Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza Gerçekten güzel bir mçatı kardeşim ELine sağlık . 2-0 geriden gelip bölye bi galibyet alamk gerçekten çok güzel . Diğer turnvualarda sana başarılar dilerim kardeşim
Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 00:54:12Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza Gerçekten güzel bir mçatı kardeşim ELine sağlık . 2-0 geriden gelip bölye bi galibyet alamk gerçekten çok güzel . Diğer turnvualarda sana başarılar dilerim kardeşim Ellerine sağlik serhat kardeşim . hakikaten zevkli maç oldu . karşılaşmanin ilk 20 dakikasinda bulduğum erken 2 gol ile sağladiğim büyük avantaji henüz ilk yarı sona ermeden ard arda yediğim 3 gol ile kaybetmiş oldum . ikinci yarıda ilk yarı gibi oldukça çekişmeli geçti ve karşılıklı birer gol bulduk . fakat 90 dakika sonunda gülen taraf sen oldun . kutluyorum kardeşim .
Alıntı yapılan: Hamza - 06 Ocak 2007, 00:56:25Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 00:54:12Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza Gerçekten güzel bir mçatı kardeşim ELine sağlık . 2-0 geriden gelip bölye bi galibyet alamk gerçekten çok güzel . Diğer turnvualarda sana başarılar dilerim kardeşim Ellerine sağlik serhat kardeşim . hakikaten zevkli maç oldu . karşılaşmanin ilk 20 dakikasinda bulduğum erken 2 gol ile sağladiğim büyük avantaji henüz ilk yarı sona ermeden ard arda yediğim 3 gol ile kaybetmiş oldum . ikinci yarıda ilk yarı gibi oldukça çekişmeli geçti ve karşılıklı birer gol bulduk . fakat 90 dakika sonunda gülen taraf sen oldun . kutluyorum kardeşim . Saol kardeşim . Bide unutmadan şu şampiyonluk replerini bidaha versek diyorum
Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 00:58:22Alıntı yapılan: Hamza - 06 Ocak 2007, 00:56:25Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 00:54:12Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza Gerçekten güzel bir mçatı kardeşim ELine sağlık . 2-0 geriden gelip bölye bi galibyet alamk gerçekten çok güzel . Diğer turnvualarda sana başarılar dilerim kardeşim Ellerine sağlik serhat kardeşim . hakikaten zevkli maç oldu . karşılaşmanin ilk 20 dakikasinda bulduğum erken 2 gol ile sağladiğim büyük avantaji henüz ilk yarı sona ermeden ard arda yediğim 3 gol ile kaybetmiş oldum . ikinci yarıda ilk yarı gibi oldukça çekişmeli geçti ve karşılıklı birer gol bulduk . fakat 90 dakika sonunda gülen taraf sen oldun . kutluyorum kardeşim . Saol kardeşim . Bide unutmadan şu şampiyonluk replerini bidaha versek diyorum 10 tane verdim yeter mi
Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 00:58:22Alıntı yapılan: Hamza - 06 Ocak 2007, 00:56:25Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 00:54:12Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza Gerçekten güzel bir mçatı kardeşim ELine sağlık . 2-0 geriden gelip bölye bi galibyet alamk gerçekten çok güzel . Diğer turnvualarda sana başarılar dilerim kardeşim Ellerine sağlik serhat kardeşim . hakikaten zevkli maç oldu . karşılaşmanin ilk 20 dakikasinda bulduğum erken 2 gol ile sağladiğim büyük avantaji henüz ilk yarı sona ermeden ard arda yediğim 3 gol ile kaybetmiş oldum . ikinci yarıda ilk yarı gibi oldukça çekişmeli geçti ve karşılıklı birer gol bulduk . fakat 90 dakika sonunda gülen taraf sen oldun . kutluyorum kardeşim . Saol kardeşim . Bide unutmadan şu şampiyonluk replerini bidaha versek diyorum ne dilenci adamsın be rep istiyosun puuh sana bana 74 rep verilmesi lazım ama azımı açmıyorum hamza kardeşim boş bi vaktinde halleder bu arada tbrkler
Alıntı yapılan: Hamza - 06 Ocak 2007, 01:01:55Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 00:58:22Alıntı yapılan: Hamza - 06 Ocak 2007, 00:56:25Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 00:54:12Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza Gerçekten güzel bir mçatı kardeşim ELine sağlık . 2-0 geriden gelip bölye bi galibyet alamk gerçekten çok güzel . Diğer turnvualarda sana başarılar dilerim kardeşim Ellerine sağlik serhat kardeşim . hakikaten zevkli maç oldu . karşılaşmanin ilk 20 dakikasinda bulduğum erken 2 gol ile sağladiğim büyük avantaji henüz ilk yarı sona ermeden ard arda yediğim 3 gol ile kaybetmiş oldum . ikinci yarıda ilk yarı gibi oldukça çekişmeli geçti ve karşılıklı birer gol bulduk . fakat 90 dakika sonunda gülen taraf sen oldun . kutluyorum kardeşim . Saol kardeşim . Bide unutmadan şu şampiyonluk replerini bidaha versek diyorum 10 tane verdim yeter mi Ya aga mzııkçılık yapma 20 tane daha var 30 rep vermen lazm hadi 20 tane daha