HAMZA ABİ BİŞEY SORCAM BENİM BİLGİSAYARIN KASASINDA ÜSTTE CD ALTTA DVD ROM VAR OYUNSİTENİZDE MESAJLARIMA YAZILAN SON CEVAPLARI GÖSTER E BASINCA DVD ROM KENDİLİĞİNDEN ÇIKIYO 1-2 DAKİKA İÇİNDE GİRİYO İÇERİYE NEDEN OLDUĞU HAKKINDA Bİ FİKRİN VAR MI???UYUZ OLDUM YA BİDE BAZEN BÖYLE ANİDEN ÇIKIYO ÖDÜM POKUMA KARIŞIYO
bence benim dedigim ii
Alıntı yapılan: furkankirik - 30 Ocak 2007, 16:42:13HAMZA ABİ BİŞEY SORCAM BENİM BİLGİSAYARIN KASASINDA ÜSTTE CD ALTTA DVD ROM VAR OYUNSİTENİZDE MESAJLARIMA YAZILAN SON CEVAPLARI GÖSTER E BASINCA DVD ROM KENDİLİĞİNDEN ÇIKIYO 1-2 DAKİKA İÇİNDE GİRİYO İÇERİYE NEDEN OLDUĞU HAKKINDA Bİ FİKRİN VAR MI???UYUZ OLDUM YA BİDE BAZEN BÖYLE ANİDEN ÇIKIYO ÖDÜM POKUMA KARIŞIYOtamam hamza abi ben soru sorunlara gidip geliyorumoldukça ilginç bir sorun kardeşim . istersen bu problemini sorular ve sorunlar bölümünden yeni topic açarak sorabilirsin . sana yardimci olabilecek arkadaşlarimiz çıkacaktir . senin için yapabileceğim bir şey yok malesef . kusura bakma
Alıntı yapılan: sony_harun - 30 Ocak 2007, 16:47:09bence benim dedigim ii benim dediğim derken benim dediğimden bahsediyosun di mi??
hadi hamza 12 kişik 4 grup yap da başlayalım istersen
hamza saolda 2 grup yarasan çok uzun olru 4 grup yaparsan hem zevkli hem çabuk hemde deişiklik olcagı için öle yapmanı öneriorm ama karar sizin akrdeşlerim
Alıntı yapılan: sony_harun - 30 Ocak 2007, 16:54:10hamza saolda 2 grup yarasan çok uzun olru 4 grup yaparsan hem zevkli hem çabuk hemde deişiklik olcagı için öle yapmanı öneriorm ama karar sizin akrdeşlerimbana kalırsa da 4 gruplu yapalim kardeşim . eşleşmeleri bu şekilde belirlemeyi düşünüyorum