Gönderen Konu: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARİ  (Okunma sayısı 7134 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARİ
« Yanıtla #48 : 16 Aralık 2006, 21:34:41 »
HAMZA ABİ MSNDEN NİYE ÇIKTIN EKLEDEDİN İP ADRESİNİ EKLEDİM SONRA ÇIKTIN  >:(

neden kızıyorsun beckham :D sende msn 8.0 yükle bir an önce ya da benimle konuşurken sayfayi kapatma :D halen msndeyim ben . hazirsan girelim maçimiza :)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 16 Aralık 2006, 21:36:42 »
alacağın olsun hamza abi.bu turnuvayı bugün 12.00 de açsaydın,7 saatte yapardım maçlarımı.bekledin bekledin tam gs maçının olduğu saate eşleşmeleri koydun.ki dün 2 gün uzadı bu turnuva 1 saat için böyle yaptınız.buna rağmen hakanla maç yapıp yensem nadirle yapmama izin verebilirdiniz.tamam öyle olsun.. :(

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #50 : 16 Aralık 2006, 21:39:14 »
alacağın olsun hamza abi.bu turnuvayı bugün 12.00 de açsaydın,7 saatte yapardım maçlarımı.bekledin bekledin tam gs maçının olduğu saate eşleşmeleri koydun.ki dün 2 gün uzadı bu turnuva 1 saat için böyle yaptınız.buna rağmen hakanla maç yapıp yensem nadirle yapmama izin verebilirdiniz.tamam öyle olsun.. :(

canım kardeşim ben senin offline olacağin zamanı nerden bilecektim . böyle olmasini kesinlikle istemezdim fakat iş işten geçti artik . kısmet değilmiş kardeşim . sağlik olsun . önümüzde bir çok turnuva olacak şimdilik sadece bir tanesini kaçirdin . yarın saat 12.30 da seni sitemize bekliorm . ffc 17 de beraber oluruz inşallah  .

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 17 Aralık 2006, 09:25:08 »
Aga yarın 12 gibi açsak ffc yi

kanka pazar günleri 1 den aşaği uyanamiyorum :D ama sizin için erken kalkmaya çalişacağim yarın :D kesin söz vermiyim ama saat 12.30 gibi açariz o zaman

hamza abi o saatlerde açma açarsan ben katılamam