Alıntı yapılan: masumtilki - 08 Mayıs 2007, 22:46:20Alıntı yapılan: BALLACK - 08 Mayıs 2007, 22:45:44Alıntı yapılan: masumtilki - 08 Mayıs 2007, 22:41:38YAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZgürkan kardeşim , 300.fifa 07 turnuvasinda grup maçlarinin tamamlanmasi için bu akşam verilen son tarihti ve bizim bu maçi oynamak için başka zamanimiz olmayacakti . bu sebeple 300.fifa 07 turnuvasindaki maçimiza öncelik verdik . yoksa fast futbol cup turnuvalarinda eşleşmeleri belli olduktan sonra başka turnuva maçlarinin çok zorunlu olmadiği müddetçe oynanmasini bende istemiyorum . müsaidsen maçimizi yapabilirz hemen ? gel hemen msnye yapalım maçıoke geliyorum hemen
Alıntı yapılan: BALLACK - 08 Mayıs 2007, 22:45:44Alıntı yapılan: masumtilki - 08 Mayıs 2007, 22:41:38YAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZgürkan kardeşim , 300.fifa 07 turnuvasinda grup maçlarinin tamamlanmasi için bu akşam verilen son tarihti ve bizim bu maçi oynamak için başka zamanimiz olmayacakti . bu sebeple 300.fifa 07 turnuvasindaki maçimiza öncelik verdik . yoksa fast futbol cup turnuvalarinda eşleşmeleri belli olduktan sonra başka turnuva maçlarinin çok zorunlu olmadiği müddetçe oynanmasini bende istemiyorum . müsaidsen maçimizi yapabilirz hemen ? gel hemen msnye yapalım maçı
Alıntı yapılan: masumtilki - 08 Mayıs 2007, 22:41:38YAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZgürkan kardeşim , 300.fifa 07 turnuvasinda grup maçlarinin tamamlanmasi için bu akşam verilen son tarihti ve bizim bu maçi oynamak için başka zamanimiz olmayacakti . bu sebeple 300.fifa 07 turnuvasindaki maçimiza öncelik verdik . yoksa fast futbol cup turnuvalarinda eşleşmeleri belli olduktan sonra başka turnuva maçlarinin çok zorunlu olmadiği müddetçe oynanmasini bende istemiyorum . müsaidsen maçimizi yapabilirz hemen ?
YAW HAMZAYLA KEMALDE ÇOK DENGESİZ İŞ YAPTILAR FFC AÇTILRA KRUALARI ÇEKİP BAŞKA MAÇA GİRDİLER BÖYLE DENGESİZ İŞ OLMAZ ABİ YA FFC MAÇI YAPILIR İLK ŞİMDİ AKSAYACAK FFC 2 MAÇ BİTİCEK SONRA 2 MAÇ OYNANACAK EKSTRADAN Bİ 20 DK GİTMİŞ OLACAK ENAZ
FABREGAS : 5 SENCERU :5 UZATMALAR FABREGAS : 7 SENCERU :5
saol hamza durum ne abi şimdi
Osc Çizik Üye