Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:45:58Ya bakın bnece capslock kardeşimizn başka takım alması lazım çünkü metenin takımı brazil diye yazıyo . Hadi bunu görmedi oda brazili seçti tamam . Bu sıradada harun geliyo spaini seçiyo . Sonra brazilin alındığını görüyo capslock spaini seçiyo . İşte böle olmaz bu sefer haruna haksızlık olur . O yüzden capslock kardeşimin başka bir takım seçmesi en haklı yöntemdir . Yanlışmıyım loooo öncelikle capslock kardeşimiz metehan brezilyayi seçmeden önce brezilyayi yazdiğini gördüm. bunun üzerine kendisine biz , metehanın mesaji daha yukarida olduğu için başka takım seçmesi gerektiğini söyledik . capslock da ispanyayi seçti . yani capslockun mesaji harunun mesajindan üstteydi ve bir önceki uygulamayi yaparsak bu durumda capslockun ispanya olmasi gerekiyor .
Ya bakın bnece capslock kardeşimizn başka takım alması lazım çünkü metenin takımı brazil diye yazıyo . Hadi bunu görmedi oda brazili seçti tamam . Bu sıradada harun geliyo spaini seçiyo . Sonra brazilin alındığını görüyo capslock spaini seçiyo . İşte böle olmaz bu sefer haruna haksızlık olur . O yüzden capslock kardeşimin başka bir takım seçmesi en haklı yöntemdir . Yanlışmıyım loooo
Alıntı yapılan: Hamza - 10 Aralık 2006, 19:49:15Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:45:58Ya bakın bnece capslock kardeşimizn başka takım alması lazım çünkü metenin takımı brazil diye yazıyo . Hadi bunu görmedi oda brazili seçti tamam . Bu sıradada harun geliyo spaini seçiyo . Sonra brazilin alındığını görüyo capslock spaini seçiyo . İşte böle olmaz bu sefer haruna haksızlık olur . O yüzden capslock kardeşimin başka bir takım seçmesi en haklı yöntemdir . Yanlışmıyım loooo öncelikle capslock kardeşimizin metehan brezilyayi seçmeden önce brezilyayi yazdiğini gördüm. bunun üzerine kendisine biz , metehanın mesaji daha yukarida olduğu için başka takım seçmesi gerektiğini söyledik . capslock da ispanyayi seçti . yani capslockun mesaji harunun mesajindan üstteydi ve bir önceki uygulamayi yaparsak bu durumda capslockun ispanya olmasi gerekiyor . Ya AGA AMA HARUN DAHA ÖNCE SEÇTİ İSPANYAYI BEN ONDAN SÖLÜYORUM . MSJI ALTTA HARUNUN AMA İSPANYAYI DAHA ÖNCE SEÇTİ .
Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:45:58Ya bakın bnece capslock kardeşimizn başka takım alması lazım çünkü metenin takımı brazil diye yazıyo . Hadi bunu görmedi oda brazili seçti tamam . Bu sıradada harun geliyo spaini seçiyo . Sonra brazilin alındığını görüyo capslock spaini seçiyo . İşte böle olmaz bu sefer haruna haksızlık olur . O yüzden capslock kardeşimin başka bir takım seçmesi en haklı yöntemdir . Yanlışmıyım loooo öncelikle capslock kardeşimizin metehan brezilyayi seçmeden önce brezilyayi yazdiğini gördüm. bunun üzerine kendisine biz , metehanın mesaji daha yukarida olduğu için başka takım seçmesi gerektiğini söyledik . capslock da ispanyayi seçti . yani capslockun mesaji harunun mesajindan üstteydi ve bir önceki uygulamayi yaparsak bu durumda capslockun ispanya olmasi gerekiyor .
ben karışmıyom
biz konuşuyoruz böyle ama capslock ve harun çoktan maça girdiler bile
harun ; capslocktan önce ispanyayi seçti ama , capslockda metehandan önce brezilyayi seçti hocam
HAMZA ABİ BRAİLYA METEDE KASLIN HERHAL MAÇA GİRDİLER HARUN LA CAPSLOCK O MAÇIN SOKRUNA ÖGREDE SPAİN BELİRLENİR
Hamza aga ben katılacam da hangi takımlar alındığını yazar mısın ?