı mahcup etmeyiz".


Ben yıldız değilim
Beşiktaş'ta yönetim kurulunun kararıyla takım kaptanlığına getirilen Matias Delgado, yeni sezon öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya giden siyah-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu, kendisi için yapılan 'yıldız' tanımlamasına da tepki gösterdi. Delgado, "Bana 
sürekli 'sen takımın yıldızısın' deni yor. Ben yıldız değilim, olmak da istemiyorum. Bu konuyu takım arkadaşlarımla da paylaştım."

Herkes eşit olmalı
Saha içinde ve dışında herkesin eşit olması gerektiğini ifade eden Delgado şöyle devam etti: "Birileri gol atıyor ya da attırıyor diye kesinlikle 'yıldız' olarak değerlendirilmemeli. Ben, kendi adıma bunu kabul etmiyorum. Bu takımda yıldız yok. Hepimiz eşitiz ve eşit şekilde mücadele edip, çalışmalıyız. Kendimizi ayrıcalıklı konuma getirdiğimiz gün, büyük sıkıntı yaşarız. Takımımız ortaya koyduğu oyunla alkışlanmalı ve takım yıldız gibi parlamalı."

Bize inanıyorlar
Lig fikstüründe derbi maçlarının önce ya da sonra olmasının çok önem taşımadığını söyleyen Arjtantinli yıldız, "Şampiyon olmak için bütün maçlarımızı kazanmalıyız. Derbilerinde galip gelelim, diğerlerini kaybedelim şampiyonluk hayal olur. Bu nedenle ilk hafta, son hafta fark etmez. Çıkıp oynayacağız, şampiyonluğu gerçekten istiyorsak hepsini yeneceğiz. Bunu yapacak gücümüz var. Bize inananları ve camiamızı mahcup edemeyiz" dedi.

Kaptanlık rüyamdı
Kaptanlık görevine layık görülmesiyle birlikte sorumluluklarının arttığını belirten Delgado şunları söyledi: "Ben de bunun gerektirdiği şekilde davranıyorum. Kaptanlık, benim rüyamdı. Hep bugünlerin hayalini kurardım, şimdi buna ulaştım. Bütün futbolcularla iletişim içinde olmak kolay değil. Kaptanlık sadece saha içinde olmuyor. Türkçe de öğrenmeye başladım. Yeniler de çabuk uyum sağladılar. Emin adımlarla, iyi yolda ilerliyoruz."
Fatih DOĞAN

3808
SUPER LİG ÖZEL / Kraliyet ailesi
« : 25 Temmuz 2008, 12:19:19 »
Kraliyet ailesi


İspanya gol kralı Güiza transfer edildiğinde soru işaretleri vardı. F.Bahçe'nin aradığı golcü müydü? Bu konuda mesafeli yorumlar yapılıyordu. Ancak ona boşuna "okçu" dememişlerdi. Önce Ceske, ardından Shakhtar'a iki akıl dolu gol attı. Herkes derin bir 'ohh' çekti. İkinci en çok merak edilen ise İspanyol boğası ile Süper Lig'in kralı Semih'in yan yana 
oynayıp oynamayacağıydı. Aragones, bu merakı da giderdi. İkili, Ukrayna şampiyonu karşısında art arda golleri sıralayıp büyük işler yaptı.

40 YILLIK FENERLİ GİBİ
İki krala, bir diğer kral Alex eşlik etti. Kaptan, bu kez bambaşka bir göreve soyunmuştu. Fizik olarak güçlenmiş, rakibe pres bile koyar olmuştu! Semih de orta sahaya kadar gelip, Alex'in pas trafiğini yönlendirişine yardımcı oldu. Güiza ise 40 yıllık Fenerli gibiydi. Semih'le iyi anlaşması, onsekiz içinde kendini unutturması, öldürücü gol vuruşları ve fırsatçılığıyla 'yatırımları boşa çıkarmayacağını' gösterdi. Otoriteler, dünyanın sayılı hücum hatlarından biri olan üçlü için "En az 60 gol atarlar" diyor.

3809
Parayı seçsem G.Saray'ı değil Moskova'yı tercih ederdim


Cimbom'un yeni transferi Meira, Alman Kicker dergisinin "Para için mi G.Saray'a gittin?" sorusuna şu anlamlı yanıtı verdi: "Parayı tercih edecek olsaydım G.Saray'a değil Moskova'ya giderdim. Uluslararası alanda çok yüksek hedefleri olduğu için G.Saray'ı seçtim."


***

Parayla ilgisi yok

"Eğer para söz konusu olsaydı o zaman Moskova'ya gitmem gerekirdi. Ben hedefleri olan bir oyuncuyum ve bu nedenle Galatasaray'ı seçtim".

ÇOK KAZANIRDIM
Galatasaray'ın yeni transferi Meira, yüksek hedefleri bulunan profesyonel bir futbolcu olduğunu söyledi. Kicker'e konuşan Meira, "Galatasaray'a transferinizde para nihai bir karar için etken değil miydi?'' şeklindeki bir soruya karşılık, "Hayır, o zaman Moskova'ya gitmem gerekirdi. Orada daha fazla kazanırdım" 
diye konuştu.

SKİBBE İLE TANIŞTIK
Cimbom'un cazip bir perspektif sunduğunu belirten Meira, "Galatasaray'ın yurt içinde ve Avrupa'da çok yüksek istekleri var. Beni çok hızlı bir şekilde ikna eden büyük bir takım'' ifadesini kullandı. Galatasaray'ı şampiyon yapmanın kendileri için bir görev olduğunu anlatan oyuncu, Skibbe ile tanıştıklarını da sözlerine ekledi.

3810
Ben hazırım yeter ki kulübümle anlaşın!


G.Saray'ın peşinde olduğu Leverkusen'in golcüsü Stefan Kiessling, "Skibbe'nin başında olduğu takıma seve seve giderim. Ancak bunun için G.Saray'ın önce kulübümle anlaşması lazım" diye konuştu. Sarı-kırmızılı ekip, Kiessling için 5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Leverkusen'le pazarlığı sürdürüyor.


***

Gelmeye hazırım

24 yaşındaki Alman golcü, Galatasaraylı yöneticilere, "Skibbe'nin olduğu yerde seve seve forma giyerim. Siz yeter ki Leverkusen ile anlaşın" dedi.

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Oliveira'nın yüksek maliyeti nedeniyle Stefan Kiessling'e yönelirken, Alman futbolcu sarı-kırmızılı kulübe yeşil ışık yaktı. Cimbom'un büyük bir kulüp olduğunu ve Almanya'da da birçok taraftarı bulunduğunu belirten golcü futbolcu, "Galatasaray'ın benimle ilgilenmesi memnuniyet 
verici. Eski hocam Skibbe'nin olduğu yerde seve seve oynarım" dedi. Sözleşmesinin sürdüğünü hatırlatan Kiessling, "Ancak Galatasaray beni istiyorsa önce kulübümle anlaşmalı" diye konuştu.

GÖRÜŞMELER HIZLANDI
İki sezondur Leverkusen'de forma giyen Kiessling, daha önce yaptığı açıklamada Leverkusen'de misyonunu tamamladığını ve ayrılabileceğini açıklamıştı. Kiessling'in olumlu mesajıyla Galatasaray'ın Leverkusen ile görüşmelerini hızlandırdığı ve Skibbe'nin de yardımıyla transferi bitirmeye çalıştığı bildirildi. Öte yandan Leverkusen'in 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan 1.91'lik golcü için 5 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtiliyor.

3811
SUPER LİG ÖZEL / Xabi, tabi diyecek
« : 25 Temmuz 2008, 12:18:23 »

Xabi, tabi diyecek

Aurelio'nun yerini Xabi Alonso ile doldurmayı hedefleyen sarı lacivertli ekip mutlu sona çok yaklaştı. Liverpool'la da ödeme planı konusunda görüşmeler devam ediyor..


F.Bahçe'de yine çok hareketli saatler yaşanmaya başlandı. Real Betis'e giden Mehmet Aurelio'nun boşluğunu çok kaliteli bir isimle doldurmaya kararlı olan yönetim, transfer çalışmalarında önemli mesafe katetti. Sarı-lacivertli ekip, bir numaralı hedef olan Xabi Alonso'nun transferi için Liverpool ile ödeme planı konusunda görüşmeleri sürdürüyor. Tarafların
büyük ölçüde anlaşmak üzere olduğu, İngiltere'den gelen haberler arasında. Daha önce Türkiye'de futbol oynamaya pek sıcak bakmayan Alonso'nun artık ikna aşamasına geldiği ve imzaların her an atılabileceği öğrenildi.

F.Bahçe, Alonso transferinin gerçekleşmemesi ihtimaline karşı Albelda'yı yedekte tutuyor. Valencia forması giyen Albelda ile her konuda anlaşma sağlandığı, İspanyol yıldızın imzaya hazır olduğu kaydedildi. 31 yaşındaki Albelda, bonservisini kendisi alacağı için ucuza mal olacak. F.Bahçe'nin Albelda'ya yıllık 2 milyon euro önerdiği kaydedildi. Bu arada Marca gazetesi, Senna'nın F.Bahçe'yi reddettiğini duyurdu. Gazete, F.Bahçe'nin Villarreal'e 10 milyon euro bonservis parası, Senna'ya da yıllık 3.5 milyon euro önerdiğini, ancak İspanyol yıldızın bu cazip teklifi kabul etmediğini yazdı.

Xabi Alonso kimdir?
* Doğum tarihi: 25 Kasım 1981
* Doğum yeri: İspanya
* Boy: 1.83 6 Kilo: 75
* Mevki: Ön libero
* Kariyeri: 273 maç / 22 gol
* Sözleşme bitiş tarihi: 2012
* Milli Takım: 47 maç / 1 gol
* Oynadığı kulüpler: Real Sociedad, SD Eibar, Liverpool

3812
OFFC 341 / Yarı Final Eşleşmeleri ve Maç Sonuçları
« : 25 Temmuz 2008, 11:56:22 »
win - saw
xxxutku - ronaldinho_10

ne yapmaya calısıyosun !
turnuvalarda senin benim diye birşey yok
bk her turnuvada aynısını yapıon bnm açtıklarıma karışma tamam senin bnm yok ama bn ztn konu açmışım sen neden açıon

kim daha önce acmıs zamanlara bak

3813
OFFC 341 / Yarı Final Eşleşmeleri ve Maç Sonuçları
« : 25 Temmuz 2008, 11:44:00 »
win - saw
xxxutku - ronaldinho_10

ne yapmaya calısıyosun !
turnuvalarda senin benim diye birşey yok

3814
OFFC 341 / ceyrek Fİnal Eşlesmeleri
« : 25 Temmuz 2008, 11:35:47 »



xxutku  = ronaldinho
win  = saw

Hile filan yoktur buda  kanıt :


BASARILAR

3816
OFFC 341 / KAYITLAR BURADAN!!!!
« : 25 Temmuz 2008, 11:18:58 »
win