Gönderen Konu: *** FİNAL ***  (Okunma sayısı 2960 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
*** FİNAL ***
« : 24 Ocak 2007, 22:56:03 »
FFC 56 FİNAL

SONY_HARUN - SİHİRBAZ

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
*** FİNAL ***
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2007, 22:56:11 »
Her iki tarafada bu zorlu final karşılaşmasi öncesinde gönülden başarilar dilerim . iyi oynayan kazansin

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • MSN Messenger - appiah4_17@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
*** FİNAL ***
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2007, 22:58:38 »
başarılar kanka başarılar hemşo ;)

İSTANBULLU DEĞİLİZKİ ALTIMIZDA PORSCHE OLSUN,ANTALYALI DEĞİLİZKİ KOLUMUZDA RUS KIZI OLSUN;BİZ TEKİRDAĞLIYIZ BIRAKIN KAFAMIZ İYİ OLSUN

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
*** FİNAL ***
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2007, 22:59:33 »
sihirbaz:6 sony_harun:3 galiba skor buydu aklımda uanlış kalmadı ise
ya şimdi rakibe ayıp olcak ama biraz şasnlı oldunu düşünüorm ama bu demek olmuorki rakip kötü idi güzel oyandı kardeşim tebrik ederim ama
ben 3.3 iken bastırken  ard arda iki gol yemem beni moralmen çöketti neyse işte fifanın güzellgide burda ii oyangın bi maçı çok rahat hemde 3 farkla kaybedebilirosn tkrar tebrikler sihirbaz kardeş
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
*** FİNAL ***
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2007, 23:03:09 »
ya şimdi rakibe ayıp olcak ama biraz şasnlı oldunu düşünüorm ama bu demek olmuorki rakip kötü idi güzel oyandı kardeşim tebrik ederim ama
ben 3.3 iken bastırken  ard arda iki gol yemem beni moralmen çöketti neyse işte fifanın güzellgide burda ii oyangın bi maçı çok rahat hemde 3 farkla kaybedebilirosn tkrar tebrikler sihirbaz kardeş

sağlik olsun harun kardeşim , seni de buraya kadar gelmenden ötürü tebrik ediorm ;)

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
*** FİNAL ***
« Yanıtla #5 : 24 Ocak 2007, 23:04:24 »
ben 3.3 iken bastırken  ard arda iki gol yemem beni moralmen çöketti neyse işte fifanın güzellgide burda ii oyangın bi maçı çok rahat hemde 3 farkla kaybedebilirosn tkrar tebrikler sihirbaz kardeş

sağlik olsun harun kardeşim , seni de buraya kadar gelmenden ötürü tebrik ediorm ;)
saol hamza  içimde bi burukluk var ama ffc rekoru kırmak istirordm ama bunu es geçtik :( :) :P
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı sihirbaz

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 788
    • MSN Messenger - felony1907@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
*** FİNAL ***
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2007, 23:08:36 »
SİHİRBAZ 7 - 4  sonyharun  

aklında yanlış kalmış harun  dk 75 di ve 7 - 4 iken çıktın oyundan artık buda şanssa bişey diyemicem şimdiye kdr yaptığım bi hata yüzünden veriyomuşum maçları bundan sonra baya çekişicez senle  ;)

zevkli maçtı saol  ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
*** FİNAL ***
« Yanıtla #7 : 24 Ocak 2007, 23:11:11 »
SİHİRBAZ 7 - 4  sonyharun 

aklında yanlış kalmış harun  dk 75 di ve 7 - 4 iken çıktın oyundan artık buda şanssa bişey diyemicem şimdiye kdr yaptığım bi hata yüzünden veriyomuşum maçları bundan sonra baya çekişicez senle  ;)

zevkli maçtı saol  ;)

tebrik ederim sihirbaz , harunu finalde yenmen oldukça büyük başari . bu yüksek performansinin devamını bekliyorum. önümüzdeki ffclerde başarilar dilerim kardeşim .

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
*** FİNAL ***
« Yanıtla #8 : 24 Ocak 2007, 23:13:18 »

aklında yanlış kalmış harun  dk 75 di ve 7 - 4 iken çıktın oyundan artık buda şanssa bişey diyemicem şimdiye kdr yaptığım bi hata yüzünden veriyomuşum maçları bundan sonra baya çekişicez senle  ;)

zevkli maçtı saol  ;)

tebrik ederim sihirbaz , harunu finalde yenmen oldukça büyük başari . bu yüksek performansinin devamını bekliyorum. önümüzdeki ffclerde başarilar dilerim kardeşim .

aklıma yanlış kalamsı mümkün deil en son 81 di  bi raz snrada çıktım 83 84 bile olabilri di neyse bunu tartışmaya gerek yok şasn olayına gelince bana ögre şans diorm herkesin grşü farklı deildir ama böle dierek sevincini kırmak istemirom kardeşim tnerikler tkrar ;)
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı sihirbaz

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 788
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
*** FİNAL ***
« Yanıtla #9 : 24 Ocak 2007, 23:14:45 »

zevkli maçtı saol  ;)

saol hamza dewamı gelicek inş.  ;) unutmadan repimide ver bi zahmet  ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
*** FİNAL ***
« Yanıtla #10 : 24 Ocak 2007, 23:15:57 »

zevkli maçtı saol  ;)

saol hamza dewamı gelicek inş.  ;) unutmadan repimide ver bi zahmet  ;)

hiç unuturmuyum kardeşim ;)

tekrar tebrik ediorm , + 30 repini de verdim şimdi . hayırlı olsun ;)

Çevrimdışı sihirbaz

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 788
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
*** FİNAL ***
« Yanıtla #11 : 24 Ocak 2007, 23:18:09 »

zevkli maçtı saol  ;)

aklıma yanlış kalamsı mümkün deil en son 81 di  bi raz snrada çıktım 83 84 bile olabilri di neyse bunu tartışmaya gerek yok şasn olayına gelince bana ögre şans diorm herkesin grşü farklı deildir ama böle dierek sevincini kırmak istemirom kardeşim tnerikler tkrar ;)

dkyı yanlış sölemiş olabilir ama skor 7- 4 dü çıktığında  neyse şans diyebilirsin 1 farkla fln yenilsen inanırlar belki ama 3 farkla yenilip sonra burda şansa yendin demek çok gülünç  :D sen istediğini söyleyebilirsin ayrıca benim sevincimi kıramassın çünkü seni eze eze yendim haruncum  ;)