manyak bır mactı cok zevklıydı bı gol atıo bı ben yapabılırsem resmı yollım cok zevklı bı mactı son dakkada yedım golu ama olsun tebrık edıyorum.hemn acın ffc hızımı alamadım
sony_harun:7 burakhan:6walla oynadıgım en güzel maçlardan biriydi son 10 dakkada 3-4 tane gol oldu ve en son 89 ben atarak yendim ellerine saglık kardeşim
Alıntı yapılan: burakhan91 - 04 Şubat 2007, 13:30:01manyak bır mactı cok zevklıydı bı gol atıo bı ben yapabılırsem resmı yollım cok zevklı bı mactı son dakkada yedım golu ama olsun tebrık edıyorum.hemn acın ffc hızımı alamadım benimde aklıma prnt almak geldide birden entere bastım neyse sen alabildiysen koy
Alıntı yapılan: burakhan91 - 04 Şubat 2007, 13:30:01manyak bır mactı cok zevklıydı bı gol atıo bı ben yapabılırsem resmı yollım cok zevklı bı mactı son dakkada yedım golu ama olsun tebrık edıyorum.hemn acın ffc hızımı alamadım masumtilki - hakan1989 karşılaşmasinin sonucu belli olur olmaz yeni ffc mizi açacağiz kardeşim . izlemede kalin
hakan1989 6-6 masumtilkipenaltılarhakan1989 5-3 masumtilki
Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 13:32:28Alıntı yapılan: burakhan91 - 04 Şubat 2007, 13:30:01manyak bır mactı cok zevklıydı bı gol atıo bı ben yapabılırsem resmı yollım cok zevklı bı mactı son dakkada yedım golu ama olsun tebrık edıyorum.hemn acın ffc hızımı alamadım masumtilki - hakan1989 karşılaşmasinin sonucu belli olur olmaz yeni ffc mizi açacağiz kardeşim . izlemede kalin tmm burdaım katılcam kesın.