Osc Çizik Üye
ya beyler ayıp ediyorsunuz biz siz olunca bişi diyorumuyuz masumtilki bundan sonra bizde sizde yaparız
mertın yerıne gırdım ozmn okı kemal yapalım hade hamadyaım ben
bestgamer 4-1 FB_LI iptal velan etmeyin turnuvayi !!!
YAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZ
Alıntı yapılan: masumtilki - 08 Mayıs 2007, 22:41:38YAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZgürkan kardeşim , 300.fifa 07 turnuvasinda grup maçlarinin tamamlanmasi için bu akşam verilen son tarihti ve bizim bu maçi oynamak için başka zamanimiz olmayacakti . bu sebeple 300.fifa 07 turnuvasindaki maçimiza öncelik verdik . yoksa fast futbol cup turnuvalarinda eşleşmeleri belli olduktan sonra başka turnuva maçlarinin çok zorunlu olmadiği müddetçe oynanmasini bende istemiyorum . müsaidsen maçimizi yapabilirz hemen ?
Alıntı yapılan: BALLACK - 08 Mayıs 2007, 22:45:44Alıntı yapılan: masumtilki - 08 Mayıs 2007, 22:41:38YAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZgürkan kardeşim , 300.fifa 07 turnuvasinda grup maçlarinin tamamlanmasi için bu akşam verilen son tarihti ve bizim bu maçi oynamak için başka zamanimiz olmayacakti . bu sebeple 300.fifa 07 turnuvasindaki maçimiza öncelik verdik . yoksa fast futbol cup turnuvalarinda eşleşmeleri belli olduktan sonra başka turnuva maçlarinin çok zorunlu olmadiği müddetçe oynanmasini bende istemiyorum . müsaidsen maçimizi yapabilirz hemen ? gel hemen msnye yapalım maçı