AMETT IN YERİNE GELCEK OLAN SERHATIN KUZENİ GELMEDİ; 20 DK OLDU, SANIRIM DİREK ÇIKARTACAKSINIZ BENİ, MASUMTİLKİ MAÇA GİRMİŞ, BECKHAM KARDEŞ SEN BAKARMISIN BURAYA, KİMSE BİRSEY SOLEMİYORDA
hakan1989 5-4 sonyharun
msn den oolmuyo bi hamza abi cvp yazsın bi
Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 20:39:43AMETT IN YERİNE GELCEK OLAN SERHATIN KUZENİ GELMEDİ; 20 DK OLDU, SANIRIM DİREK ÇIKARTACAKSINIZ BENİ, MASUMTİLKİ MAÇA GİRMİŞ, BECKHAM KARDEŞ SEN BAKARMISIN BURAYA, KİMSE BİRSEY SOLEMİYORDAAMETT IN YERİNE GELCEK OLAN SERHATIN KUZENİ GELMEDİ; 20 DK OLDU, SANIRIM DİREK ÇIKARTACAKSINIZ BENİ, MASUMTİLKİ MAÇA GİRMİŞ, BECKHAM KARDEŞ SEN BAKARMISIN BURAYA, KİMSE BİRSEY SOLEMİYORDA
beyler bazen hamaçide sorun oluyo mesajlar gitmiyohamaçiyi açıp kapatırsanız sorun düzeliyo hadi size başarılar hamza abi ben abdullahla uluslararası lig maçına gircem yerime beckham bakacak
Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 20:47:11Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 20:39:43AMETT IN YERİNE GELCEK OLAN SERHATIN KUZENİ GELMEDİ; 20 DK OLDU, SANIRIM DİREK ÇIKARTACAKSINIZ BENİ, MASUMTİLKİ MAÇA GİRMİŞ, BECKHAM KARDEŞ SEN BAKARMISIN BURAYA, KİMSE BİRSEY SOLEMİYORDAAMETT IN YERİNE GELCEK OLAN SERHATIN KUZENİ GELMEDİ; 20 DK OLDU, SANIRIM DİREK ÇIKARTACAKSINIZ BENİ, MASUMTİLKİ MAÇA GİRMİŞ, BECKHAM KARDEŞ SEN BAKARMISIN BURAYA, KİMSE BİRSEY SOLEMİYORDAmasumtilki maçtan çıktı millet ikişer maç yaptı ben hala bekliyorum nneyse arkadaşlar tamam
abi çekiliyorum turnuvadan kısmet değilmiş yarın inşallah
Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 20:48:48Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 20:47:11Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 20:39:43AMETT IN YERİNE GELCEK OLAN SERHATIN KUZENİ GELMEDİ; 20 DK OLDU, SANIRIM DİREK ÇIKARTACAKSINIZ BENİ, MASUMTİLKİ MAÇA GİRMİŞ, BECKHAM KARDEŞ SEN BAKARMISIN BURAYA, KİMSE BİRSEY SOLEMİYORDAAMETT IN YERİNE GELCEK OLAN SERHATIN KUZENİ GELMEDİ; 20 DK OLDU, SANIRIM DİREK ÇIKARTACAKSINIZ BENİ, MASUMTİLKİ MAÇA GİRMİŞ, BECKHAM KARDEŞ SEN BAKARMISIN BURAYA, KİMSE BİRSEY SOLEMİYORDAmasumtilki maçtan çıktı millet ikişer maç yaptı ben hala bekliyorum nneyse arkadaşlar tamammansiz kardeşim bu saatten sonra yedek kayitlardan kayit gelse dahi seni bir üst tura çıkarmayi düşünüyorum . aksi takdirde bu gece bitirmemiz zor olur ffc 19 u