Alıntı yapılan: яєαρєя - 24 Aralık 2006, 17:03:19hamza yıne cok zorladın benı hakkatten cok kalıte oynuyosunhakikaten zevkli maç oldu . 2-0 öne geçtikten sonra bir duran top golünden farki bire indirdin . ikinci yarının başlarinda beraberliği yakaladin . sonra 3-2 öne geçtim . 80 . dakikada yeniden beraberliği getiren golünü attin . 90 dakikanin sonunda gösterilen uzatma dakikalarinda maç boyunca seni ilk defa öne geçirecek golü attin . bu şekilde yenildiğime üzüldüm fakat çok zevkli bir 15 dakika yaşadim . ellerine sağlik kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim
hamza yıne cok zorladın benı hakkatten cok kalıte oynuyosun
hamza abi sihirbaz yama yüklemiş donuyormuş ondan sonra oyunu baştan kuruyormuş nolacak
big sexykn sihirbaz karşılaşması şuan oynanacaktir ben eşleşmeleri çekiyorum o maça göre belirlenşr
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 24 Aralık 2006, 17:13:22hamza abi sihirbaz yama yüklemiş donuyormuş ondan sonra oyunu baştan kuruyormuş nolacak malesef bu kadar vaktimiz yok mete , bir tek sihirbaz - bigsexykn maçi kaldi zaten . sen bir üst turu hazirla istersen . akşama bir tane daha ffc açmayi düşünüyorum
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 24 Aralık 2006, 17:20:35big sexykn sihirbaz karşılaşması şuan oynanacaktir ben eşleşmeleri çekiyorum o maça göre belirlenşroyuna girmişlerse sorun yok fakat tekrar yükleyecek diyordun sen . son durum nedir ?
Alıntı yapılan: Hamza - 24 Aralık 2006, 17:22:39Alıntı yapılan: мєтєнαη - 24 Aralık 2006, 17:20:35big sexykn sihirbaz karşılaşması şuan oynanacaktir ben eşleşmeleri çekiyorum o maça göre belirlenşroyuna girmişlerse sorun yok fakat tekrar yükleyecek diyordun sen . son durum nedir ?sihirbaz yüklemiş oyunu şimdi giriyorlar
Alıntı yapılan: Hamza - 24 Aralık 2006, 17:21:04Alıntı yapılan: мєтєнαη - 24 Aralık 2006, 17:13:22hamza abi sihirbaz yama yüklemiş donuyormuş ondan sonra oyunu baştan kuruyormuş nolacak malesef bu kadar vaktimiz yok mete , bir tek sihirbaz - bigsexykn maçi kaldi zaten . sen bir üst turu hazirla istersen . akşama bir tane daha ffc açmayi düşünüyorum hamza abi cevap versene yazdığıma
GİRMİŞLER ABİ