Alıntı yapılan: яєαρєя - 10 Aralık 2006, 19:22:49Alıntı yapılan: CapsLock - 10 Aralık 2006, 19:22:26ama bende brezilya demiştim metenin mesajında sadece mete yazıoduuuuuuuu buda dogru biyerde hahavalla ben bilmem üste benim msjım var
Alıntı yapılan: CapsLock - 10 Aralık 2006, 19:22:26ama bende brezilya demiştim metenin mesajında sadece mete yazıoduuuuuuuu buda dogru biyerde haha
ama bende brezilya demiştim metenin mesajında sadece mete yazıoduuuuuuuu
o zaman ben casp lokla bi maç yapim yenen alsın oke
ama hamzacım ben ispanyayı aldım casp look ta brezilya yazıodu bende ispanyayı aldım casps look hata yaptı die ben takımımı neden kaybedim
harun ispanya olsun bende brezilya hatta ben yazarken nadir inkindede sadece nadir yazıodu
Alıntı yapılan: CapsLock - 10 Aralık 2006, 19:24:41harun ispanya olsun bende brezilya hatta ben yazarken nadir inkindede sadece nadir yazıoduVALLA BURDA AKLİNİ KULLANACAN KARDES İKİ SAAT MSJINI SÜSLEMİCEN
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 10 Aralık 2006, 19:25:54Alıntı yapılan: CapsLock - 10 Aralık 2006, 19:24:41harun ispanya olsun bende brezilya hatta ben yazarken nadir inkindede sadece nadir yazıoduVALLA BURDA AKLİNİ KULLANACAN KARDES İKİ SAAT MSJINI SÜSLEMİCEN bak meteye işi biliyor