Alıntı yapılan: Hamza - 05 Ocak 2007, 22:53:47Alıntı yapılan: masumtilki - 05 Ocak 2007, 22:51:48hamza abi msnye gelirmisin çok önemli bişey konuşucam senle ffclerle ilgili değil başka bişeyle ilgili lütfen msnden bana mesaj at senle konuşmam lazım yardımına ihtiyacım varyarı final eşleşmelerini belirledikten hemen sonra geleceğim kardeşim hamza abi ne zaman eblirlicen acil ihtiyacım var yardımına lütfen gel
Alıntı yapılan: masumtilki - 05 Ocak 2007, 22:51:48hamza abi msnye gelirmisin çok önemli bişey konuşucam senle ffclerle ilgili değil başka bişeyle ilgili lütfen msnden bana mesaj at senle konuşmam lazım yardımına ihtiyacım varyarı final eşleşmelerini belirledikten hemen sonra geleceğim kardeşim
hamza abi msnye gelirmisin çok önemli bişey konuşucam senle ffclerle ilgili değil başka bişeyle ilgili lütfen msnden bana mesaj at senle konuşmam lazım yardımına ihtiyacım var
respectmare kardeş hemen gel maçımızı yapalkım msnini ekledim msne gel bekletmeyelim sero ağamızı
hamza abi geliyomusun msnye
sihirbaz 3 - 2 respectmare tebrik ediyorum kardeşimi çok iyi mücadele etti 3.golü 90 da attım