Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 22:15:21Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 22:11:28Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 22:08:57şerefsiz edit herifdedi, bunları burada soylemem yanlış ama;ben bu sitede aylardır varım vesize ffc 16 ya 2006 daki ve diğer turnuvalqardaki yaptığım centilmenliklere bakmanızı öneririm masumtilki kardeş sana özellikle ben tanır herkes oyle seyler yapmamkardeşim niye inkar ediyon yaptıklarını defansta top çevirmedinmi gole giderken arkamdan kayıpta kırmızı kart görmedinmi son 10 dakkada yaptın bunları hepyense idin bunları soylemezdin, yaptığım şeyleri objektif değerlendirmemiz lazım; ayrıca benden özür dilemeni istiyorum; çünkü hakaret ettin bana; tck md 125. göre suç işledin, bir şikayetle hakkında dava açılabilir kardeşim lutfen, yaptığımız şeylerin sonucunu düşünelim2.si; burada bir turnuva düzenleniyor; biz de yenilince sinirleniyoruz; bu tartışamnın sonu olmaz; madem öyle sende bana 4-2 öne geçirme fırsatını vermeseydin de o hallere düşürmesydin vs. vs. gibi laflar la uzar giderbu zevk için oynanan bir oyu sonuçta ; bir yenilen bir de yenen olacak elbet. lutfen, soğutmayalım birbirmizi ve olgun olalımkardeş gitde beni şikayet et o zaman savcılığa
Alıntı yapılan: masumtilki - 22 Aralık 2006, 22:11:28Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 22:08:57şerefsiz edit herifdedi, bunları burada soylemem yanlış ama;ben bu sitede aylardır varım vesize ffc 16 ya 2006 daki ve diğer turnuvalqardaki yaptığım centilmenliklere bakmanızı öneririm masumtilki kardeş sana özellikle ben tanır herkes oyle seyler yapmamkardeşim niye inkar ediyon yaptıklarını defansta top çevirmedinmi gole giderken arkamdan kayıpta kırmızı kart görmedinmi son 10 dakkada yaptın bunları hepyense idin bunları soylemezdin, yaptığım şeyleri objektif değerlendirmemiz lazım; ayrıca benden özür dilemeni istiyorum; çünkü hakaret ettin bana; tck md 125. göre suç işledin, bir şikayetle hakkında dava açılabilir kardeşim lutfen, yaptığımız şeylerin sonucunu düşünelim2.si; burada bir turnuva düzenleniyor; biz de yenilince sinirleniyoruz; bu tartışamnın sonu olmaz; madem öyle sende bana 4-2 öne geçirme fırsatını vermeseydin de o hallere düşürmesydin vs. vs. gibi laflar la uzar giderbu zevk için oynanan bir oyu sonuçta ; bir yenilen bir de yenen olacak elbet. lutfen, soğutmayalım birbirmizi ve olgun olalım
Alıntı yapılan: mansiz26s - 22 Aralık 2006, 22:08:57şerefsiz edit herifdedi, bunları burada soylemem yanlış ama;ben bu sitede aylardır varım vesize ffc 16 ya 2006 daki ve diğer turnuvalqardaki yaptığım centilmenliklere bakmanızı öneririm masumtilki kardeş sana özellikle ben tanır herkes oyle seyler yapmamkardeşim niye inkar ediyon yaptıklarını defansta top çevirmedinmi gole giderken arkamdan kayıpta kırmızı kart görmedinmi son 10 dakkada yaptın bunları hep
şerefsiz edit herifdedi, bunları burada soylemem yanlış ama;ben bu sitede aylardır varım vesize ffc 16 ya 2006 daki ve diğer turnuvalqardaki yaptığım centilmenliklere bakmanızı öneririm masumtilki kardeş sana özellikle ben tanır herkes oyle seyler yapmam
HAMZA ABİ İLK 3 MÇALARININ KONUSUNU AÇTIM SABİTLERMİSİN KONUYU
noldu hamza abi sildinmi birini
hakan çıktı sanirim kardeşim . fakat bigsexykn buralarda . isterseniz şimdi girin siz . yarın da hakan kardeşimiz ile yaparsiniz
hamza abi benimki daha ayrıntılı olmuş ödülleri filan son günü yazmışım ben dursun benimki olurmu
Alıntı yapılan: Hamza - 22 Aralık 2006, 22:20:27hakan çıktı sanirim kardeşim . fakat bigsexykn buralarda . isterseniz şimdi girin siz . yarın da hakan kardeşimiz ile yaparsiniz bigsexyn i goremiyorum