Alıntı yapılan: gfb_sero - 05 Ocak 2007, 22:44:18GFB_SERO : 3 - 2 : BİGSEXYtebrik ederim sero
GFB_SERO : 3 - 2 : BİGSEXY
sony_harun uzun süredir offline gözüküyor ve rakibi respectmare de şu anda online . bu durumda harunu elemekten başka çaremiz yok . yarı final eşleşmelerini birazdan yayinlayacağim . hepinize finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim
hamza abi bugün başka ffc olacakmı olacaksa ben yönetebilirim ne dersin
tebrikler kardeşim...
Alıntı yapılan: Hamza - 05 Ocak 2007, 22:47:24sony_harun uzun süredir offline gözüküyor ve rakibi respectmare de şu anda online . bu durumda harunu elemekten başka çaremiz yok . yarı final eşleşmelerini birazdan yayinlayacağim . hepinize finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim hamza uygun görürsen sony_harunun yerine girebilirim
hamza abi msnye gelirmisin çok önemli bişey konuşucam senle ffclerle ilgili değil başka bişeyle ilgili lütfen msnden bana mesaj at senle konuşmam lazım yardımına ihtiyacım var
Alıntı yapılan: sihirbaz - 05 Ocak 2007, 22:49:38Alıntı yapılan: Hamza - 05 Ocak 2007, 22:47:24sony_harun uzun süredir offline gözüküyor ve rakibi respectmare de şu anda online . bu durumda harunu elemekten başka çaremiz yok . yarı final eşleşmelerini birazdan yayinlayacağim . hepinize finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim hamza uygun görürsen sony_harunun yerine girebilirimgirebilirsin elbette kardeşim , kayit yerinden yedek kaydini yaptirdiğin takdirde sony_harun yerine seni turnuvamıza dahil edeceğim . yarı final eşleşmelerini şimdi belirleyeceğim , bir kullanıcımız sizin maçinizin galibi ile oynayacak .
Alıntı yapılan: masumtilki - 05 Ocak 2007, 22:51:48hamza abi msnye gelirmisin çok önemli bişey konuşucam senle ffclerle ilgili değil başka bişeyle ilgili lütfen msnden bana mesaj at senle konuşmam lazım yardımına ihtiyacım varyarı final eşleşmelerini belirledikten hemen sonra geleceğim kardeşim
Alıntı yapılan: Hamza - 05 Ocak 2007, 22:52:33Alıntı yapılan: sihirbaz - 05 Ocak 2007, 22:49:38Alıntı yapılan: Hamza - 05 Ocak 2007, 22:47:24sony_harun uzun süredir offline gözüküyor ve rakibi respectmare de şu anda online . bu durumda harunu elemekten başka çaremiz yok . yarı final eşleşmelerini birazdan yayinlayacağim . hepinize finale çıkma yolunda gönülden başarilar dilerim hamza uygun görürsen sony_harunun yerine girebilirimgirebilirsin elbette kardeşim , kayit yerinden yedek kaydini yaptirdiğin takdirde sony_harun yerine seni turnuvamıza dahil edeceğim . yarı final eşleşmelerini şimdi belirleyeceğim , bir kullanıcımız sizin maçinizin galibi ile oynayacak .yaptım hamza respectmareyle çeyrek final maçına girelimo zaman