Gönderen Konu: Cimbom'a söz verdi  (Okunma sayısı 445 defa)

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
Cimbom'a söz verdi
« : 23 Temmuz 2007, 11:51:18 »

Sarı-kırmızılı ekibe teklifinden dolayı teşekkür eden yıldız, "Bir süre daha Avrupa'da oynamak istiyorum" dedi.

Galatasaray, Kuranyi'yi transfer edemedi ama gelecek sezon için söz aldı. Sarı-kırmızılı yöneticilere tekliflerinden dolayı teşekkür eden Brezilya asıllı Alman futbolcu, yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ı yakından tanıyorum. Türkiye'de ve Avrupa'da ne kadar çok sevildiğine sık sık şahit oldum. Bugün değil ama gelecekte Galatasaray forması giymek isterim"
ifadesini kullandı. Kuranyi ayrıca, Lincoln'ün sarı-kırmızılı takımda çok başarılı olacağına inandığını ifade etti.

LİNCOLN 10 NUMARA
Lincoln "Çok özel bir futbolcu" diyen Kuranyi sözlerini şöyle sürdürdü: "Lincoln'ün ayrılması Schalke'de büyük bir eksiklik yarattı. Onun açığını kapatabilmek çok zor. Galatasaray'da da çok önemli işlere imza atacağına inanıyorum. Eğer Galatasaray'da kalmaya devam ederse bir gün onunla Galatasaray'da oynamak isterim." Kuranyi'nin kararlı tutumu ve açıklamalarının ardından sarı-kırmızılılar, bu oyuncunun transferini askıya aldı.

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Cimbom'a söz verdi
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2007, 23:33:29 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive