Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:33:42Evet . Capslock kardeşimiz ilk brezilyayı almıştı . bunu görende harun ispanyayı aldı . Sonra capslock msjını değiştrdi ispanya yaptı . Bence bu durumda haklı olan harundur . Maç yapmasına bile gerek yok O ZAMAN BREZİLYA BENİM DİMİ ?
Evet . Capslock kardeşimiz ilk brezilyayı almıştı . bunu görende harun ispanyayı aldı . Sonra capslock msjını değiştrdi ispanya yaptı . Bence bu durumda haklı olan harundur . Maç yapmasına bile gerek yok
Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:33:42Evet . Capslock kardeşimiz ilk brezilyayı almıştı . bunu görende harun ispanyayı aldı . Sonra capslock msjını değiştrdi ispanya yaptı . Bence bu durumda haklı olan harundur . Maç yapmasına bile gerek yok o da doğru aslinda . bu durumda metehan ile capslock , brezilya için maç yapsınlar bence
Alıntı yapılan: CapsLock - 10 Aralık 2006, 19:34:31Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:33:42Evet . Capslock kardeşimiz ilk brezilyayı almıştı . bunu görende harun ispanyayı aldı . Sonra capslock msjını değiştrdi ispanya yaptı . Bence bu durumda haklı olan harundur . Maç yapmasına bile gerek yok O ZAMAN BREZİLYA BENİM DİMİ ? Aga ama senden önce mete brazili seçmiş . Sende seçmişsin . ama msjı üstte olduğu için onun hakkı brazili almak . bunu gören harunda ispanyayı seçmiş . Yani harunun alması lazım ispanyayı ama isterseniz maçınzıı yapıp karar verin
Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:36:18Alıntı yapılan: CapsLock - 10 Aralık 2006, 19:34:31Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:33:42Evet . Capslock kardeşimiz ilk brezilyayı almıştı . bunu görende harun ispanyayı aldı . Sonra capslock msjını değiştrdi ispanya yaptı . Bence bu durumda haklı olan harundur . Maç yapmasına bile gerek yok O ZAMAN BREZİLYA BENİM DİMİ ? Aga ama senden önce mete brazili seçmiş . Sende seçmişsin . ama msjı üstte olduğu için onun hakkı brazili almak . bunu gören harunda ispanyayı seçmiş . Yani harunun alması lazım ispanyayı ama isterseniz maçınzıı yapıp karar verin veya üçünüz arasında mini bir lig yapılsın birinci brezilyayi , ikinci ispanyayi . üçüncü ise başka bir takım alsın ne dersiniz
Alıntı yapılan: Hamza - 10 Aralık 2006, 19:37:46Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:36:18Alıntı yapılan: CapsLock - 10 Aralık 2006, 19:34:31Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:33:42Evet . Capslock kardeşimiz ilk brezilyayı almıştı . bunu görende harun ispanyayı aldı . Sonra capslock msjını değiştrdi ispanya yaptı . Bence bu durumda haklı olan harundur . Maç yapmasına bile gerek yok O ZAMAN BREZİLYA BENİM DİMİ ? Aga ama senden önce mete brazili seçmiş . Sende seçmişsin . ama msjı üstte olduğu için onun hakkı brazili almak . bunu gören harunda ispanyayı seçmiş . Yani harunun alması lazım ispanyayı ama isterseniz maçınzıı yapıp karar verin veya üçünüz arasında mini bir lig yapılsın birinci brezilyayi , ikinci ispanyayi . üçüncü ise başka bir takım alsın ne dersiniz ben kabul etmem hamza abi benim msjım 1.sırada ben bilmm kimse ile maç yapmam ben
Osc Çizik Üye
yok canım ne sakıncasi sormana bile gerek yok . hayırlı olsun kardeşim