Yaw yapıldıysa bu buglar yapmak için niye oyunu bozalım ben o eto'o nun golüde öyleydi dimi harbi gol arıyorsan gol odur.senin ortasahadan attıgın gol var o bug dimi sende q+w yapıyordun
Osc Çizik Üye
YA LANET OLSUN YASAKLAYIN ARTIK SU BUGLARI !!!!!!!!ADAM OYNAMAYI BILMIYO SIRF SALAK SALAKGOLLER ATIYO ............ S.....KIM BU FIFANIN KURUCULARININ BEN
Alıntı yapılan: Diego - 28 Haziran 2007, 12:09:10DİEGO 4-3 FENERKRALİLK 25 DAKİKADA 4-0 ÖNE GEÇTİM ÖNDE OLMANIN REHETİ İLE OYUNU SALDIM 3 GOL ATABİLDİ SON 20 DAKKA 10 LİTRE TERLEMİŞİMDİR GÜZEL MAÇTI FENERKRAL ELİNE SAĞLIKnereye saldın oyunu maçta kasmasa ben sana 20 tane atardım hayatımda bole oyun gormedım 4 golun 4 unude bastıgım tuslar basmadı diye atamadım abi basıyom tusa işlemiyo bağlantısı herhalde 256 kbps fln ben bole rezil bi oyun gormedım daha[/b]
DİEGO 4-3 FENERKRALİLK 25 DAKİKADA 4-0 ÖNE GEÇTİM ÖNDE OLMANIN REHETİ İLE OYUNU SALDIM 3 GOL ATABİLDİ SON 20 DAKKA 10 LİTRE TERLEMİŞİMDİR GÜZEL MAÇTI FENERKRAL ELİNE SAĞLIK
abı buglar yasaklansın en ıyısı yaaa
Alıntı yapılan: FeNeRKraL - 28 Haziran 2007, 12:12:19Alıntı yapılan: Diego - 28 Haziran 2007, 12:09:10DİEGO 4-3 FENERKRALİLK 25 DAKİKADA 4-0 ÖNE GEÇTİM ÖNDE OLMANIN REHETİ İLE OYUNU SALDIM 3 GOL ATABİLDİ SON 20 DAKKA 10 LİTRE TERLEMİŞİMDİR GÜZEL MAÇTI FENERKRAL ELİNE SAĞLIKnereye saldın oyunu maçta kasmasa ben sana 20 tane atardım hayatımda bole oyun gormedım 4 golun 4 unude bastıgım tuslar basmadı diye atamadım abi basıyom tusa işlemiyo bağlantısı herhalde 256 kbps fln ben bole rezil bi oyun gormedım daha[/b]Shot at 2007-06-28
YA 5 GOLUN HEPSIDE QW OLMASA TMM KALSIN DICEM AMAFULL BUG BEZIYO ADAM ARTIK SIMDI ANKET ACICAM YASAKLANMASI ICI N ..!