XXXS@WXXX 4 - 0 HAKAN1989
Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 25 Kasım 2007, 15:09:44HAMZA SINIRDEN OYLE SOYLEDI VER YETKISINI FULL OLARAK IKIMIZINDE 2 MESAJ YUZUNDEN YAPTIGIN SEYE BAK MESAJLAR YOK OLSA NEYSE GERIDONUSUME GITMIS HARBI AYIP EDIYOSUN !silinen mesajları unuttum cemal.benimle bu şekilde konuşmasına sinirleniyorum.bi kere üslubu çok yanliş.paylaşim yaptığı yok,mesaj yazdığı zaten yok.dün bana p.m attı diyor bana rapor fln açma rütbemin alınmasından hoşlanmiorm..dedim senin ne ayrıcaliğin var diğer yöneticilerden.bak bu sitedeki tüm yetkililer durmadan çalişiyor.yönetici olabilmek için sende ne kadar uğraştin biliosn.halen de çalışmaya devam ediorsn.sürekli re play yarişmaları düzenliorsn.yeni turnuvalar açiorsn.paylaşımda bulunuyorsun.logolar hazirliorsn.sencer sadece ahkam kesiyor ve full yetki istiyor.dün buradan mesajlar silinmiş,bende güvenlik açisindan yöneticilerin silme yetkisini aldım.demediğini bırakmadı adam.yetkileri vermezsen beni unut diyor tehdit edercesine.inan uğraşamam ben daha fazla bu adamla.cuma gecesi kendisine son bir şans verip yöneticilk rütbesini vermiştim ama bunu yaptiğima beni pişman ettirdibu söylediklerimde haksızsam lütfen söyleyin
HAMZA SINIRDEN OYLE SOYLEDI VER YETKISINI FULL OLARAK IKIMIZINDE 2 MESAJ YUZUNDEN YAPTIGIN SEYE BAK MESAJLAR YOK OLSA NEYSE GERIDONUSUME GITMIS HARBI AYIP EDIYOSUN !
ARKADAŞLAR ŞUAN AÇIGIM MAÇI OLAN GELSİN YARINDA AÇIK OALCAGIMMM.
Alıntı yapılan: hakan1989 - 25 Kasım 2007, 18:08:35ARKADAŞLAR ŞUAN AÇIGIM MAÇI OLAN GELSİN YARINDA AÇIK OALCAGIMMM.ok biz hakanla girioruz allahın izniyle 4 te4 olacak
Osc Çizik Üye
TBR ZATEN LIDERLIK GARANTI OLM BI PESIMIST YENILMIS DIER OYNADIGIMIZ MACLAIRN HEPSINI KAZANDIK