bigsexykn neden top çevirdin
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 23 Aralık 2006, 13:53:02bigsexykn neden top çevirdin bundan sonra maç sonlarinda rakibinize neden top çevirdin diye sormayin lütfen . top çevirmek gerçek futbolun içindede olan şeyler . zaten karşılaşma 7-3 gibi bir skorla tamamlanmiş , topu çevirse ne olacak çevirmese ne olacak . bu konu hakkında tek bir mesaj dahi görmek istemiyorum
kaleciden forvete gidenn uzun pass:topu dikme taktiği:))))tekrar tebriklerrbeklettiysem kusura bakma kapı çaldıı ona baktımm vs..
Alıntı yapılan: rdgnblt - 23 Aralık 2006, 14:12:35kaleciden forvete gidenn uzun pass:topu dikme taktiği:))))tekrar tebriklerrbeklettiysem kusura bakma kapı çaldıı ona baktımm vs..o taktik ile hiç gol atmadim fakat bir çok tehlikeli atak yaşandi . ne olursa olsun son derece zevkli ve çekişmeli bir mücadele oldu seninde ellerine sağlik kardeşim takım seçerken bilgisayar başinda olmadiğini tahmin etmiştim . olur böyle şeyler kardeşim önemli değil bu akşam saat 19.00 gibi yeni bir ffc açacağiz . mutlaka bekliorm oke
SİHİRBAZ - FUİSMASUMTİLKİ - AMET HADİ SİZDE BİTİRİN YAWW
ben burdayım