puff hadi artık ballack sıkıldım beklemekten bi biz kaldık
o 256 kbps olan birindede ole der yeme bizi
bu arada kazananları tebrik ediyorum ben 2-0 öne geçtim 2-2 oldu 3-2 yaptım 85. dk da 4-3 e çevirdi yani bi kere öne geçti korudu
Alıntı yapılan: bor@ - 28 Haziran 2007, 12:25:12puff hadi artık ballack sıkıldım beklemekten bi biz kaldık kusura bakma beklettim kardeşm. sen bir üst tura yüksel istersen . turnuva daha fazla uzamasin
MERT961 4-3 BİG SEXY SÜPER BİR MAÇTI
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 28 Haziran 2007, 12:21:54YA 5 GOLUN HEPSIDE QW OLMASA TMM KALSIN DICEM AMAFULL BUG BEZIYO ADAM ARTIK SIMDI ANKET ACICAM YASAKLANMASI ICI N ..!ya cemal bak güzel kardeşim bu sitede q+w yi en çok yapan adamlardan birisin şimdi yenilince mi aklına geldi en yakın örnek dün bana 2 tane q+w bir tane direk kornerden gol attın bunlar bug değil de ne??
YA 5 GOLUN HEPSIDE QW OLMASA TMM KALSIN DICEM AMAFULL BUG BEZIYO ADAM ARTIK SIMDI ANKET ACICAM YASAKLANMASI ICI N ..!
Alıntı yapılan: bor@ - 28 Haziran 2007, 12:25:12puff hadi artık ballack sıkıldım beklemekten bi biz kaldık hamza dünkü ffc maçını yapmadık hala msne gel de yapalım kusura bakma beklettim kardeşm. sen bir üst tura yüksel istersen . turnuva daha fazla uzamasin