Alıntı yapılan: big sexykn - 02 Şubat 2007, 22:07:57Alıntı yapılan: яєαρєя - 02 Şubat 2007, 22:06:22kura cekebılırsınız hamza Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2007, 21:56:08beyler üçümüzünde 3 puan 0 averaji var galiba gruptan üçümüz birden çıkariz artik KURA ÇEKİN furkan kuradan benle hasan çıktık demi kardeşim
Alıntı yapılan: яєαρєя - 02 Şubat 2007, 22:06:22kura cekebılırsınız hamza Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2007, 21:56:08beyler üçümüzünde 3 puan 0 averaji var galiba gruptan üçümüz birden çıkariz artik KURA ÇEKİN
kura cekebılırsınız hamza Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2007, 21:56:08beyler üçümüzünde 3 puan 0 averaji var galiba gruptan üçümüz birden çıkariz artik
beyler üçümüzünde 3 puan 0 averaji var galiba gruptan üçümüz birden çıkariz artik
Alıntı yapılan: furkankirik - 02 Şubat 2007, 22:04:11bence hamza abi çok gol attığı için çıksın diğer ikilib-nin de kendi arasında yaptığı maça bakalım bu sayede hasan ve hamza abi çıksın nası?Gayet güzel bir fikir kutluyorum seni furkan kardeşim sana benden + 25 rep
bence hamza abi çok gol attığı için çıksın diğer ikilib-nin de kendi arasında yaptığı maça bakalım bu sayede hasan ve hamza abi çıksın nası?
Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2007, 22:06:01Alıntı yapılan: masumadam - 02 Şubat 2007, 22:03:57PEKİ HAMZA BU MESAJADA TEPKİ EVRMEZSEN KÜFÜR EDECEMSENLE ÇOK İYİ Bİ DOSTLUĞUMUZ VARDI AMA SEN BOZDUN BEN HALEN BOZULMASINI İSTEMİYOM LÜTFEN KÜFÜR ETCEM ARTIKdüşün bakalim , acaba aramızdaki bu dostluğu kim bozdu ? kim şahsıma , oyunsitenize ve diğer üyelere küfür etti ? kim bestfifaya oyunsitenizi kötüleyip sizin adınıza çalişacağini söyledi . bunlari iyice düşün ardindan bir karar ver , acaba kim aramızdaki tüm bağların kopmasina sebep oldu ? masum kardeşim HAMZA ABİ ÖNCELİKLE SONUNDA BANA Bİ TEPKİ VERDİĞİN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMEĞER MSNYE GELİP BENİ DİNLERSEN SANA OLAN BİTEN HERŞEYİ 5-10 DAKİKA İÇERİSİNDE ANLATACAĞIM BURADA DAHA FAZLA KONUŞUP DİĞER ÜYELEREDE RAHATSIZLIK VERMEK VE TURNUVAYI AKSATMAK İSTEMİYORUMBU GÜNE KADAR SİTE İÇİN ÇOK ŞEY YAPTIM KENDİMİ ÇOK YORDUM SİTEDE ÇOK EĞLENDİM SİTEYİ Bİ KEREDE SİLİP ATAMAM DİMİ GEL MSNYE HERŞEYİ 5-10 DAKKADA ANLATICAM
Alıntı yapılan: masumadam - 02 Şubat 2007, 22:03:57PEKİ HAMZA BU MESAJADA TEPKİ EVRMEZSEN KÜFÜR EDECEMSENLE ÇOK İYİ Bİ DOSTLUĞUMUZ VARDI AMA SEN BOZDUN BEN HALEN BOZULMASINI İSTEMİYOM LÜTFEN KÜFÜR ETCEM ARTIKdüşün bakalim , acaba aramızdaki bu dostluğu kim bozdu ? kim şahsıma , oyunsitenize ve diğer üyelere küfür etti ? kim bestfifaya oyunsitenizi kötüleyip sizin adınıza çalişacağini söyledi . bunlari iyice düşün ardindan bir karar ver , acaba kim aramızdaki tüm bağların kopmasina sebep oldu ? masum kardeşim
PEKİ HAMZA BU MESAJADA TEPKİ EVRMEZSEN KÜFÜR EDECEMSENLE ÇOK İYİ Bİ DOSTLUĞUMUZ VARDI AMA SEN BOZDUN BEN HALEN BOZULMASINI İSTEMİYOM LÜTFEN KÜFÜR ETCEM ARTIK
Alıntı yapılan: Hamza - 02 Şubat 2007, 22:07:17Alıntı yapılan: furkankirik - 02 Şubat 2007, 22:04:11bence hamza abi çok gol attığı için çıksın diğer ikilib-nin de kendi arasında yaptığı maça bakalım bu sayede hasan ve hamza abi çıksın nası?Gayet güzel bir fikir kutluyorum seni furkan kardeşim sana benden + 25 rep rüşvete hayır ben dürüst bi tüccarım bu arada msnde bekliom hamza abi
siz türkler çok zeki ben kabul etmek
hamza abi zaman geçiyo yaw artık şuanki durumdakiler çıksın ne dersin
Alıntı yapılan: furkankirik - 02 Şubat 2007, 22:12:04 siz türkler çok zeki ben kabul etmek şimdi gruptan kimler çıktı söyle bakayim
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 02 Şubat 2007, 22:12:44hamza abi zaman geçiyo yaw artık şuanki durumdakiler çıksın ne dersin yani benle hasan çıkıyoruz işte hakana ben sonra rep veririm ödeşiriz onla