Ya ne stres yapıyon kardeşim istemiyosan gidersin seni tutmuyoruz ama eğlenmek için budayız niye geriyosun ortamı
aha tamam serodan çektimiz yetmedi şimdi yigenide geldi hadi başlayak artık
Alıntı yapılan: gfb_sero - 31 Ocak 2007, 18:58:49Ya ne stres yapıyon kardeşim istemiyosan gidersin seni tutmuyoruz ama eğlenmek için budayız niye geriyosun ortamı kesinlikle katiliyorum . kimse seni burada zorla tutmuyor . istemeyen gider . isteyen kalır . sonuçta burada eğlenmek için turnuva düzenliyoruz
Alıntı yapılan: sony_harun - 31 Ocak 2007, 19:00:11aha tamam serodan çektimiz yetmedi şimdi yigenide geldi hadi başlayak artık Çekirdekten yetiştiriyorum olm ben bırakım siteyi şamp. serilerine o devam edicek
Alıntı yapılan: gfb_sero - 31 Ocak 2007, 19:00:56Alıntı yapılan: sony_harun - 31 Ocak 2007, 19:00:11aha tamam serodan çektimiz yetmedi şimdi yigenide geldi hadi başlayak artık Çekirdekten yetiştiriyorum olm ben bırakım siteyi şamp. serilerine o devam edicek olm kaç şampionlugun var söle bakalım bende 15 hehehe
Alıntı yapılan: sony_harun - 31 Ocak 2007, 19:01:51Alıntı yapılan: gfb_sero - 31 Ocak 2007, 19:00:56Alıntı yapılan: sony_harun - 31 Ocak 2007, 19:00:11aha tamam serodan çektimiz yetmedi şimdi yigenide geldi hadi başlayak artık Çekirdekten yetiştiriyorum olm ben bırakım siteyi şamp. serilerine o devam edicek olm kaç şampionlugun var söle bakalım bende 15 hehehe Lan sütoğlan bikere seninkilerin hepsi ffc bide gir bak bakalım kimin daha çok şampiyonluğu var hemde 32 kişilik lerde var olm çekirge seni